Kunst og underholdningKunst

Internationalt kendte tegneserie, eller tegne Simpsons

"The Simpsons" - en af de mest populære animerede serie i verden. Denne familie fortjener at klatre op ad karrierestigen og tiltrukket legioner af fans. Og masser af dem ønskede at vide, og hvordan man kan trække Simpsons? Tegn den berømte familie er ikke meget vanskeligt, hvis du følge proportionerne i begyndelsen af mønsteret. Derfor, når de tegn vil vise sig godt, kan du prøve at oprette din egen tegneserie. Overvej, hvordan man kan trække den mandlige del af familien, nemlig: Homer Simpson, leder af familien, og hans søn Bart.

Vi skal arbejde farvede blyanter, farveblyanter eller tablet (hvis du ønsker at tegne på computeren).

Til at begynde med, hvordan man tegner Homer Simpson.

1. Tegn to cirkler: en stor, og på toppen af det - lidt. Denne krop er fremtiden for Homer. Over dem, tegne en lille oval og forbinde det med samfundet og skitsere bunden af hans fødder. Det er vigtigt i denne fase proportionering at opnå den korrekte tal. Dernæst skal du holde den midterste linje på det ovale, og cirkler. Dette vil bidrage til at gøre tegning symmetrisk. Så vi skitsere hænderne. Vær opmærksom på længden af arme og ben. Det bør ikke være det samme!

2. Introduktion til tegning ansigter. Først skal du tegne to cirkler, øjne og næse i mellem. Så under næsen skildrer munden (som i Homer - børster). Muligt at gøre dette, først tegne en cirkel, og derefter at dele det, hvis du ville være så praktisk.

3 skitserer det øverste øjenlåg og øret på den tidligere fremstillede oval. Tegn tænder. Og nu blot anbragt i en oval, let at udvide den. Hvis den første fase af proportioner er blevet fulgt korrekt, vil du se en perfekt leder af Homer Simpson! Hold øje med proportionerne omhyggeligt at tegne Simpsons vil være lige, når du udfører denne regel.

4. Tegn håret - bogstavet "M" over øret og et par af hår på toppen. Det forestiller kraven som vist i illustrationen.

5. Sætte en linje af cirkler, som vi har vist i den første fase. Endvidere på begge sider af kraven og ærmerne vil trække hænderne til håndleddet. Bemærk venligst, at muffen er lidt bredere end den hånd af den karakter.

6. Tegn fingrene. På højre hånd fingre bøjet Homer - han holder en dåse øl. Adskil figurens skjorte fra hans bukser og trække bukserne, som vist på illustrationen. Det er vigtigt, at skjorte og bukser Homer synlige bag venstre, så glem ikke om det!

7. Tegn sko, og en dåse øl. Typiske Homer klar. Det kan males for at fuldende billedet. Nu hvor du ved, hvordan man tegner Simpsons, eller i det mindste en af dem.

Næste, overveje, hvordan man tegner Bart Simpson. Portrættere denne lille bølle er meget lettere end Homer.

1. Tegn en cirkel - er fremtiden for Bart mave. Over det - en dåse med ni tænder - hoved og hår. Det er tilrådeligt at markere hals og arm, og på hans hoved for at tegne en linje af symmetri og ansigtets konturer. Under cirklen skitsere benene.

2. Vi repræsenterer næse og øre. Vi forbinder maven til halsen og færdig med at tegne munden. Skildrer hånd og fingre, som vist i illustrationen. Udført Tegning fødder.

3. Tegn øjne. Vi deler de shorts og t-shirt, samt trække skoene.

4. Bart er klar, kan du begynde farvelægning!

Det er alt. Efter et stykke tid, kan du arbejde ud at skildre den kvindelige halvdel af familien, men det vil være noget mere kompliceret.

Nu ved du lidt om hvordan man kan trække Simpsons, og snart vil være i stand til at skabe små tegnefilm om yndlingsfigurer selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.