Hjem og familieGraviditet

Brugen af tang til at fremkalde arbejdskraft: action, indikationer og kontraindikationer, anmeldelser

I dag fødsel i hjemmet bliver mere og mere populære. Men hvis du nægter behandling på et hospital, skal du sørge for at trække på hjælp fra en erfaren jordemoder, som vil være i stand til at komme til dig på det første opkald. Meget godt, hvis fødslen vil være let, og intet andet end observationen er ikke påkrævet fra en læge. i nogle tilfælde, længe før fødslen lægen ser dog, at kroppen selv er ikke villig til at skille sig af med frugt og redde situationen kan kun stimulation. I dag ser vi på et enkelt spørgsmål: hvordan tang anvendes til at fremkalde arbejdskraft.

Egenskaberne af tang

I gynækologi, blev denne alge brugt i lang tid, men i de sidste årtier af hende næsten glemt. Man mente, at moderne medicin er langt mere effektiv og sikrere. Men alle nye - det er godt glemt gammel. I dag, igen med stor succes brugt Laminaria til fremkaldelse af arbejdskraft. På sit skøn, kan lægen bruge det i sidste trimester og under selve fødslen.

Ifølge dets egenskaber, denne tang kan give odds til næsten alle terrestriske planter. Det indeholder fiber og protein, vitaminer og mineraler, organisk iod.

Sådan bruger

Vi starter med det formål, som den tang bruges i obstetrik. Det stikker, som anvendes til udvidelse af den cervikale kanal. De er lavet bare for ligesom alger. Deres længde varierer fra 6 til 9 cm. Hvad kan hjælpe denne pind? For det første er det meget egnede mekaniske egenskaber. Høje hygroskopicitet gør det muligt at vokse i flere gange. Hun begynder at lægge pres på den cervikale væg, og derved stimulere modning af livmoderen. Desuden antages det, at denne alge stimulerer frigivelsen af prostaglandiner. Kelp til induktion af arbejdskraft anvendes i tilfælde, hvor livmoderhalsen er ikke klar til at frigive deres egen frugt, og tiden til dette er kommet.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt

Brugen af tang for induktion af arbejdskraft, på grund af sin miljøvenlighed, er blevet udbredt. Gynækologer kan beslutte at ty til denne metode i flere tilfælde. Og det gælder ikke kun obstetrik direkte i fødegangen. Fødselslæge tilsyn graviditet, kan tilbyde dig brugen af tang for induktion af arbejdskraft, hvis udtrykket er nærmede sig og livmoderhalskanalen er ikke forberedt på den kommende begivenhed.

for eksempel

Lad os nævne de vigtigste diagnoser, som lægen henviser til værktøjet:

  • cervikal umodenhed inden for tidsrammen.
  • Graviditet komplikationer. Dette kan være en konflikt Rh udtrykte forgiftning, fosterdød.
  • Brug tang, og for at forberede livmoderen manipulation. Oftest er det abort.

dosering

Alle manipulationer kan kun gøres af en erfaren fødselslæge. Dette punkt er især vigtigt for hjemmet fødsel tilhængere, eller fremkomsten af en baby i naturen. Brugen af tang for induktion af arbejdskraft (medicinske vurderinger tyder på, at dette er et sikkert og effektivt redskab til dato) antyder præ-Vaginal.

Derefter ved hjælp af specialværktøj gennemvædet i saltvand wand er placeret, så det var placeret ved den ene ende i den indre cervikale hals. Topdæksel med steril tætte væv, som hjælper med at holde stængerne på plads.

Antallet af brugte pinde

Ja, du læste rigtigt, brug af tang for induktion af arbejdskraft (billedet illustrerer udseendet af disse pinde) kræver en individuel tilgang til det ønskede antal pinde. Især før abort, der udføres i den første halvdel af graviditeten, er en dag, der fra et til seks tang.

Cervikal forberedelse til fødslen på et senere tidspunkt gælder for 19 tang i to etaper. Hver gang staven bør forblive på plads op til 20 timer.

Fjernelse af tang produceres under vaginal undersøgelse. Lægen trækker dem ved enderne af trådene, at vurdere effektiviteten af den procedure gjort. Fjerner efter at have nået den ønskede virkning, eller efter den maksimale periode.

Fordele ved værktøjet

Lad os se på de professionelle bruger Laminaria til fremkaldelse af arbejdskraft. Indikationer og kontraindikationer bør stemme læge, og sørg for at tage en patients samtykke til en sådan procedure. Det tiltrækker læger primært for sin enkelhed og sikkerhed. Brug ikke hårde stoffer, får du at undgå yderligere komplikationer efter fødslen og postoperative periode relateret til nødsituation, tvungen udvidelse af livmoderhalsen.

Således er en simpel tang hjælper med at forhindre det enorme antal komplikationer.

  • Dens brug af direkte vidnesbyrd reducerer forekomsten af kejsersnit.
  • Jordemødre siger, at tang reducerer varigheden af alle stadier af fødslen.
  • Dette naturprodukt, som ikke forårsager allergiske reaktioner.
  • I modsætning til lægemidler, der anvendes til akut-oxytocisk aktivitet, tang ingen virkning på blodtrykket hos moderen.
  • Hvis anvendelsen af Laminaria ikke den forventede effekt, er det muligt at gå videre til andre stimulationsteknikker kan lægemidlet dosis i dette tilfælde reduceres væsentligt.

Selvfølgelig, tang - er ikke et universalmiddel, og kun en læge kan fortælle, hvis det vil hjælpe i dit tilfælde. For at gøre dette, er du nødt til at samle sig i et enkelt billede overvågning af graviditet og ultralyd resultater, sundhedstilstand af kvinderne og indgåelse af en underlivsbetændelse eksamen.

Bivirkninger og kontraindikationer

Som enhver anden metode er ikke uden ulemper og brug tang for induktion af arbejdskraft. Bivirkninger i dette tilfælde kan udtrykkes i den følelse af smerte kvinder. Hvis nogen ubehag bør indberettes til den behandlende læge. Version af reglerne er en følelse af tyngde, mindre nagende smerter og mindre blødning.

Grænserne for smerten er meget subjektivt, så prøv at beskrive dem så præcist som muligt, så lægen havde et fuldstændigt billede af, hvad der sker med din krop. Men cervikal dilatation under alle omstændigheder ledsaget af smerte, så det bliver nødt til at acceptere.

Anvendelse stænger tang kan forårsage for tidlig sprængning af membraner. Hertil kommer, som vi har sagt, denne stimulering accelererer forløbet af alle faser af leveringen, hvilket ikke altid er ønskeligt.

Enhver smitsom sygdom i det reproduktive system er kontraindikeret for fuld installation Laminaria pinde. I disse tilfælde en foreløbig rehabilitering. Denne procedure kan forårsage en inflammatorisk sygdom hos moderen, så lægen har på forhånd at vurdere fordele og ulemper. Men som vi allerede har understreget, tang kan i nogle tilfælde bidrage til at undgå mere alvorlige terapi og have en sund baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.