Hjem og familieTilbehør

Moderigtigt detalje - Kufferter

Kufferter - en stilfuld og praktisk. Tilbehør kan du bære alt hvad du behøver med dig uden at optage arme. Imidlertid har populariteten af hvilken faldet på posen og tyve år siden, spillede en dårlig vittighed. Kufferter forvandlet til en billig tilbehør sports stil. Selvom modellen var i centrum for imperiet af håndtasker, eksisterende i øjeblikket, og glædeligt køberen som en stor sort.

Bag bælte - en gave af de gamle egyptere

Som nævnt ovenfor er det pose på båndet betragtes som stamfader til moderne håndtasker. I gamle dage, var der dette tilbehør i en enkelt formular: en pose spændt fast, klippet til hans bælte og gemt væk i folderne i tøj. Det drejer denne kendsgerning til middelalderen, selv om der er beviser for eksistensen af poser i det gamle Egypten.

Alt ændrede sig efter revolutionen tordnede i Frankrig i begyndelsen af det 19. århundrede. Første håndtaske kobles fra taljen og slidte hænder senere blev suppleret med en skulderstrop.

De firserne i sidste århundrede var præget af dyrkelsen af de lyse farver, ofte afvise naturlighed i tøj og tilbehør. Gloss, surhed, mode aggression bare erobret den yngre generation. Det kom frem i forgrunden komfort, glider på bagsiden af stil og elegance. Bag nyligt migreret til bæltet.

Kufferter nød stor popularitet i halvfemserne højdepunkt, hvorefter hun blev hadet, smagløst og simpelthen glemt. Et udvalg af vinyl, syntetiske og kunstlæder modeller til rådighed enhver fashionista, gør uafhentede taske på hans bælte og gav det som en bekvem sport stil, undertiden en nødvendig artikel i tøj.

2010 var det øjeblik af sin genfødsel, når de store modehuse har pustet i dette tilbehør et andet liv. Det var på dette tidspunkt afslørede den sande skønhed og bekvemmelighed model. Desuden blev det populært og mænds taske på båndet. Moderne design, kvalitet af materialer, komfort, stil og funktionalitet har gjort sådan en pose imidzhevym maskulin tilbehør.

Nice og komfortable

Det samme er sympatisk taske i bæltet? Vigtigst - hænder fri. Selvfølgelig er der andre modeller, der for eksempel er slidt på skulderen. Imidlertid har de ikke formået at erstatte beskedent siddende på taljen baby.

Tilbehøret er fastgjort til selve båndet eller forsynet med bælte kæde. Den store plus ved denne taske er, at de ting i det ikke går tabt. Og for at besvare telefonen er hurtigere end telefonen vil stoppe med at ringe. Værdiløse skjule posen under dit tøj, og på hans skulder på en rem til at hænge model. Kufferter - en slags pung, som du altid føle.

Den mest almindelige og bekvemme løsning - sportstaske. Efter alt, er produktionen ikke stoppe, selv når hele verden har vendt sig bort fra posen på båndet. Sport variant, uanset mode, har altid været et behov for cykling, jogging og vandreture.

Så det var og vil altid være: en kvinde nægter et par sko, vil spare på en bluse, men skal du købe dig en helt ny taske. Efter posen - det er ikke bare et tilbehør, det er feminint, livssyn, karakter, og undvære det er simpelthen umuligt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.