BilerBiler

"Nissan Tiida": anmeldelser, ulemper og problemer. biler

Vi præsenterede bilen "Nissan Tiida" I vores dagens gennemgang. Anmeldelse mangler, problemer af denne model af den japanske producent - senere i artiklen. Denne model er ganske interessant. Udgivet mange generationer og har for nylig udgivet en ny version.

model historie

Dette er ikke en ny maskine - det er velkendt for bilister fra Nordamerika som Nissan Versa, i Sydøstasien, kaldes det Nissan Latio. I USA er det solgt under navnet Dodge Trazo. Derhjemme, i Japan, kaldes det Nissan Tilda Latio.

For første gang denne bil blev præsenteret under eget navn i 2004 i Japan. Maskinen skulle erstatte Pulsar, sunni, Almera. I 2006 "Tiida" blev vist i USA og Canada. I 2007 "Tiida" set i Europa, og senere i Rusland.

Derefter seks år senere, i 2010, produktionslinjer fraflytning genanvendt maskine. Under restyling har undergået mindre ændringer i ydre og indre. Alle ændringer - en ny kølergrill, plus to nye farver.

I 2011 på Shanghai Motor Show viste hatchback "Tiida" anden generation. Der har allerede været en betydelig ændring. Så forlænget med 100 mm akselafstand, redesignet de forreste og bageste optik, erstattet stolen mere behagelig. Derefter det meddelt, at salget af denne version vil begynde først i 2013.

Konfiguration og pris

Som hovedparten af alle japanske biler, "Tiida" findes i flere trim niveauer, som er delvis knyttet til motor og transmission. For dem, der kommer til at købe en ny bil, "Nissan Tiida", vil prisen på basispakken starter ved 709.000 rubler.

Grundlæggende udstyr "Comfort" allerede har alt det nødvendige for komfortabel betjening. "Elegant" - det er også velegnet til de russiske bilejere. Her vil folk få mere interessante og høj kvalitet finish af kabinen, yderligere værktøjer til komfort og sikkerhed. Det er værd at de ekstra 40 tusind rubler. Men denne - meget praktisk.

Toppen af rækken "Tecna" - det er for meget for denne klasse af bil. For eksempel er det absurd at se læderindtræk i "Golf-klasse". Men på den anden side, hver bilist har en mening, og tillæg for "luksus" ikke er for stor.

ejeromkostninger

Mange ejere siger, at denne model er temmelig dyrt. Og det er ikke kun høj brændstofforbrug. Selv simple service operationer pr autoriserede forhandlere og i værkstedet, er meget værdsat. Forbrugsstoffer og reservedele ( 'Nissan Tiida') er også ret dyrt for denne klasse af maskine.

motorer

Valget er givet to kraftenheder. Origin god nok - 1,6 liter, 110 hk motor. Den anden - en 1,8-liters kapacitet på 128 hestekræfter. Om den første motor er sagt og skrevet en masse gode. Han trækker temmelig overbevist om allerede fra lave omdrejninger, og om nødvendigt, selvsikker spins op til maksimum. Kapacitet af enheden er tilstrækkelig til en sådan maskine.

Den anden motor, selvom dens volumen og højere, tjente positive anmeldelser. Selv med en seks-trins gearkasse, motoren er ikke travlt med at give deres ekstra strøm. Forskellen med 1,6-liters der, og det er meget påfaldende, så betale ekstra for højere volumen enhed giver ingen mening.

transmission

1,6-liters enhed kan også betjenes med en fem-trins mekanik, og en fire-trins maskine. Den anden motor på biler i Rusland afsluttes med kun seks mekanik. I den nye version af 2015 også tilføjet og CVT.

udvendig

At tale om det ydre af bilen 'Nissan Tiida' sedan, er at sige, at det ikke længere er en amatør. Kroppen viste sig nogle høje, uforholdsmæssig. Den massive bageste del er kombineret med den lille størrelse af hjulene og aflange forlygter gør ser lidt "skrå". Ligesom det er ikke for alle.

Hatchback ser allerede meget mere interessant. Dens baglygter har allerede antydet nogle stil. Manglen på stammen visuelt fjerner uoverensstemmelsen, som kan observeres i bilen "Nissan Tiida" (sedan). Ved denne lejlighed, kan vi sige, at i forhold til alt, hvad mange producenter gør at europæiske bilister eller indsamles i Europa, ser "Tiida" er fremmed.

interiør

Men hvis du kommer op med en praktisk side, i 1525 mm højde den har en masse fordele. Således ifølge den geometriske karakteristika og komfort plantemaskine tættere på CD-vener.

Og den første ting, der virkelig adskiller denne model fra samme "Almeria", hvilket er meget ubehageligt at sidde. Hertil kommer, at dem, der tidligere ejede "Almeria", sagde en masse plads i kabinen. Hvis tidligere tilbage sofa var lidt af en fælde, nu bagsædepassagererne kan endelig føle sig godt tilpas.

