ComputereSoftware

Hvordan man kan reducere vægten af billeder uden tab af kvalitet?

Hvis du er interesseret i hvordan man kan reducere vægten af fotos, den første er at forstå, at for hvad det kan være nyttigt. For eksempel kan det være nødvendigt at hente et stort antal billeder på dit websted, og de kan være ganske "tungtvejende", som ofte er årsag til en stærk opbremsning belastning sider. Jeg kan ikke lide, at hverken besøgende eller søgemaskiner.

Så du ønsker at forstå hvordan man kan reducere vægten af de billeder? For at komprimere billeder passende at bruge en række forskellige programmer. Et nærmere kig på et par af dem. Overvej en program RIOT. I denne ansøgning, at brugeren kan angive den procentdel af kompression alene, mens i preview-vinduet vil vise, hvordan billedet bliver. Her kan du foretage ændringen i formatet. Først skal vi nødt til at vælge et billede for at åbne det, eller bare træk og slip med musen i arbejdsområdet vinduet. Efter at du ønsker at vælge det format, som vil blive gemt. For JPEG-formatet ikke behøver at specificere den procentdel af kompression på mere end 85%, så hvordan man kan reducere vægten af billeder uden at miste kvalitet, i dette tilfælde, vil ikke fungere.

Dernæst skal du klikke «Komprimer til størrelse», og derefter i vinduet har brug for at angive størrelsen i kb. Men dette er ikke nødvendigt, fordi nogle gange brugeren arrangerer den angivne størrelse i parentes på højre hånd vindue. Du kan gå videre til næste trin, nemlig at klikke på knappen "Gem som".

Dette program er at reducere vægten af fotografiet har en meget omfattende funktionalitet. Det er i stand til at ændre ikke kun størrelsen af billedet, men også den skarphed, kontrast, farve ren.

Du kan også bruge et andet program - Paint.NET. Standarden Windows-program kaldet Paint er ikke egnet til denne opgave, da det "taber" kvaliteten af billederne. Paint.NET program kan du redigere et billede uden at miste kvalitet. Overvej, hvordan man kan reducere vægten af billederne med det angivne program. Det billede, du vil indlæse i programmet. Og for at reducere vægten bør følge disse trin: klik på "Filer - Gem som". Den mindste mængde i billedfiler som JPG og JPEG, PNG-filer har bedre kvalitet, og dermed er større. Den største vægt har billederne i BMP eller TIF-format.

Når du har valgt filen og klikke på typen af "Gem" knappen for at du foto vil komme frem som du gemmer, samt skyderen viser kvalitet, defineret som en procentdel. Skyderen kan trækkes indtil værdien når op, for eksempel 80-85%. Til højre vises efter lagring resultatet samt vægten af den fremtidige fil. Hvis vi taler om hvordan man kan reducere et billede eller et foto vægt, det værd at nævne muligheden for at ændre billedets opløsning. Samtidig betyder det ikke miste kvalitet, men vil veje betydeligt mindre.

De to ovennævnte metoder gør det muligt at reducere vægten af billedet uden at miste kvalitet. I slutningen, du kan give en anbefaling. Når du redigere et billede bør altid vælge muligheden "Gem som", at du har det originale billede. Det er muligt, at det er mere nyttigt for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.