HobbyHåndarbejde

Ball kjole til piger med deres hænder. Mønster balkjole

Ball kjole til piger - det er ikke bare et stykke tøj. I det barnet kan føle sig som en rigtig prinsesse. Og for at realisere en barndom drøm til virkelighed i stand til enhver mor. Man behøver blot at få tålmodighed og syning værktøjer, fordi bolden kjole til piger med deres hænder til at sy meget enkel.

Hvor til at bære en bold kjole?

Smuk stads til en lille pige til at blive en attribut af enhver ferie. Ingen fødselsdag eller nytår er komplet uden smukke bolden kjole. Med det kan du oprette et originalt billede til karneval nat. Og hvis familien er inviteret til et bryllup uden en smuk kjole ikke gør.

Baby butikker er fulde af en bred vifte af tøj til babyer. Her kan du møde og dans balsal kjoler til piger. Men prisen på disse outfits er ganske høj. Hertil kommer, at børn, der vokser meget hurtigt. Ikke alle har råd til at købe en kjole, der vil blive båret én gang. Nå du kan spare ved syning bold klæde dig selv. Hvis udtrykke deres fantasi, kjole vil virkelig original.

At vælge en model

Afhængig af den aktivitet, som vil blive fremstillet bold kjole, kan det være frodig, en genvej, med en høj talje eller kort. Piger under en alder af tre år, ser vidunderlig i stads på gulvet. Men prinsesse ældre kan vælge en kort kjole. Oprindelige udseende model med asymmetrisk bundlinje: den bageste nederdel kan nå gulvet, og den forreste - nå kun til knæene.

For en teenagepige dragt kjole i empirestil. Ball kjole med deres egne hænder vil gøre så hurtigt som muligt. Efter alt, dette outfit er ikke lagdelt. Hvis du vælger den rigtige mønster, vil arbejdet ikke tage mere end to dage. Ved tilsætning i empirestil skal vælges tilsvarende frisure.

For børnenes julefrokost vil være en stor mulighed sammen med en nederdel af tyl. Den mere omfattende er den nederdel, jo bedre. Fremspringende stykker af tyl med til at skabe et provokerende billede. På morgen barn kan fungere som sommerfugle, bier, kantareller, mariehøne og så videre. D. Mor vil vise fantasi til deres hjerte indhold.

Hvor kan jeg få mønsteret?

Der er masser af magasiner med en række forskellige ordninger, hvilket gør festlige outfits. Men hvis det ønskede mønster bolden kjole ikke blev fundet, så problemet kan løses ved hjælp af simulering. Alt du skal gøre er at opbygge en grundlæggende ramme. For det kræver følgende grundlæggende målinger: omkreds bryst, hofter og talje. Også vigtigt vækst. Ved hjælp af denne egenskab vil det være muligt at bestemme længden af ryggen hylden produkt.

For at opbygge basen et mønster af eventuelle børns produkter, er det ikke nødvendigt at have særlige kvalifikationer. Kom til hjælp børns garderobe element. Tøj til børn ved fravær af dart. Derfor kan mønsteret blive klar ved spor komponenter allerede er tilgængelige til din rådighed produkter. Det er meget vigtigt at være opmærksom på det materiale, som gjorde fundamentet. Hvis du har brug for et mønster af balsal kjoler strik, og grundlaget for produktet bør tages fra dette materiale. Det er værd at bemærke, at sy produkter fra trikotagestof meget enklere. Materialet ikke smuldrer og opfører sig godt i drift.

Gøre mønster, kan vi ikke glemme søm. Afhængig af den valgte materiale, er det nødvendigt at tilføje mønsteret til det færdige 1-2 cm.

Opret en fuld nederdel

De vigtigste parametre, når du opretter et mønster i bunden af bolden kjole er taljen af barnet og længden af produktet. Fuld nederdel kan oprettes på flere måder. Det kan være en nederdel-trapez eller solen blusset. Sidstnævnte mulighed ville kræve store væv forbrug. Men den trapez er en økonomisk og ser flot ud. Mønster skørt trapez er en trekant med en beskåret top. Den øverste del af mønstret bredde er lig poluobhvatu taljen. Under skørtet kan være af enhver bredde. Det hele afhænger af, hvad min mor besluttede at sy en bold kjole til piger.

Mønster skørt blusset sol er en halvcirkel med en trunkeret central del. Midtpunkt mønster - dette er stedet at forbinde nederdel til den øverste del af produktet. Til fremstilling af skørtet blusset brug for en masse materiale. For at sy en bold kjole til pigen med sine hænder, vil det være nødvendigt at gange længden af hele produktet for to. Dette vil være den totale løbelængde af stof til produktet.