Ifølge den plads over dit hoved "Tiida" med en bred margen vinder "Corolla" og "Mega", som tidligere havde været mest komfortable i en golf klasse. Men her minus sedan sedan - også vrimler bagerste sofa. Passagerer komfortabelt i en hatchback - og det er et plus for dette organ.

Forsæder er reguleret af en løftestang, som indsendes til den centrale tunnel. Denne upopulære beslutning, men i praksis er det meget praktisk. Med den folde armlæn er bekvemt kun for dem, der har en version med automatgear. På mekanik af det hele tiden griber ind i - og det er et minus.

Høj men smal

Hvis du laver et forsøg på at sidde i sofaen back-måde, derefter straks det kommer til at forstå, hvorfor der stadig ser så uforholdsmæssig. Kabinen er ikke kun høj, men også meget smal. Bredde er kun 1695 mm, men en japansk specificitet.

Instrumentpanelet og kontrol

Instrumentpanelet er klar, enkel og kortfattet. Dens meget let at læse. Radio er også meget praktisk at håndtere. Kontrollerne er på rattet, midterkonsollen og dør armlæn. En lille minus - nogle mangler på den del af ergonomi. Uden ulemperne - overalt. Her er en hun - "Nissan Tiida" Funktioner er god, men der er betydelige ulemper.

Platform og køreegenskaber

Bygget denne bil med "Nout" på en enkelt platform. Alle dem, der sad bag rattet og kørte lidt på denne bil, straks genkende det. Indsats på rattet lidt syntetisk, men det er ganske forståeligt. Maskinen har en god køreegenskaber. Alle reaktioner var tilstrækkelige og nøjagtige, især i sving.

Operating erfaring og anmeldelser af ejerne

Generelt har vi set, hvad bilen "Nissan Tiida." Anmeldelser, svagheder, udfordringer - det er det, der interesserer de fleste bilister endnu mere end den mængde af motoren eller udstyret.

Den første ting gentage enstemmigt alle ejere - ergonomi. De er ganske kontroversielt. Næste - en by bil, det er alt. Med en hastighed på over 120 km / t tur er det ikke anbefales. Og ejerne klager over højt brændstofforbrug, og, tilsyneladende, at maskinen er lille, skal være økonomisk.

Der er også den ulempe kan tilskrives kvaliteten af finish selvom forhandlere og producenter hævder det modsatte, men i den forbindelse alle er godt med bilen, "Nissan Tiida." Prisen er ikke for lille, og mange forventede pålidelighed. Men torpedoen meget hård og let at ridse. resistente paneler er meget delikat og er hurtigt forkælet. Meget flot, men upraktisk.

Der er en masse små ting i maskinen, for eksempel, knirkende kabine, banker det meget forskellig karakter, "Nissan Tiida" filtre er placeret i det forkerte sted - de kan ændres, men det er virkelig meget ubehageligt. Dette er en kabine filter. Luft er let udskiftes.

Næste - mængden. Alle, der taler om rummelighed inde - det er lidt usandt. Ja, mængden er der, men det er ikke-funktionel. Selv producenter, der ønsker at spare så mange fattige kvalitet materialer. Mange kan ikke lide multi-link affjedring design. Farah "Nissan Tiida" ikke blænding.

Mange airbags - producenterne sørgede man bedst kunne beskytte fører og passagerer i en ikke alt velbyggede biler. En anden alvorlig ulempe - sejler med hastigheder efter 80 kilometer i timen. Dette fremgår af mange ejere.

Almindelige problemer

Hvad andet har en bil 'Nissan Tiida' anmeldelser, mangler, problemer? Chauffører regelmæssigt bemærkede ulemper i det. kan ofte ses i den måde, en knock - Luft stabilisator stænger. Problemet er meget udbredt. Hvis du klikker foran, er det en svag tilknytning drev. Det kan også overophede bremserelæet. Et fælles problem - ovnen. Hun periodisk blæser kold - alt skyld flappen i instrumentbrættet. Ofte fløjtede bremseklodserne. "Nissan Tiida" adskiller sig fra disse data på grund af friktion billig blanding. Alligevel mange står over for ikke omfatter aircondition og ryk, når du skifter til automatgear.

Det er alt, der kan siges om denne bil. Generelt, hvis du ikke ser på de problemer og dyre forbrugsvarer, dette er en god bybil til basisløsning ejere, fordi krævende og ambitiøs vil altid være forstyrret på grund af forskellige fejl og ubehagelige detaljer. Vi har overvejet, hvad der er den japanske bil 'Nissan Tiida' anmeldelser, ulemper og problemer. At købe eller ikke at købe - det er en privat sag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.