TravelingHoteller

Sandunes Beach Resort 4 * (Vietnam / Phan Thiet): Hotel

Nu, da Egypten og Tyrkiet stort set udelukket fra organiseret turisme, mange ønsker at slappe af på den varme hav vælge Vietnam. Et af de bedste hoteller i landet - Sandunes Beach Resort 4, hvor mange af vores landsmænd allerede har besøgt.

Hvad ved vi om Vietnam

Lang væk er de dage, hvor Vietnam blev nævnt i forbindelse med en lang amerikansk krig, napalm og stort tab af liv.

Indokina halvø, som er Vietnam, der grænser op til Det Sydkinesiske Hav og de nærmeste naboer - Kina, Laos og Cambodja. Den form for regering - republikken, og kører det kommunistiske parti.

De Vietnamesisk er hårdtarbejdende, venlige og hjælpsomme. Til alle, der talte på russisk, behandles de med særlig varme, huske det gode ord af Sovjetunionen.

Alle hoteller - herunder Sandunes Beach Resort 4 - du kan høre det på vietnamesisk, fransk, kinesisk og russisk.

Hvornår skal gå til Vietnam

Højsæson varer der fra april til november. Lokale skelne tørre og våde årstider. Den tørre sæson - fra december til april, denne gang meget lidt regn. Wet - Maj-nov, i løbet af denne periode er det ofte regner, som regel om natten. Regnen er korte, ikke mere end en time, men tidspunktet for deres udseende - et mysterium af naturen.

I februar er der en sand "Velvet" sæson: meget varm, er der ingen kvælende varme, lav luftfugtighed, og havet er varmt nok.

Sandunes Beach Resort 4 Hotel driver hele året rundt, og selv uden for sæsonen der er nok tjenester, der giver dig sundhed og godt humør.

udvej Phan Thiet

Stort set hele Vietnam strakt ud på havet kysten, så foretrækkes type ferie - strand. Phan Thiet ligger i den sydlige del af landet, og mellem den og landsbyen Mui Ne er en del af kysten, som koncentrerede alle de bedste hoteller. Herfra til hovedstaden i Ho Chi Minh City, kun 200 km.

Beaches Resort - et konstant tema i diskussionen. Man behøver ikke lide, at sandet er meget fint, palmer væk fra kysten, og vandet er mudret fra bølgerne, og den anden ikke er irriterende. Alt, hvad der adskiller de forskellige vejr måneder fra hinanden - er mængden af nedbør. Det er altid varmt i den koldeste nat + 25 ° C

Sandunes Beach Resort 4

Faktisk er den korrekte navn - Sandunes Beach Resort ****, sætter tallet for nemheds skyld. Hotellet, som har 4 "stjerner" er klassificeret efter det europæiske system. Det er på høje kategori, fordi mere end 5 stjerner er ikke tilfældet.

Til hotellet fik 4 'stjerner', skal du have:

- område af rummet i rummet i mindst 16 kvadratmeter. meter;

- toilet og badeværelse i hvert rum;

- dressing tabeller, bagage stativ og radio;

- aircondition og tv;

- hygiejne i badeværelset;

- minibar.

Der er klassificering som obligatoriske tjenester: sengetøj og håndklæder ændret dagligt, der tager sig af tøj - rengøring, vask og strygning. Tøj skal sættes i orden i løbet af dagen, og antallet serveres hele dagen.

Direkte ved hotellet bør være et punkt, biludlejning, skønhedssalon, fitnesscenter, swimmingpool, restaurant og sauna. Selvfølgelig, behovet fungere perfekt alle de ressourcer af moderne telekommunikation - internet, gratis wi-fi, brugerdefinerede kanaler.

Alt dette er i Sandunes Beach Resort 4. Vietnam venlige over for turister og industrien overholder alle europæiske krav.

Er der nogen problemer i rejser til Vietnam

Næsten ingen russere visum er ikke påkrævet. Ved ankomsten i passet er stemplet i 15 dage ikke længere er nødvendige. Hvis det er nødvendigt, registrering ingen problemer vil være visum til flere indrejser. Internationalt kørekort er ikke gyldig, men for et mindre gebyr kan du leje enhver transport. Overtræde lokale regler er ikke nødvendig, fordi loven er på den side af landet.

