FormationVidenskab

Erlih Paul: bidrag til videnskaben

Erlih Paul - en verdensberømt tyske videnskabsmand og læge, vandt 1908 Nobelprisen for sit arbejde inden for immunologi. Samtidigt var en kemiker og bakteriolog. Han blev grundlægger af kemoterapi.

Paul Ehrlich: biografi

Drengen blev født marts 14, 1854 in Stshelene i familien, der består af seks personer: forældre og fire børn. Desuden var han den yngste barn og eneste dreng. Far Paul var en velhavende mand, som det tager destilleriet og havde en landevejskro. Alle børnene blev opdraget i nøje overensstemmelse med betingelserne for jødiske traditioner. I en tidlig alder blev interesseret i naturhistorie drengen, og det var den ydmyge begyndelse af hans store resultater.

Den berømte Karl Veygert (en fætter til hans mor) kunne bidrage til udvikling af medicinsk og videnskabelig interesse i den unge Paul. Drengen var i Breslau skole, hvorefter han fortsatte sine studier i medicinske skoler. Uddannet, Erlih Paul fundet et job i en Berlin hospital.

Begyndelsen af vejen til videnskaben

Hans første undersøgelser udført på unge videnskabsmand blodlegemer, farvning dem med forskellige farver og teknikker. Som følge af sine eksperimenter, fandt han forskellige former for leukocytter, knoglemarv viste betydning for dannelsen af blod og mastceller kunne findes i bindevævet.

På grund af farvning Paul Ehrlich, et foto, som du kan se i denne artikel, var i stand til at udvikle en særlig metode til påvisning af tuberkulose bakterier, som i høj grad påvirket processen med at diagnosticere sygdommen hos patienter.

videnskabelig indsigt

Farvning celler, har den unge forsker set de mest spektakulære medicinske gennembrud, der påvirkede hans videre fremtid. Robert Koch og Louis Pasteur - forskerne, baseret på værker, hvoraf Erlih Paul og fremsat sin teori om den kamp med mikrober. At være stadig uerfaren elev, en ung mand læser en bog om blyforgiftning, som ikke kunne forlade drengens sind i ro. I denne undersøgelse er det sagt, at komme ind i kroppen, bly ophobes i visse organer. Desuden er det meget let at bevise med kemiske midler.

Således er den unge forsker kom til den konklusion, at det er nødvendigt at søge efter sådanne stoffer, som vil blive knyttet til de skadelige bakterier og binder dem. Det forhindrer, at indtaste den menneskelige krop skadelige stoffer. Svært at tro, men til indgåelse af videnskabsmand har ført en simpel maling han brugte udelukkende af nysgerrighed. Han indså, at hvis malingen er i stand til at holde sig til vævet og derved at male hende, så hun vil være i stand til at knytte og til skadelige bakterier og dræbe dem.

Teorien om "magisk kugle"

I 1878 Erlih Paulus blev den ledende læge på hospitalet i Berlin. Jeg var i stand til at udvikle deres egne metoder til histologiske undersøgelser. Først farvet han bakterier på glasset, og fortsatte derefter med at væv fra dyr dræbt af infektionssygdomme. Og når han introducerede blå farvestof i blodbanen af en levende kanin. I løbet af forsøget overraskede videnskabsmand utrolige konsekvenser.

Blå farver var bare hjerne og nerver. Alle andre væv har ikke ændret sin farve. Ehrlich kom til den konklusion, at hvis der er en maling, der kan plette en bestemt vævstype, så er der et stof, der kan dræbe en bestemt type af skadelige mikroorganismer. Takket være disse observationer stammer teorien om "magisk kugle", vi mener at komme ind den inficerede organisme et stof, der kan meget hurtigt dræbe alle de skadelige skabninger.

"Søvnig" sygdom

Erlih Paul, bidraget til mikrobiologi, som er uvurderlig i 1906 blev direktør for Institut for Eksperimentel seroterapi. På det tidspunkt var han interesseret i "søvnig" en sygdom, der har dræbt dengang et stort antal afrikanere. Forskere har opfundet en mirakelkur "Atoxil", der ødelægger trypanosomer, men manden mistede synet. Erlih Paul fandt, at værktøjet omfatter arsen, som er til stede gift.

