HobbyBordspil

Kicker - det er en interessant og spændende spil

Kicker - et bordfodbold, interessant og spændende spil. I denne sport en masse fans.

spillets regler

Der er visse krav, som skal følges. Der er en række regler. De bør være meget opmærksom.

1. Hvordan man laver en bold

1.1. Kort før starten på spil lavet lodtrækningen, der foretages på bekostning af mønter kastede op i luften. Det vindende hold tildeles det rigtige valg af den oprindelige foder. Men det er ikke den eneste mulighed. I nogle tilfælde, holdet vælger en del af feltet.

1.2. Hvordan er det første foder? Bare nogen fodboldspiller, der er i den anden linje introducerer bolden i spil.

1.3. Holdet, der er nødvendige for at gennemføre den første pitch, for at sikre, at modstanderne er klar til at starte kampen. Dette er en forudsætning.

1.4. Mål scoret ethvert hold umiddelbart efter starten af den anden linje spillerne ikke kan tælles. Dette er afgørende. Før en strejke, er det nødvendigt, at bolden rørte en spiller af et team, med undtagelse af dem, der er i den anden linje. Kun under disse betingelser vil blive anerkendt som et gyldigt mål. Det er ikke nok bare at kende betydningen af "kicker". Du skal også overholde disse enkle regler.

1.5. Når kontoen er åbnet, skal bolden få holdet til gaten, hvor han blev slået. Endvidere hver spiller placeret i den anden linje introducerer det ind i spillet.

2. Hvordan kan jeg aflevering?

2.1. Det altoverskyggende regel. Bolden ligger på den anden linje af spillere, ikke kan overføres umiddelbart efter indleveringen af dem, der er i den tredje. Ignorer denne post kan ikke være. Først skal du reservere det mindst to spillere er på den anden linje. Også under overførslen, skal han rulle.

2.2. Under konkurrencen er det nødvendigt at få bolden bevæger sig under de eksklusive pins med spillerne. Han bør ikke flyve over dem. Det er endda udelukke denne mulighed.

2.3. Ball, fanget udenfor spilområdet efter en aflevering eller sparke en fodbold spiller, at blive introduceret til spillet modstandere, der er på linje i forsvaret. Alle disse regler Påhængsmotor let nok at huske. Selv en nybegynder vil klare denne opgave.

3. Regler vedrørende regninger

3.1. Mål er anerkendt som gyldige til enhver tid,
Hvis angrebet gennemføres spillerne først (med andre ord, advokater) og den tredje linie (dvs. frem). Også det kan gøres målmanden.

3.2. Mål anerkendes som gyldige under anslaget spillere anden linje, men alle de ovennævnte betingelser skal være opfyldt.

3.3. Antag bolden fløj ind i nettet og rullet tilbage. I så fald skal målet være gyldig. Endvidere hopper bolden, som scorede ham. Denne regel skal overholdes strengt.

3.4. Med hensyn til de kvalificerende kampe i turneringen, så de lavede tegne syv mål.

4. Regler for døde zone

4.1. Antag bolden stoppet helt spinning og rullende, men begge hold kan ikke nå ham eller en af dets afspiller. I dette tilfælde, menes det, at han var i en død zone.

4.2. Der er én situation, hvor bolden passerer forsvaret. Dette sker, når det er i den døde zone mellem den første linie og den keeper. Det er umuligt at ignorere denne regel.

4.3. I så fald, hvis bolden er i den døde zone i nogen del af feltet mellem de første linjer af spillere, passerer han holdet, der introducerede ham til spillet sidste gang. I denne situation, er kampen genstartes, men det er nødvendigt, at alle overholder reglerne i afsnit 1.5.

ved kicker Championship

Der er forskellige spillere i verden. Nogen for afhængighed drikke virksomheder kan nemt revse, og andre, tværtimod kun ros for det. Som en ikke særlig svært at gætte, det handler om spillerne i kicker. For nylig vært for en international mesterskab i denne sport. Kicker - det er altid sjovt og cool. Atleter er godt klar over dette.

Måske mange vil blive overrasket over at høre dette, men kickeren har en vis lighed med Tennis: "sæt" Mesterskab i kategorien "Masters" mest ansvarlige, ved spillebordene, er der flere belægninger, i stedet for parterne her bruge ordet Denne begivenhed blev afholdt for nylig i den nordlige hovedstad. Spiller Franco Delleani, der bor i Italien, i en vis forstand utilfreds med hans hjemland - han var ikke tilfreds kicker regler fælles der. Russisk han kan lide. Kicker - det er meningen med livet. Mange begyndere tror, at udtrykket "senior kicker" henviser til dette spil. I virkeligheden er det ikke. Det drejer sig om poker og kort midler der adskiller sig fra dem, der er fjenden, i dannelsen af spillets kombinationer.

Fyren sagde, at på nuværende tidspunkt et relativt højt niveau i vores land, og besluttede han, at han kun ville spille her. Selv for at vinde de russiske konkurrencer, skal du have et stort potentiale, det mere end tilfreds.

Kickeren er den indenlandske piger viser sig virkelig stærke spillere. De indtager et højere niveau i den verdensomspændende ranking. Det er virkelig erfarne og stærke atleter. Dette forklares ved det faktum, at kvinder er mere forelsket til at rejse. Det skal bemærkes, at for nogle kicker - det er bare en undskyldning for at se verden. Tja, måske i dette, og der er ikke noget galt.

Alexander Krasnitskaya, vandt en sejr i det nationale mesterskab for kickeren, afholdt for to år siden, delte sine observationer. Hun sagde, at messen køn, i modsætning til mænd, er forholdsvis let at klatre. De deltager ofte i internationale konkurrencer. Men mænd foretrækker ikke at komme ud i udlandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.