Hjem og familieGraviditet

Hvordan til at beregne din forfaldsdagen?

Ønsket om at kende fødselsdato opstår hos kvinder næsten i samme øjeblik, da hun opdager, at hun er gravid. I denne vanskelige tilfælde ville være ønskeligt at bestemme ikke blot fremtiden mor, men også andre familiemedlemmer. Derfor fødselsdato beregning - det er en ansvarlig, tilgang, der har brug for meget alvorligt.

Hvis du tror, at for at fastsætte datoen for fødslen af et barn er nok til at tilføje til den forventede dato for undfangelsen, 9 måneder, du tager fejl. Fordi en normal graviditet i gennemsnit varer 10 månens måned, hvilket er 280 dage.

Så hvordan kan du beregne den korrekte fødselsdato? Hvis du kender datoen for undfangelsen, der gør det nemmere end nogensinde. Skal føjes til denne dato på 280 dage, og datoen er plukket. Men sjældent enhver kvinde kan sige med sikkerhed, på hvilken dag hun blev gravid. Derfor, i de fleste tilfælde, beregningen skal producere på datoen for ægløsning.

Enhver kvinde ved, hvor lang tid det tager hendes menstruationscyklus, normalt er det 26-35 dage. Ægløsning gør forekomme i de fleste tilfælde, i midten af cyklussen. Mange kvinder kan endda føle denne tilstand, da der på dette tidspunkt siger de nagende smerter som ved månedligt, øge antallet af hvidere, og nogle gange - spotting. Men selv om det ikke sker nogen ydre manifestationer under ægløsning, er det muligt med en tilstrækkelig grad af sandsynlighed for, at den passerer på 12-14 dage (ved 28-dages cyklus). Denne dato bør tages som den dag i undfangelse, hvortil skal lægges 10 månens måneder for at beregne leveringsdatoen.

Af den måde, kan undfangelse forekomme og ikke på den dag, hvor den seksuelle akt. Da sæd kan forblive levedygtige i flere dage. Så det kan være, at samleje sker på den 10. dag i cyklus, og det undfangelsen fandt sted den 12..

For at beregne fødselsdato kan ikke finde ud af dagen for ægløsning. Gynækolog i receptionen vil spørge patienten, da hendes sidste menstruation begyndte. Derfor anbefales kraftigt alle piger og kvinder læger til at holde kalenderen, hvor du kan fejre datoen for de kritiske dage. Efter alt, fra den første dag månedlige cyklus begynder at tælle ned.

Vel vidende, at dato, er det let at beregne leveringsdatoen, bruge en simpel formel Negele. Ifølge hende, er du nødt til at tage væk fra datoen for den sidste menstruation før graviditeten tre måneder, og derefter tilføje til den resulterende datoen for 7 dage. For eksempel de sidste kritiske dage begyndte 10 af januar. Vi trækker tre måneder - får den 10. oktober. Nu tilføjer vi syv dage og få datoen den 17. oktober. På denne dag, er højst sandsynligt et barn født.

Den beskrevne teknik, fortæller os, hvordan man beregner forfaldsdatoen, er ikke korrekte. Lær den påståede dag i fødslen af barnet kan kun være omtrentlige. Efter alt, ikke alle kvinders menstruationscyklus er regelmæssig. Sommetider ægløsning kan være forsinket eller, tværtimod være tidligt.

Derfor er den mest nøjagtige metode til bestemmelse af tidspunktet for den påståede barn er født er ultralyd. Når ultralydsscanning tidligt i graviditeten, kan undfangelse dato ikke afgøre med en nøjagtighed på op til én dag.

For at bestemme tidspunktet for graviditet i andet og tredje trimester, lægen fokuserer på størrelsen af fosterets hoved og lemmer. Men i dette tilfælde er det vanskeligt præcist at fastsætte datoen for fødslen af den lille, fordi børn kan udvikle sig på forskellige måder.

Som du kan se, at bestemme den nøjagtige dato, hvor leveringen vil finde sted er det meget vanskeligt. En vis procentdel af fejl som følge af, at graviditet er ikke altid holder præcis 280 dage. I nogle tilfælde, kvinder føder helt sunde og fuldbårne spædbørn i otte og tredivte uge, eller, omvendt, forsinkede leverancer og tegnede sig for enogfyrretyvende, toogfyrretyvende graviditetsuge. Og så varigheden af graviditeten er ikke en patologi, det er simpelthen et kendetegn ved en organisme.

Men der er et bestemt mønster. For eksempel i tilfælde af, at en gravid bjørne tvillinger, fødsel næsten altid forekomme tidligere end fyrre uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.