Hjem og familieGraviditet

Er graviditet med en negativ test er mulig?

HCG test registrerer tidligt i graviditeten, baseret på etablering af en specifik hormon. Det er humant choriongonadotropin, som er produceret af den næste dag efter implantering eller fastgørelse af et befrugtet æg til livmodervæggen. Testen bruges immunokromatografi, den er baseret på interaktionen af hCG med antistoffer mod det. Pålidelig tegn på graviditet er bare udseendet af koncentrationen af hCG i en kvindes krop.

Hvordan virker graviditetstests? Teststrimler indeholde antistoffer til et hormon forbindelse med farvestoffet. Når urinprøven når strimlen konjugatet reagerer med hCG, og dannede et specifikt kompleks. Ofte mange står over for falsk positive testresultater, det normalt indikerer dårlig kvalitet tests. Derfor er det ikke alle læger har tillid til dem.

Der er også sådan noget som en graviditet, når en negativ test. Som vi ved, ved testen, kan du indstille et hormon frigivet af moderkagen - det er HCG. Det kan udføres i laboratoriet, bestemme resultaterne af blod eller urin. Det er ganske pålidelige. I princippet efter ægløsning kan opnå et positivt resultat. Embryo implantation foregår omkring ti dage, så det giver mening at vente til tolv dage efter ægløsning. Men selv i dette tilfælde kan det vise sig falsk negativ graviditetstest.

Testene adskiller sig fra hinanden med forskellig følsomhed. Mange af dem er designet til brug med den første dag i forsinkelse af menstruation cyklus. Dybest set, med den tid, fosteret er allerede implanteres i livmodervæggen. Når tests viser to bands, og graviditet ikke rigtig har - dette kaldes et falsk positivt resultat. Dette kan ske, hvis en kvinde tager hormoner. Efter en abort i de tidlige stadier, abort eller fjernelse af ektopisk graviditet i et stykke hCG kan forblive i kroppen, så testen kan give et falsk positivt resultat. Det viser sig, er der ingen graviditet, og testen viser positiv.

For at få resultater af høj kvalitet, skal du gøre to definitioner af hCG. Intervallet skal være to eller tre dage. Når hCG niveauet falder, kan vi antage, at der ikke er nogen graviditet. Generelt falske positive resultater - et sjældent tilfælde. Oftest er kvinder står over resultatet, når hCG negative og graviditet er. Falske negative resultater kan forekomme på den lille fase af graviditeten og hCG niveauer er stadig for lavt, og testen er ikke fundet, så blive gravid med en negativ test. Det sker også, at testen er af dårlig kvalitet og ikke følsom nok.

Nøjagtigheden af sin afhænger. Som allerede nævnt, når graviditetstesten er negativ - sker det ofte, og alle, fordi nu produceret en masse dårlig kvalitet tests. Når du køber det til brug i hjemmet, skal du overveje holdbarheden af produktet, overholde de betingelser for opbevaring. Det er tilrådeligt at købe en graviditetstest på apoteket. Der er et øjeblik gravid med et negativt testresultat kan være, at HCG produceres mindre. Dette sker i en gravid kvinde, der er på randen af abort.

Der er flere forhold, der skal følges under testen. Først skal du bruge morgen urin, fordi det indeholder den maksimale mængde af hormonet. Du skal følge instruktionerne. Det skal tilføjes, at tilstanden af nyren i høj grad påvirker indholdet af hormonet i urinen. Som et resultat, kan det få de forkerte resultater, som kun vil føre til følelser. Derfor er du nødt til at tage alvorligt de anbefalinger, som er fastsat af eksperter, så meget kan afhænge af rigtigheden af deres præstationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.