Vietnamesisk opfører sig som børn: direkte og nysgerrig. Alle, der går ud af turistområde, behandles de med ægte nysgerrighed, pege fingre og diskutere indbyrdes. Det er nødvendigt at forberede sig til det faktum, at du er nødt til at være altid i syne. Ingen aggression - simpel nysgerrighed. Hvis du lærer et par ord og begynder at tale, er en varm velkomst og ægte venlighed forudsat.

Overenskomstforhandlinger i Vietnam nødvendigvis fordi besøgende kalder pris 3 gange højere end den lokale. For Vietnamesisk europæiske - en pung, der skal være tålmodig.

Mange besøgende akklimatisering proces er ganske ubehageligt. Men apoteker har absolut alle de lægemidler, de lokale medier er langt mere effektive i Europa.

hotel Features

Sandunes Beach Resort 4 Hotel (Phan Thiet) er placeret på et sted, kendt for sin unikke mikroklima. Vi udforsket dette paradis astronomer her i 1995 for at skabe de bedste betingelser på planeten for at observere solformørkelsen. Efter deres observationer specialister spredt over hele verden, og fra dem lært om de lyserøde klitter, farverige havn, evig smukke vejr og et roligt hjørne for at slappe af under palmerne.

Det er bedst at hvile her for par med børn som de vigtigste fordele ved den udvej - strande, roligt og varmt hav.

De, der er bange for lokale sand lopper, er det bedre at slå sig ned: at finde reelle insekt på stranden er ikke så enkel. Sand loppe lever i slum og vilde steder, og på stranden sandet konstant vandes og høstes. Insekter det er meget ubehageligt, og de tilfælde af mennesker, der bliver bidt af de civiliserede strande stort set ingen. Men der er masser af komfortable liggestole og rene håndklæder på dem til en behagelig hvile. I virkeligheden er der små myg og myg, men de er uskadelige.

Alle lokale eksotisme indsamlet på dens område Sandunes Beach Resort 4. anmeldelser sige, at du kan surfe, ride på klitterne, samt smag helt usædvanligt for os vietnamesiske køkken. Og der er en stor spa-salon, hvor du helt kan slappe af og glemme alt om hverdagen.

Hvordan det hele begynder

Fra det første øjeblik hotellet er omgivet af turist opmærksomhed. Gør hurtig, giver vandmelon frisk, alle kortene, bekendt med placeringen af restauranten og alle strukturer. Alt hvad du behøver for en badeferie - hjemmesko, badekåber, senge, hygiejneprodukter - giver hotellet. Du kan tænde for klimaanlægget eller vindue stå åben om natten.

Bungalow tæt ved havet har grønne tage, den øverste åbne ligesom et ark åkander. Komfortable senge, lænestole, tropiske blomster, havudsigt uden for vinduet, de lyse farvede tekstiler - alt fryd for øjet. Hotel Sandunes Beach Resort 4 Vietnam (Phan Thiet) - det er også nikkende palmer i vinden, luften smeltet af solen, det azurblå vandflade, masser af plys grønne og rolige komfortable sti til havet.

Resten er intet stoppe her stille og roligt. For dem der gerne støjende parter, selv for stille. Ved mørkets frembrud, alt falder til ro, er nat sjov accepteres ikke. Dette er overraskende for et hotel, men alle de ansatte efter 21 timer oftest i søvn.

Anmeldelser Sandunes Beach Resort 4

Beliggende på første linje, bygget i 2013. De værelser i bygningen og bungalows er ens, men en bungalow tæt på havet, og det er en eller anden måde hyggeligere. Der er ikke-ryger værelser, alle værelser 141. Der er to restauranter med lokale og europæiske retter. I baren kan du svømme ud af puljen. Der er en børneklub, animation og fitnesscenter. Det er muligt at tilkalde en læge, men det er en betalt service.

For dem, der savner den travlhed i byen, gå væk, to busser til Mui Ne, kan du bruge døgnet rundt taxi service. latterlige priser: $ 1 = 21.000 Vietnamesisk Vong. Personalet er venligt, alle anmodninger udføres hurtigt. Prøv ikke at lægge mærke til nogle hamovatyh gæster, i det mindste de ikke komme med kommentarer.

Maden er lækker, skaldyr masse, masser af frugt, grøntsager og slik. Indtryk er meget sød. Næsten alle gæster her vender tilbage, er deres antal vokser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.