HjemlighedVærktøj og udstyr

Sandblæsning pistol. beskrivelse

Sandblæsning pistol anvendes til overfladekvaliteten af oprensningen af unødvendige elementer. Enhed er almindeligt anvendt til fjernelse af rust, kræver samtidig at gøre en særlig indsats. For information om, hvordan du gør det sandblæsning pistol kan findes på specialiserede sites. For mange håndværkere til at skabe et instrument er det ikke svært.

Sandblæsning pistol giver hurtig nok til at fjerne hærdede partikler, sod og andre elementer. Udstyret gør det muligt at nemt klare med fjernelse af plasteret, forældede belægninger, samtidig med optimale dimensioner.

Hjemmelavet sandblæsning pistol kan anvendes i kombination med forskellige slibemidler. For eksempel, for nogle modeller brug tilhugget jern og stål skudt. I granit kan skærver anvendes som ledsagende materiale. Det skal dog siges, at i betragtning af bordpladen kan anvendes, og andre materialer er egnede til kendetegnene.

Sandblæsning pistol præfabrikerede anbefales at vælge i overensstemmelse med specifikke kriterier. Det grundlæggende princip - Overholdelse af enhedens muligheder mål.

Sandblæsning pistol bruges ofte til rengøring beton og stålkonstruktioner. Værktøjet fungerer også fint med at give glasoverfladen et attraktivt udseende. Sandblæsning pistol er brugt og til at skabe ruhed.

En anden vigtig funktion af værktøjet er dens evne til at fjerne partikler af størknet fedt. Brug sprængning pistol kan for affedtning overflader i forskellige størrelser.

Der er forskellige modeller af enheder, der arbejder med slibende materialer. Ene eller den anden type anvendes i en bestemt retning. Dog producerer udstyr og angive forskellige indstillinger for en bestemt sag. Sådanne værktøjer er betragtes universel, da de giver mulighed for at bruge forskellige slibemidler på en række forskellige overflader. Universal værktøj skal være af høj kvalitet. Især skal udstyret være holdbar og slidstærk.

Udformningen af blæsepistolen indeholder et kamera. Den udføres blande det slibende materiale og luft. Når blandingen udføres i selve værktøjet er strukturen kaldes en injektor.

Kamera-udstyr er normalt fast, konstant volumen. Den improviserede værktøjer Kameraet kan monteres med en justerbar volumen.

speciel ventil konstruktion indbygget i værktøjet. Med det, underlagt regulering eller begrænsning af lufttilførsel. Den sandblæsning pistoldysen også til stede. Dette element kan være fremstillet af gummi, keramik, legeringer, borcarbid, wolframcarbid, forskellige metaller. Bedst er pobeditovye dyse. Den indvendige diameter af elementet varierer fra nogle få tiendedele af en millimeter til flere centimeter.

Sandblæsning værktøjer har et arbejdstryk på fra fire til ti atmosfærer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.