Fluffy skørt af rektanglet

Mange mødre ikke travlt med at sy deres egen tøj. Stop dem i første omgang, at mønstret af balsal kjoler til piger synes det så kompliceret, at til at klare det vil ikke fungere uden særlige kvalifikationer. For startere, kan du prøve en forenklet ordning. For eksempel kan for en fuld skirt kjoler opnås fra en simpel stof rektangel.

Pre-behov for at hente materialet af medium hårdhed. Er for blød, vil ikke arbejde, fordi de ikke formår at opnå den forventede pomp. For at beregne strømmen stof, afgøre den fremtidige længde af skørtet. For produktet 1 m af en 1,1 m af brug væv. 10 cm er taget på kvoter. Det meste af det væv, som tilbydes i specialforretninger, har en standard bredde på 1,5 m. Dette er nok til at skabe en fuld nederdel.

Syet produkt er meget enkel. Et stykke stof er forbundet til symaskinen ved kanterne. Endvidere er den øvre del af præformen prisobiraetsya. det således opnåede fuld skørt, der allerede kan være fastgjort til den øvre del af kjolen. Toppen kan tjene som store-købte skjorte eller bluse.

Nederdel tutu

Endnu nemmere er lavet bold kjole til piger med deres hænder ved hjælp tyl. Dette materiale er fuldstændig uhøjtidelig. Det praktisk talt ikke krølle og ikke falder af. Udvælgelse af tyl i butikkerne er ret forskellige. Først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på stivhed. Ifølge denne indikator, er stoffet inddelt i tre grupper. Hårdt tyl bruges oftest til fremstilling af smykker. Men det bløde materiale vil ikke give den ønskede pragt. Derfor bør du vælge tyl med medium hårdhed.

Nederdele, kan tutus gøres selv uden en symaskine. Vi har brug for kun sakse, tyggegummi og lidt fantasi. I første omgang bør mønsteret studeres balsal kjoler til piger. Derfor skal tage parametre, såsom længden af den færdige skørt og dens bredde i taljen område. Den tomme for nederdelen ville tjene som tyggegummi, som vil sidde komfortabelt på taljen af barnet. Bemærk, at efter tiltrædelsen af tyl tyggegummi bliver mere tæt.

Emne tyl brug saks og tålmodighed. Det er nødvendigt at skære strimlen af materiale 20 cm bred og af en længde svarende til den færdige længde af skørtet multipliceret med to. Jo flere af disse præparater vil være, jo mere frodig kjole. Polosochek af tyl bør være mindst 40. Efter alle de emne dele til at være monotont arbejde. Fatin pænt bundet med en elastik. Nederdele af tyl altid se originalen. Og hvis du bruger den multi-farvede materiale, vil produktet juble op ikke kun barnet, men også for andre.

Hvordan til at dekorere de færdige bold kjoler?

Outfit der alene tages hensyn pomp vil ikke se pænt ud. Før du opretter det, bør undersøges i modeblade bold kjoler, foto. Piger er store dekorationer af perler, blomster, stof, guiPure trim. Perlebroderi kræver stor fysisk anstrengelse. Men de smukke blomster af klud enhver mor kan gøre dig selv.

Opret stof blomster

For at skabe realistiske produkt bliver nødt til at pre-købe den levende blomst. Dette kan være en rose eller en orkidé. Anlægget skal adskilles i kronblade. Ligesom mønsteret kører balsal kjoler til piger, vil blive indkøbt dekoration mønster. Hver enkelt kronblad bør cirkel på papir.

For at skabe dekorationer skal afhente materiale med en høj grad af stivhed. Desuden bør det være et stof, der smelter godt, fordi udskårne kronblade nødt til at håndtere, så de ikke smuldre. Forbinde oplysningerne manuelt ved anvendelse af en nål og tråd. Midt i den færdige blomst kan indsættes eller knapperne på perlen.

Blomster lavet af stof kan være bundet i både skørtet og på den øverste del af produktet. Sådanne produkter er altid dekoreret med bold kjoler. Foto piger på samme tid spiller en vigtig rolle, så glem ikke om det. Jo flere dekorationer vil være tøj, jo mere vil det se lidt prinsesse i billedet.

Pleje af ballgown kjole

Hvis en bold kjole til pigen med sine hænder gjort uden hjælp fra en symaskine, bør du behandle det meget nøje. Sådanne ting kan ikke maskinvaskes. Tja, hvis du kan bære påklædning tør-renses. Strøg produktet skal også være meget forsigtig. Tyl, for eksempel, er meget følsomme over for høje temperaturer. Så det ikke smelter, er det nødvendigt at vælge en delikat strygning tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.