ComputereOperativsystemer

Rengøring af registreringsdatabasen i Windows 10: de bedste programmer og anbefalinger

Med begrebet registreringsdatabasen kender til næsten alle brugere af edb-systemer. , Meget få almindelige bruger ved dog, at den med jævne mellemrum skal renses, endsige hvordan man gør det, og ikke en tale. Rengøring Registry Windows 10, samt eventuelle andre lignende operativsystemer, uden brug af specialværktøj - det er omhyggelige og undertiden endda usikre. Lad os prøve at overveje, hvad det betyder for dig kan bruge til at forhindre beskadigelse af systemet og ikke spilder den gave af tid til at rense og optimere manuelt.

Hvorfor ren registreringsdatabasen Windows 10 eller enhver anden version af systemet?

Før overvejer muligheden for særlige applikationer, der giver mulighed for at foretage sådanne processer i automatisk tilstand, er det nødvendigt at tilegne sig teoretisk viden på dette område.

Lad os se på, hvorfor vi har brug for et register rengøring Windows 10. Hvis nogen ikke kender rigtig mange i registreringsdatabasen forkerte eller forældede poster og nøgler kan opbevares, og dette er forbundet ikke kun med installation eller fjernelse af software, men også den udfordring, individuelle ansøgninger. Og alle disse ting over tid begynder at bremse dit system. En typisk manifestation af denne øgede belastning tid bliver den mest "operativsystemer". Ved start opstår registreringsdatabasen scanning, og flere poster i det, jo større den nødvendige tid til denne proces. Det samme gælder for programmer til at køre i en allerede travl systemet, når det henviser til en bestemt nøgle. Og hvis, for eksempel, åbnede filer svarer til flere programmer, og nogle af dem fjernet? Her systemet og begynder at haste i søgen efter den nøgle, der er mest hensigtsmæssig. Naturligvis skal rettes i opløbet denne situation.

Spørgsmål indskrive bedrage

Nu et andet vigtigt aspekt. Fjern kun ugyldige eller forældede poster og nøgler kan ikke begrænse os selv. Det er ofte anbefales til også defragmentere registreringsdatabasen, som er gjort for at fremskynde adgang til ofte anvendte programmer og filer på harddisken.

Kun i dette tilfælde, behøver tasterne ikke bevæge sig i den hurtigste område og OS organiserer poster ved at kombinere dem, siger, for lignende indikationer. Desuden er denne proces sker ikke kun i sig selv registreringsdatabasen filer (bestilling struktur), men også kommer til at fremskynde adgangen til dem, som hvis den udføres diskdefragmentering.

Rengøring af registreringsdatabasen i Windows 10: Hvordan til at gennemføre processen korrekt?

Hvis vi taler om den manuelle rengøring, i Windows-systemer, dette har kun standard Registreringseditor. Om nogen automatisering og tale kan ikke være.

Selvfølgelig, hvis brugeren forstår disse spørgsmål og ved, hvad og hvor den skal søge at fjerne nogle nøgler arbejde det vil ikke være. En anden ting er, at sådanne nøgler kan være dusinvis, og de vil blive placeret i en række forskellige grene. Så at selv brugen af en søgemaskine, for eksempel i de vigtigste programmets titel, ofte ikke giver det ønskede resultat.

Men hvis nogen havde turdet manuel rengøring, den vigtigste forudsætning - at tage en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen fil (med forkerte handlinger eller fejl i systemet på grund af de ændringer, det vil hjælpe hende at komme sig). Her er det værd at bemærke, at i editoren, i modsætning til andre indstillinger og parametre, ingen knapper eller kommandoer for at gemme eller annullere ændringerne, så vær særlig omhyggelig.

At ikke var fejl i systemet, og der er oprettet særlige programmer for at automatisere disse processer uden udtrykkelig brugerindgreb. Lad os betragte det bedste program til at rense registreringsdatabasen Windows 10. Selvfølgelig vil alt nævnt ikke arbejde, fordi det begrænser os til nogle de mest populære.

CCleaner ansøgning

Så står vi med en konkret opgave: rengøring af Windows-registreringsdatabasen 10. CCleaner, ifølge mange eksperter, er i dette tilfælde er den nemmeste løsning (ved den måde, ganske flatterende at tale om denne app og brugere, der bruger det til praktiske formål).

