Hjem og familieGraviditet

33 uger af graviditeten. Forberedelse til fødslen Toddler

Her og der var en 33 uger graviditet. Allerede alle organer dannes, og barnet begynder sin forberedelse til fødslen. I løbet af denne periode, fosteret ændrer sin "sted for dislokation" - hovedet er skruet ned. Dette er nødvendigt for en bedre passage gennem fødselskanalen. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor et barn ikke tager den korrekte position, så vil det blive leveret af kejsersnit.

33 uger af graviditeten er præget af, at den fase af lunge udvikling bliver endelig. Hvis der er en for tidlig fødsel af et barn, så vil han være i stand til at trække vejret på egen hånd, som i lungerne har dannet en speciel stof, der forhindrer vedhæftning af alveolerne - tensid. Ikke kun i lungerne er under forandring, men også andre organer fortsætte med at forbedre.

Da hjernen allerede er blevet dannet, da det begyndte at udvikle de centre, der vil regulere arbejdet af kroppen. For eksempel centrene af termoregulering og blodcirkulation samt nerve- og luftvejene. Forbedrer funktionen af nyrerne, blod filtrering nu holdt ikke alene hurtigere, men bedre. Det undergår store forandringer og hjerte. Dens masse stiger, fortykkede væg tilgroede huller, som fødslen ikke bør overlades afdækket kun foramen ovale.

Fetus 33 uger af graviditeten er under forandring og eksternt. Hud gradvist glattet ud og begynder at erhverve en lyserød farve, og spæk tykkere. Hår, der dækkede næsten hele kroppen, falder, kun på hovedet, bliver de meget tykkere og mørkere. Men dette fænomen er ikke nødvendigvis, som nogle børn kan blive født helt uden hår.

Når det er 33 uger af graviditeten, fosteret begynder at bevæge sig mindre. Dette skyldes det faktum, at han følte trange i livmoderen, som vækst nået mere end fyrre centimeter, og vægt - to kg. Fra denne uge, en kvinde kan opleve hikke sit barn - det er små og hyppige rystelser i underlivet.

33 uger af graviditeten er fuld af forandringer, ikke kun for fosteret, men også for kvinder. Bugen er i hastig vækst, fordi frugten begynder at aktivt at tage på i vægt og vokse i længden. Mørk stribe på maven og navle glattet. Det ændrer ikke kun udseendet af brystet (mørk halo), men også dens struktur. I løbet af denne periode, kan du modtage råmælk, det taler om parathed amning for barnet.

Da fosteret voksede op, og livmoderen øges, er der en stigende kompression af nærliggende organer. For eksempel tryk på blæren forårsager en kvinde hyppig vandladningstrang, og der er undertiden urininkontinens. Dette sker ofte, når du nyse, grine, hoste, løb. Bunden af livmoderen når leveren og nedre grænser af dens kompression forekommer. Og hun til gengæld ikke fungerer normalt let, så gravide kvinder sværere at trække vejret. Men efter mave dråber, bliver vejrtrækning meget lettere.

33 uger af graviditeten. Føtal bevægelser er ikke så intens, som tidligere nævnt, som regel, det er på grund af størrelsen af barnet. Hver dag i livmoderen bliver mindre og mindre plads til bevægelse. Frugten tager den rette indstilling, og forberedelse til fødslen. Men det er værd at bemærke, at kvinden med barnets bevægelser kan se, hvad han bliver skubbet. For eksempel kan det være en pen, knæ, fod, albue og endda balder.

Ud over de nye positive følelser, der bringer 33 uger af graviditeten, er gamle - ikke meget behageligt. Såsom forstoppelse, halsbrand, næseblod, hæmorider, fordøjelsesbesvær og kvalme, hævelse, smerter tilbage, åreknuder, hovedpine, kramper i benene.

En gravid kvinde er værd at huske, at i tredje trimester kan udvikle præeklampsi, samt begynde tidlig fødsel. Vi skal være klar til enhver situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.