Hjem og familieGraviditet

Hvad skal du tage med dig på hospitalet?

Kommer til ophør ni måneders ventetid baby og snart du til hospitalet. Spørgsmålet, hvad man skal tage med dig til hospitalet, som er nødvendig, uden hvilken det ikke kan gøre, og hvad der ville være overflødig? Det er vigtigt ikke at fare vild i disse øjeblikke og gøre lister på forhånd til to uger før fødslen sætte alle på separat pose.

Prøv at arrangere alt på listen.

Så skal tingene for barnet på fødestuen.

Det kan være skydere og vest, cap, body, cap. Du skal også bleer.

Derefter skal du tingene for barnet i rummet og i ekstraktet. Det er et par bluser - lys og varme, et par huer, helst uden zavyazochek, for ikke at trykke på den sarte hud af barnet. Nyttig og skydere på pugovichkami på bøjler. Sokker, pinetochki - et par stykker. Ble - calico og flannel, nok til tre.

Fra kosmetik til barnet bør tage et pulver agtet firma, creme under bleen. Meget god salve Bepanten, som klarer med revner, irritation og barnet, og hendes mor.

Bleer er bedre ikke at købe det samme pakke og tage, for eksempel et par af hver virksomhed (Pampers, Libero, Huggies), da barnet kan være allergiske til enhver engangsbleer. Du skal også medbringe på hospitalet har de ble bleer. Dummy handy, just in case. Og her er der en flaske med en sut til at tage stadig ikke det værd, fordi du helt sikkert sætte dig op for noget, der vil afslutte fodring som mælken ankommer til den tredje til femte dag. Hvis at tilskud med en sprøjte eller ske.

Behov særlige vaskeklude ikke indeholder alkohol.

Også behov for, er en kuvert, der skal udledes, et bredt bånd og et godt kulør.

Meget nyttig på hospitalet kameraet.

Dernæst til en liste over, hvad du har brug for at tage ham til hospitalet i rodzal. Shirt, flip-flops gummi, vådservietter, bleer har bleen. Handy gamle ark, som du derefter smide væk. Bring te og kiks, bananer, just in case, hvis du er lange intervaller mellem veerne. Generisk sæt af almindeligt sælges på apotekerne på hospitaler.

Hvis du vil deltage hendes mand ved fødslen, derefter koge det på forhånd og tøj, vaske, folde og stryge det på en ren pakke. Glem ikke om de flip-flops til ham.

Nu er en liste over, hvad du skal tage med dig til hospitalet i barselsgang.

Lægning den tykkeste, ren klud og de pressede, vådservietter, bleer har bleen, tandbørste, tandpasta, sæbe, shampoo, kam, overlays på toiletsædet. Sengelinned, håndklæder, puder til brystet, sygepleje bh, kjole, nattøj, undertøj, hjemmesko. Glem ikke at sætte af retter, måske te. Praktisk med en pen og notesbog, vigtige optagelser. Glem ikke opladeren til en mobiltelefon, for at kalde dig en masse. Også tage sig af den creme til strækmærker, kosmetik og en pæn kulør eller kjole til udledning. Men det du kan aflevere senere.

Her er et eksempel liste over hvad man skal tage med dig på hospitalet. Endvidere hver tilføjer sin egen måde, som regel i klasseværelset mødre tale om, hvad du skal tage med dig på hospitalet.

Pre-foldede ting i poser, kan du være rolig i det faktum, at hvis pludselig start- forvarsel for fødslen, så du fordybe ind i bilen, tage dig selv og din partner, og gik for at møde sin længe ventede skat, men vil ikke rushing omkring huset på jagt efter den nødvendige ting som dette sker i de uorganiserede mødre. Selvfølgelig vil, at halvdelen af dem blive glemt, og det vil tage en masse ubehagelige øjeblikke.

Også selv bestemme, om du vil spise straks til hospitalet, så snart veerne begynder, eller vil vente på det øjeblik, hvor smerten vil vokse, og du vil indse, at det er tid. Rådfør dig med din læge om dette.

Under alle omstændigheder kun indstilling dig op for en positiv måde, samle mod og frem - til drømmen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.