Kunst og underholdningKunst

Barok stil i arkitektur

Barok arkitektur tog en periode på omkring 200 år og erobrede Europa, Amerika. Denne stil, i tillæg til arkitektur, erobret fra det XVI til XVIII århundrede Alle kunstformer, især lyst det har påvirket i teatret og maleri.

Barokke rødder kan spores tilbage til renæssancen. Den første ensemble blev en grand gården af Belvedere i Vatikanet Bramante. Det blev bygget i samme stil, hvor de forskellige bygninger blev foretaget: antikke skulpturer, bibliotek, regelmæssig have og teater. Vi kan sige, at dette er en prototype af barok arkitektur, som certifikaterne afbalanceret og rolig.

Villa Dzhuliya for paven Julius III blev udført af arkitekten Vignola med alle de funktioner og elementer, der ligger i denne stil. Allerede i de senere værker af Michelangelo, forskerne note følelsesmæssige intensitet, spænding og gigantiske proportioner af arkitekten og karakterisere barokstil i arkitekturen. Det udtrykker magt og rigdom, er det ikke underligt i oversættelsen af ordet betyder en slags udskejelser, fordærvelse og tendensen for store mængder. I midten af denne kultur var Italien.

Manierisme forlod hans bidrag til barokstil i arkitekturen. Førere af denne tendens, på trods af alle hans luner og svagheder, tog de grundlæggende tendenser, der ligger i denne stil, rakte dem arkitekter i den såkaldte tidlige barok: Domenico Fontana, Carlo og Giacomo Nouveau Port. Det blev dengang samfundets behov er afspejlet i de majestætiske by paladser, klostre, land villaer med barokke haver og paladser. Facade af den romerske kirke Il Gesu bliver en måde, der er understøttet i konstruktionen af de fleste af de kirker, ikke kun i Italien, men også Frankrig, Hviderusland, Ukraine og andre.

Barok stil i arkitekturen i en tid med Manierismen arvet ønske om noget overraskende, overraskende og usædvanligt. Dette er især afspejlet i de landskaber af parker og haver. Usædvanlige strukturer, såsom den friluftsteater, en kæmpe skulptur af en kæmpe eller en grotesk maske, slående for sine usædvanlige og eksotiske detaljer. Denne periode er karakteriseret ved oprettelsen af kontorer med de første museumssamlinger og kompositioner. Også overvåget forekomsten af drivhuse med oversøiske planter, usædvanlig samling af mineraler og udskrifter.

Next Generation bemærkede uovertruffen virtuos Borromini - en fantastisk designer, tegner og bygherre. Han frimodigt fraveget de klassiske kanoner, gamle regler og velrenommerede løsninger. Han bygger en hidtil uset kompleksitet af bygningen og snarere er efterfølgeren til Michelangelo, Bernini end eller Cortona.

Det er bemærkelsesværdigt, barok og en master i arkitektur som Juvaras. Det øger den udtryksfuldhed af paladser risalits, diagonale konstruktioner, spille forskellige mængder. I sin periode indretning er mere tilbageholdende, fyldt med søjler, pilastre og rusticated, som afspejles i klassicismen, men de bevarer den skønhed, storhed og mangfoldighed i barokstil. Mesterværker SEAR - en overordentlig udtryksfulde silhuetter Stupinigi Castle, det kongelige palads i Madrid og basilikaen Superga.

Russisk barok arkitektur afspejlede styrkelse og vækst af monarkiet og adelen havde på 1. sal. XVIII århundrede. Han optrådte en række nationale særegenheder. Russisk barok forskellig fra de lyse italienske enkelhed bygninger, strukturel klarhed, den tætte forbindelse mellem konstruktivt grundlag, og dekorative elementer. Russisk barok arkitektur har stor karakter, det bruges aktivt lyse farver maleri, fed koloristiske kontraster og forgyldning. Denne stil af kunst har nået i det store omfang af Manor og urbane ensemble af Tsarskoje Selo, Peterhof, Sankt Petersborg og andre., Forskellige integritet og højtidelig klarhed af arkitektoniske komplekser og sammensætninger af bygninger. Dens fremragende repræsentanter var Rastrelli, Ukhtomsky, Zemtsov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.