SundhedAlternativ medicin

Medicinske egenskaber af timian: de vigtigste aspekter

Medicinske egenskaber af timian (timian krybende) kendt i lang tid. Det er en lille urteagtig plante bredt på kalkholdige og sandet jord, klippefyldte skråninger og sletter. Han stelyaschiesya typiske tynde stængler, lilla eller lyserøde blomster, aflange eller afrundede blade. Mange mennesker kender den helbredende egenskaber af timian, så det er dyrket, multiplicere vegetativt eller ved frø.

Som en del af et helt sæt af plantenæringsstoffer. Sin særegne aroma timian skyldes phenolforbindelser carvacrol og thymol. På grund af sin lave toksicitet, den første af dem har en god antibakteriel virkning. Medicinske egenskaber chebretsa billede flavonoider, caroten, tyggegummi, fedtstoffer, essentielle olier, proteiner, organiske syrer (omanolovaya, eddikesyre, æblesyre), C vitaminer, B, A, garvesyre og mineraler - calcium, kalium, selen, jern, mangan, zink , kobber, natrium, fosfor.

Præparater af denne plante har antiseptisk, analgetisk, anti-inflammatorisk, antispasmodic, bronchodilator, slimløsende, indvoldsorme, svag hypnotiske effekt. Medicinske egenskaber af timian anvendes til behandling af muskulær og artikulær rheumatisme, blå mærker, udslæt, ikke-infektiøs type.

I medicin, værktøjer baseret på det anvendes til behandling af lungesygdomme, bronkitis, smitsom tarmbetændelse. Også lægemidler indeholdende timian, helbredende egenskaber er således, at de kan anvendes til effektivt at håndtere kighoste og astma. Hertil kommer, at timian, takket være sine gode diaphoretic kvaliteter, effektive til rhinitis, forkølelse, influenza. Infusion af denne plante bruges til søvnløshed og lidelser i nervesystemet.

Te fra timian er en naturlig stimulans, der hjælper med stress, depression, migræne, neurasteni. Det er effektivt til behandling af børn, der lider af blodmangel, eliminerer symptomerne på oppustethed og gæring i tarmen, det hjælper til at normalisere fordøjelsen efter at have spist fedtet og junkfood - at sådan er den helbredende egenskaber af timian. Billeder af denne urt er givet i artiklen.

Udadtil timian vist for gigt, gigt. Som kompresser, lotioner, salver, anvendes det til at bekæmpe hudlidelser. I folkemedicinen er det anvendes til behandling af alkoholafhængighed, da det har den virkning, at forårsage mistillid alkohol. Til stimulering af det indre energi bliver brugt timian olie, der er fremstillet ved at hælde græs desodoriseret vegetabilsk produkt og insisterende måned. Filtrering fremstillet umiddelbart før lægemiddelbehandlinger. kan opnås C ved destillation ren æterisk olie.

Behandling med lægemidler fra timian skal gennemføres i overensstemmelse med visse forholdsregler. Kontraindiceret betyder på grundlag af timian mennesker, der lider af atrieflimren, cardiosclerosis. Det kan ikke anvendes i lever og nyre lidelser. Afkog og infusion af timian forbudt under nedsat funktion skjoldbruskkirtlen. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge timian gravid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.