Her er vi interesseret i to moduler, der er ansvarlige for rengøring af registreringsdatabasen og defragmentere den. Men de er ikke større, men en del af den samlede pakke, der er designet til fuldt ud at optimere systemet. Men som praksis viser, det er et program til at klare registreringsdatabasen scanning, efterfølgende optimering og defragmentering hurtigste. Interfacet er meget enkel og ikke overlæsset med unødvendige elementer. Med hensyn til arbejdet med at brugeren kun behøver at køre den overordnede scanningen (eller bruge modulerne taget separat), vente på dens afslutning, og klik derefter på Fejlfinding. Alt i alt et glimrende program rense Windows 10 registreringsdatabasen, skabt til dem, der ønsker at bringe systemet for hurtigt og uden konsekvenser. Ja, den app selv er gratis og kan fås i faste og bærbare versioner.

Registry Cleaner Auslogic Registry Cleaner

Appendiks Auslogic Registry Cleaner - det bedste program til at rense registreringsdatabasen Windows 10. Dette bekræftes ikke kun af brugere, men også for at teste resultaterne, som er foretaget af uafhængige eksperter. I det mindste, de professionelle siger det er om det.

Men i henhold til hastigheden af det er lidt ringere end CCleaner nytte, men det bærer en dyb scanning. Desuden er det program designet for det meste ikke på den gennemsnitlige bruger, og en mand, der har et godt kendskab til dette spørgsmål. For eksempel, i tillæg til fuldautomatisk drift, det har en særlig filtrering system og søgning, hvor du kan finde oplysninger baseret på et eller flere kriterier (filtypenavne, ActiveX komponenter, DLL-bibliotek, resterne af eksterne applikationer, historie, internet, etiketter og etc.). For en professionel uundværligt værktøj. Øvrigt klagen at pakken i "top ti" ikke fungerer eller ikke fungerer, absolut nonsens. Dette gælder kun for Windows 10 Eksempel. Nu fungerer det som et ur.

Optimering systemet Advanced System Care og lignende

Selvfølgelig, mange vil hævde, at den bedste rengøring Windows 10 registreringsdatabasen kun kan gennemføres ved hjælp af snævert fokuserede forsyningsselskaber. Dette er delvist sandt, men man bør ikke overse de komplekse Optimizers. En af de mest fremtrædende repræsentanter for denne gruppe af softwarepakker er Advanced System Care.

I det, som i CCleaner ansøgning har samme rengøring og defragmentering enheder, men de arbejder lidt forskelligt. Hvis du ikke gå ind i de tekniske aspekter, kan vi sige, at er en krydsning mellem CCleaner og Auslogic Registry Cleaner. I det mindste er blevet dannet denne udtalelse fra mange eksperter.

Igen, det scanningstid længe nok, men resultatet dispels al tvivl. Udover at begynde med, før du starter identifikation af problemer, kan du bruge muligheden for automatisk korrektion, der er, efter opdagelsen af problemer, de vil blive korrigeret straks (korrektion knaptryk behøver ikke at). Som de siger, en bagatel, men dejligt.

uninstallers

Endelig er en anden type software - uninstallers. Og her er de? Ja, trods det faktum, at nogle af de avancerede program er også i stand til at rense registreringsdatabasen af unødvendige ting, der er tilbage efter fjernelse af ansøgningen. Standard Windows 10 kan ikke håndtere dette, hvordan ville dette system er ikke bredt annonceret.

Her er et eksempel IObit Uninstaller programmet. Fjern programmer sker først med en "native" applikation uninstaller, eller med brug af standard Windows moduler (er uklogt eller Windows Installer) med det foreløbige etablering af et overvågningssystem gendannelsespunkt. Ved afslutningen af processen omfatter dybdegående scanning for tilstedeværelsen af resterende filer og mapper, men - og det er det vigtigste - programmet søger efter nøgler i registreringsdatabasen og tilsvarende fjernelse af programmet, i alle sektioner. Derefter vises resultaterne, og en knap i bunden af en fuldstændig fjernelse af alle de valgte objekter. Således, ud over at fjerne softwarekomponent gjort jævnt og rent register Windows 10. Endvidere er der også en særlig tilstand af tvangsfjernelse Tvungen Fjern, afinstallere tillader endog ikke-aftagelig, med en Windows perspektiv, af softwarekomponenter.

Hvad skal man vælge?

Så hvad er en ren Windows 10 registreringsdatabasen og hvorfor det er nødvendigt, vi forstår lidt. Hvad skal man vælge fra hele det, der tilbydes på internettet i dag? Selvfølgelig kan du bruge programmer designet til brug med registreringsdatabasen, men de fleste brugere er ikke bekendt med de snørklede af disse processer, kan vi rådgive en simpel nytte-Optimizers. For det meste, de indeholder alle de nødvendige moduler. Men parallelt med registreringsdatabasen kan fastsætte en anden stor sæt af alle mulige fejl (for eksempel den samme pakke af Advanced System Care har et indbygget anti-virus modul og patch huller i Windows sikkerhedssystem). Men hvad nytter, hver bruger beslutter sig for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.