Den vigtigste opgave for videnskabsmand var opfindelsen af en sådan facilitet, der ville dræbe alle trypanosomer, men havde ingen virkning på fatal menneske. Hundredvis stoffer var blevet forsøgt, men disse mikroorganismer producerer immunitet, så narkotika ikke passer. Men på trods af de mange skuffelser, Paulus var i stand til at skabe en kur for den "søvnig" sygdom.

kønssygdomme

Sådanne sygdomme er bekymrede menneskeheden i lang tid. I en tid med bakteriologi, mange forskere begyndte at søge efter patogener af forskellige sygdomme, og på det tidspunkt var i stand til at finde tre. Første bacillus gonoré blev fundet, så chancroid og syfilis i enden, hvilket er det kausative middel for Treponema pallidum.

Cure for Syfilis

I slutningen af det nittende og begyndelsen af det tyvende århundrede blev intravenøse injektioner lige begyndt at dukke op. På hospitaler, er de næsten ikke brugt. Men det ændrede sig efter Erlih Paul tilbudt et lægemiddel, der kan helbrede syfilis. Forsøg på at skabe det blev sat, resultatet var fantastisk. Af den måde, ved hjælp af hans videnskabelige eksperimenter kemikalier videnskabsmand har skabt en ny trend i medicin.

Akademik foreslået at behandle syfilis sådanne stoffer, som begynder at dannes i oxidation af arsen aktiv forbindelse. Men desværre var det ikke muligt helt at eliminere sin destruktive skader i løbet af en flerhed af tests.

Uventet standard rotation

Paul Ehrlich, mikrobiologi, hvis kald var, i 1887, blev en adjunkt, og i 1890 - en universitetsprofessor. Samtidig arbejdede han i Roberta Koha Institute. I 1888, i en af de laboratorieforsøg at blive smittet med tuberkulose. Tager sin kone og to døtre, han gik til Egypten for behandling. Men i stedet for at helbrede en sygdom, blev syg med diabetes. Når helbredstilstand er forbedret, familien vendte tilbage til Berlin.

Siden 1891 Erlih Paul, hvis værker har været udgangspunktet for de fleste forskere, en masse tid afsat til udvælgelse af kemikalier, der er nødvendige til behandling af sygdomme forårsaget af parasitter udenfor. Hans første resultat var forberedelse på grundlag af methylenblåt, som er beregnet til behandling af fire dages malaria. Efter det, begyndte han at bruge mange andre farvestoffer. I løbet af disse værker, han var den første, der har bemærket mikroorganismer vænne til at introducere produkter. immunologiske reaktioner blev sat til rekonvalescens.

Nobelprisen

Den videnskabsmand, der først foreslog teorien om immunitet - kroppens evne til at forsvare sig mod genetisk fremmedlegemer. Han skabte teorien om de sidekæder, som spiller en meget vigtig rolle i udviklingen af videnskab i immunologi. For dette arbejde sammen med den tyske videnskabsmand Mechnikov modtog Nobelprisen i 1908.

Erlih Paul: bidrag til videnskaben

I 1901, lægen og videnskabsmanden med stor erfaring begynder at behandle spørgsmålet om behandling af cancer. Han udviklede en særlig serie af eksperimenter, hvor dyrene transplanterede tumor var også i stand til at bevise for første gang, at dyr er immunresponser genereret efter forsvinden af tumoren transplantat.

Den vigtigste opdagelse, forskerne begyndte at finde det ukendte for videnskaben af mastceller, som spiller en vigtig rolle i dannelsen af immunitet. Også Paulus i stand til at bevise, at hver celle i en levende krop, der kommer i immunreaktion har specifikke receptorer i stand til at genkende udenlandske agenter. Det er for sådanne opdagelser og Erlih Paulus modtog Nobelprisen.

Ehrlich viste sig inden for kemi, som beskrevet af en reaktion af stor betydning i medicinen. Til dette modtog han Medal of Liebig.

Han var medlem af verdens halvfjerds videnskabelige selskaber og akademier. I dag opkaldt efter ham: Institut for immunologiske produkter, samt gader, hospitaler, uddannelsesinstitutioner, videnskabelige selskaber og fonde, prisen for videnskabelige opdagelser. Også opkaldt efter ham krater på Månen.

I 1909 blev Nikolaj II tildelt Order of St. Annes akademiske og tildelt titlen lokum byrådsmedlem. Ehrlich fratrådte fordi han ikke kunne give afkald på den jødiske tro.

Han var gift med den kvinde, som forudsat forbrugeren og de finansielle aspekter af hans liv. Paulus var helt opslugt i videnskab. Intet andet var ikke opmærksom. Jeg kunne skrive i ethvert sted, startende med gulv og vægge og efterbehandling med hænder samtalepartnere.

Forsker døde 20 August, 1915 af et apoplektisk anfald i Bad Homburg. Han blev begravet i den jødiske kirkegård. I 1933, nazisterne ødelagde monumentet, men det blev gendannet igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.