Hjem og familieGraviditet

Du ved ikke, hvordan man kan forestille sig en pige? Jeg kan fortælle ....

Udseende på Baby lys - absolut en ferie i enhver normal familie. Tidligere er børn født uden en særlig invitation ved at sætte sine glade forældre før et fait accompli. Men i denne alder af højteknologi, biologiske eksperimenter, et gennembrud inden for genteknologi, blev det muligt at planlægge ikke kun det ønskede tidspunkt for fødslen af barnet, men også hans udseende, intelligens data og endda sin køn. Det mest interessante er, at nu behøver ikke at være en ph.d. for at vælge alle de nødvendige parametre, du bare har den grundlæggende læse- og adgang til internettet.

Nu er alle uddannede mennesker i skolen vil huske, at for barnets køn er ansvarlig ikke mor og far, og kun far til barnet. Hvorfor? Lad os gå i skole biologi. En kvinde i hendes æg bærer kun xx-kromosom, og en mand i hans Sæd xy. X-kromosomet er ansvarlig for udviklingen af den kvindelige krop, og har - for mandlige udvikling. Derfor hvis en kvinde - ejeren kun kromosom X, da det kan være involveret i dannelsen af køn baby? Svaret er indlysende, er det ikke? Og hvordan i middelalderen ulykker dronninger og dronninger forsvandt i klostre, fængsler, angiveligt fra "fiasko til fødslen af en arving!" Og hvordan i verden i dag er stadig sker skænderier og skilsmisse på grund af mandlig elementære læsefærdigheder og kvalt stolthed! Selvfølgelig, ingen ønsker at genkende sig selv "klodrian" ...

Men der er også de fædre, der af en eller anden grund, som det er en datter, måske fordi det er muligt at elske og forkæle længere end sin søn. Og som regel er de i dette spørgsmål oftere efter aftale med sin kone, fra barndom drømme om "flagdug-datter", forsøger at finde ud af at forestille en pige. Så for alle, der virkelig ønsker at vokse en lille prinsesse, vil jeg fortælle dig et par hemmeligheder i deres familie. Selvfølgelig for at ændre sammensætningen af menneskelige kromosomer er ikke muligt, men du kan observere storhed og fald deres aktivitet i forskellige perioder under indflydelse af mange faktorer, og finde ud af, hvornår og hvorfor kromosomet i den mest svækkede, og derfor muligheden for at blive gravid en dreng er praktisk talt lig med 0. Derfor at forstå, hvordan man forestille en pige, bør en kvinde kender sin mands vaner og tilpasse sig dem. For eksempel, hvis din mand ryger, så prøv at fange øjeblikket for undfangelsen, når koncentrationen af nikotin i kroppen af en mand er den højeste - det vil sige, når han lige havde røget et par cigaretter. (Nikotin midlertidigt blokerende aktivitet i -hromosom, piger får - bare dejligt!). Desuden kromosomerne er generelt mindre hårdføre, de forbliver aktive i ca. 1 dag, og X-kromosomet - op til 3. Derfor, hvis du ønsker at blive gravide en pige, så prøv at vælge at undfange et positur "en overfladisk penetration" til at passere den hårde måde til livmoderen , spermen - drengene formået at heroisk dø og vige til "pigerne". Hvad - præcist - at finde ud af det, det hele afhænger af dine ønsker og fantasier. Det er også nyttigt at vide, at krydret, fede, søde fødevarer også gør y-kromosom svag, så der er en mulighed for at arrangere til ære for den kommende undfangelse picnic med shish kebab, pilaf af lam og kager til dessert. Og, selvfølgelig, en flaske rødvin ... skade fra det ved undfangelsen er ikke, men oddsene "på en pige" fra virkningerne af alkohol vil stige.

Hvis du har mere tillid til sådanne sager er ikke videnskab, men astrologi og mystik, og ikke rigtig lide at se og drage konklusioner, bruge en japansk eller kinesisk tabeller til at bestemme barnets køn. Hvis du ønsker at vide, hvornår og hvordan man forestille en pige, samurai bord til dig. Ved måned fødsel far, mor og måneden for undfangelsen du bestemme, hvem du vil være. Dette er ikke den mest præcise metode, men en hjælp til dem, der mener, hvordan man forestille sig en pige og ikke ønsker at belaste din hjerne specifikt.

Og generelt, at sige ærligt, videnskab videnskab, mystik mysticisme, men spiste du er bestemt til at have en søn, så er spørgsmålet om, hvordan man forestille en pige, vil ikke være relevant for dig. Mindst en pakke cigaretter du ryger det med min mand for to, selv en tønde vin du drikker, selvom alle tabeller vil lære, og nøjeregnende i kromosomet stadig vil gøre vejen på den hårde måde, og vente på, at arvingen til ni måneder. Men under alle omstændigheder, uanset om du har en søn eller datter, så længe BB med ham var de mest glade og sunde. Og så, ingen sagde, at flyvevåbnet kun vil have et barn ... Måske en anden knægt bare ville være den meget pussycat-datter?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.