Hjem og familieGraviditet

Hvordan til at beregne gestationsalder

Sandsynligvis enhver kvinde, der fødte et barn, bemærket, at den gestationsalder, der blev rejst af hendes gynækolog omkring en - to uger længere end den virkelige. Hvordan til at beregne den såkaldte obstetrisk gestationsalder?

Barselsperioden er en mere præcis term graviditet. Generelt graviditet starter med den umiddelbare opfattelse, der er, sæd befrugtning af ægget. Oftest det forekommer i nogen af de dage af ægløsning. Det er grunden til, hvis kvinden kender den dag, hvor liget af hendes ægløsning har fundet sted, kan det være meget mere præcist bestemme dets gestationsalder. Men eksperter siger, at en sådan beregning er ikke rigtig egnet til vedligeholdelse og overvågning af graviditeten. For at forklare det simpelthen nok. Faktum er, at enhver kvinde er individuel. Den har sin egen specifikke menstruationscyklus, ægløsning dag og fysiske funktioner. Ægløsning ikke altid sker præcis i midten af menstruationscyklus. Desuden kan der være øjeblikke re ægløsning. Det er grunden til, at den føtale periode på et hundrede procent på forhånd beregne ganske enkelt umuligt.

Lige siden oldtiden, enhver kvinde ved, at amenoré er et symptom på graviditet. Hver vordende mor forsøgte at beregne den nøjagtige tid. Fristen begynder at tælle fra den sidste menstruation var. Til dato har de fleste gynækologer er meget lettere at observere forløbet af graviditeten, med fokus på den periode, som kaldes obstetrisk.

De mennesker antages, at barnet vil blive født i ni måneder. Men for at en måned tage udgangspunkt, få mennesker kender. Det er værd at bemærke, at der er meget specifikke numre, som anvendes i beregningen af varigheden af graviditeten. Hver gynækolog beregner normalt barselsperioden. Det begynder fra den dag, hvor sidstnævnte begyndte menstruation. Generelt hårdt obstetriske graviditet varer fyrre uger. Denne værdi svarer til to hundrede og firs dage.

Direkte leveringsdato kan beregnes på flere måder. For eksempel var nogle kvinder føjet til den første dag i din sidste menstruation to hundrede og firs dage. Den nemmeste måde betragtes som en formel, hvorefter måned at starte dagen, tilføjes syv dage. Fra denne dato, du trækker tre måneder. Den tredje metode indebærer summation af den første dag i menstruation, som angreb den sidste gang, syv dage og ni måneder. Det skal også bemærkes, at en forholdsvis stor procentdel af kvinder, der har børn i otte og tredivte og toogfyrretyvende uge af graviditeten. Derfor er den dato, beregnes på grund altid anset hypotetiske.

Gestationsalder er sjældent det samme som de beregninger, som gynækolog. Stol primært på de datoer, der fører fødselslæge - gynækolog. Selvfølgelig, i første omgang svært ved at forstå, hvorfor denne værdi skal lægges til grund. Mange vordende mødre er begyndt at stærkt fortørnet som bedre kender den specifikke dato for undfangelsen barnet. Det er ikke nødvendigt at bekymre sig om dette, fordi denne periode af graviditeten er kun nødvendigt for en korrekt og præcis observation af passagen af en bestemt graviditet. Ved sådanne beregninger lægen ordinerer prøver og undersøgelser, at hver kvinde passerer på samme tid.

For bedre at kunne klarlægge begrebet af graviditeten, en kvinde ofte sendt til USA. På denne undersøgelse, eksperten vurderer udviklingen af fosteret, baseret på barsel periode, da det anses for afgørende for hele graviditeten. Hvis dataene i dette tilfælde er meget forskellige fra hinanden, yderligere afprøvning.

Det er vigtigt at vide, at selv de første par uger af undfangelsen indtil barnet er meget vigtigt. I løbet af denne periode, ægget er modent, hvilket kan påvirke absolut nogen negativ indvirkning. Af denne grund, de første to uger efter sidste menstruation tegnede sig for gynækologer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.