ComputereSoftware

Prototyping - er en skematisk layout af en side eller sider på et websted

Som det gamle latinske ordsprog, sejr elsker forberedelse. Det kan siges lige om planlægning og om prototyper. Hvad er det? Hvad er de funktioner? På dette og ikke kun vil have en samtale i artiklen.

Hvad kaldes prototyping

Under dette begreb hurtigt indse "rå" udgave af gennemførelsesforordningen grundlæggende funktionalitet, så kan du analysere effektiviteten af hele systemet. Det kan ikke arbejde, kan indeholde fejl eller ikke fungerer helt - det hele afhænger af prototyper formål. Denne tilgang gør det nemmere at se, hvordan man kan konstruere et system. Prototyping bruges i instrumentet gør og maskinindustrien, programmering, og en række andre tekniske områder. Efter denne proces er ofte revideres systemarkitektur, implementering funktioner, en bred vifte af udvikling, og hvis der ikke er nogen krav, afprøvning af slutproduktet.

Funktioner prototyping

Eventuelt blev prøven fremstillet ved anvendelse af meget teknologi, som det system, der er under udvikling. Normalt prototyper er bilag til den tekniske projekt. Nu går vi til de steder. Lad os tilbringe analogien med den opgave at algebra lærebog. Sitet - et enkelt tal. Kommissoriet fungerer som en betingelse, og en prototype - et udkast til løsning på problemet. Normalt er det en skitse, hvor der ikke er nogen smukke billeder. Layout for at skabe mere design og software implementering. Ved den tid, denne proces kan tage fra flere snese minutter til timer - det afhænger af kompleksiteten af detaljer teknisk opgave og personlige evner på den person. Ved prototyping kan forstås som skabelsen af layout til individuelle sider, og hele ressource. De i høj grad hjælpe med at spare penge og tid. Prototyper kan oprettes til at repræsentere klienten, A / B test og foretage ændringer.

Mandat + = prototyping websted?

Disse prøver er en del af TK. De tillader dig at sætte klare grænser for udvikling og bidrage til at fjerne misforståelser mellem bygherre og entreprenør. Med hjælp af teksten beskriver den teknik, logik, struktur og funktioner i stedet for indgivelse, og takket være prototypen er stadig visualiseres, og der er et koncept, der vil se ud. Efter alt, som det skal udføres selve projektet, hver repræsenterer og fortolker fra hans eget synspunkt. Hvis der ikke er noget ønske om at gøre alt arbejdet selv, kan du klage til et særligt center for fremstilling af prototyper. Og alt er udført af en specialist. Tja, hvis kunden (fra perspektivet af en freelancer), vendte han sig til centret, før prototyping af tekniske specifikationer sommerhus. Så du kan få fri af TK. Ud fra dette perspektiv, prototyping - et kvalitetsniveau af projektet.

Doing kvalitet prototype

For at gøre dette, bør du nøje overveje mandatet. Dette kunne ofte ses i skolebøger: opgaven omfatter ikke tilregnes (for dig) betingelserne, men vi er nødt til at løse det. Derfor bør du altid sigte efter en veltilrettelagt tekniske specifikationer. Som praksis viser, for en fuld og multi-site, det tager mindst 50 A4-sider. Kommissorium for et par hundrede - det er ikke engang den grænse på dette område, og de sædvanlige norm. Det er nødvendigt, at det var foreskrevet hvert aspekt og nuance - det er en prototype af sitet er nødvendig.

Arbejdet med bugs

Hvis du har været indlagt mangler i den kendte teknik, bliver de ofte designet, layoutet af stedet og dets software portion. Det indebærer en masse problemer. Omkostningerne ved at korrigere dem vokser i aritmetisk progression hvert trin (og undertiden, som i geometri). , Selv når det synes derfor, at stedet er klar til prototype skal kontrolleres igen for at sikre at der ikke er nogen fejl. Lad os nu se på processen med dets oprettelse.

papir model

For at starte Tegn en prototype på papir. Det er muligt at skabe endnu udseendet af browseren (også malet). Først Tegn grundelementer. Hvad har jeg brug for at skildre netop det er forskelligt fra destinationen webstedet. For eksempel i online-butikker gør statiske menupunkter og søgelinjen. Opret derefter alle siderne én efter én og udtrykke den funktionalitet, som de vil. Arranger alle elementer på webstedet interfacet på plads. Prototyping - en proces, der vil skabe en mere perfekt produkt, der vil blive elimineret tekniske uoverensstemmelser, og vil opnå et resultat, der svarer til kommissoriet. Hver fejl, der vil blive foretaget, er dyrt i den sandeste betydning af ordet. Derfor bør sitet udføres med prototyper vsoy ansvar.

Processen med at skabe prototypen

Således har vi begynde. At skabe prototypen kræver fire trin:

  1. Vi afgør de oprindelige krav, som han skal opfylde.
  2. Vi er ved at udvikle den første version af prototypen, som kun indeholder brugergrænsefladen af systemet.
  3. Peredaom prototype til kunden / slutbrugeren, så de kan studere den. Vigtigt i denne fase er at oprette et feedback om de nødvendige ændringer og tilføjelser.
  4. Prototypen er behandlet på grundlag af de modtagne tilbud og / eller observationer.

Du kan bruge specialmedier. Så det er den overkommelig 3D-prototyper, som bedre vil undersøge alt fra alle vinkler.

Prototyping software og edb-systemer

Da vi anser oprettelsen af webstedet layout, er det nødvendigt at vide, hvordan det skal gøres. For at oprette en prototype, ved hjælp af højt niveau programmeringssprog abstraktionsniveauer. I vores tilfælde er det PHP, JavaScript, ActionScript, og mange andre. De kan også bruges og specialværktøj. Når det godkendte prototype, den endelige implementering af dokumentet og skabe et renere kode. Samtidig øger mængden af indsats, der er brugt på fejlfinding og test af webstedet for at sikre, at den fuldt ud overholder dens funktionalitet. På det tidspunkt i prototyping identificere de væsentligste arkitektoniske fejl, foretage ændringer i interfacemoduler i systemet, samt foretage en omfordeling af deres hverv.

Hvilke kvaliteter bør en effektiv prototype

Du kan vælge en masse point for støtte, men i artikel tilbydes:

  1. Oprettelse af en prototype bør ikke langvarige over tid.
  2. Effektiv layout er til engangsbrug. Han behøvede kun at bringe projektet ide at den pågældende person. Når det er vedtaget, bliver det unødvendigt og derfor kan kasseres.
  3. En effektiv prototype kræver, at opmærksomheden var fokuseret på de dele, der er af størst interesse. Disse omfatter de mest komplekse med hensyn til gennemførelsen og de vigtigste funktionelle komponenter.
  4. Det er nødvendigt at være opmærksom på de elementer af det samspil, der potentielt kan være nyttige i en rapport til projektet idé til den endelige forbruger.

konklusion

Hvis du planlægger at arbejde inden for webudvikling, prototyping - til et værdifuldt redskab gemme din nerver, tid og penge. Derfor vil ingen skade lære alle nuancerne i layoutet af websteder på kort tid. Efter prototyping teknologi kan spare en masse tid i de afsluttende faser af at skabe et websted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.