Hjem og familieHelligdage

En gave til nytår i 12 år - et svært valg

Magiske vinter ferie nye år venter for både voksne og børn. Børn drømmer om gaver under træet, og forældrene venter på et mirakel og lystighed. 12 år - en alvorlig alder. Det synes ikke længere at være et barn, men ikke endnu en teenager! Ved denne alder, børn har brug for en særlig tilgang, så prøv at være deres ven! Vælg en gave for det nye år i 12 år - ikke en nem opgave! Spørg om hobbyer og præferencer modtageren. Hvis det unge talent engageret i nogle sektioner eller cirkel, give ham et gear eller tilbehør egnet til denne hobby.

elektronik

Nu børn fra en tidlig alder lærer mobiltelefoner, computere, tablets. De kan bruge timer på at spille spændende spil, se videoer eller chatte med dine venner ved hjælp af moderne software. Taske til telefon eller drev med et nyt spil - en god gave til nytår i 12 år. Selvfølgelig skal du tage hensyn til køn baby. Drenge som "shooter" og arcade spil, mens pigerne foretrækker en mere rolig, pædagogiske spil, quests.

Før du går til butikken for drevet, rådføre sig med barnets forældre. Mange misbilliger en sådan lidenskab og begrænse opholdstiden ved computeren. I dette tilfælde kan din gave bringe problemer og konflikter i familien.

Det er noget helt andet - en god kvalitet hovedtelefoner, tastatur, laser mus, læder cover. Vælg et tilbehør lyse farver, vil glad barn nyde denne Prezent! Det gør en stor gave til nytår dreng! 12 år - den periode af konkurrencen, drengene forsøge at tage en ledende stilling i en virksomhed eller klasse. De allerede forstå, at du har brug for at se pæn og moderne, så smart tilbehør vil ikke være overflødig.

voksen prinsesse

Piger i 12 år - det er stadig ikke afsløre knopper, de er smukke og blide. I denne alder af nye mønstre, stil, karakter, opførsel. Piger modnes lidt hurtigere end deres mandlige jævnaldrende. Derfor stilfulde tøj, sko, smykker og produkter til personlig hygiejne er nu i første omgang. De ønsker at se ældre, føler pigerne er begyndt at være opmærksom på drengene!

Et gavekort til en tøjbutik - den bedste gave for det nye år i 12 år. Selvfølgelig, hvis du er opmærksom på de nyeste trends og har en god smag, kan du vælge din egen gave. Alle former for tasker, clutch tasker, ure, bælter og smykker - alt dette vil glæde små fashionistas!

Midler til pleje af hår, også vil være en fremragende gave. Lille prinsesse nødt til at passe sig selv og forstå, at håret skal være rent og pænt arrangeret! Vælg høj kvalitet økologisk shampoo, balsam, hår maske og hånd en gave til det nye år. For 12 år - det er en meget passende og ønskede en gave!

I hånden

Moderne teknologi skaber reelle mirakler. Anvend billede eller mærke kan være på alle overflader. Bog i en særlig kabine nominel gave til et barn. For en pige, kan du lave en original krus, pude, som vil pynte det indre af pigens soveværelse. Foto elskede kæledyr vil være en original kig på coveret til din telefon eller pung. Du kan medtage fantasi og orden vægur, en kalender med en enorm succesfulde fotos piger.

Men drenge vil elske sweatshirt eller T-shirt med påskriften morsomme historie eller fra en favorit film, spil. Sådan en gave til det nye år i 12 år, vil blive frigivet i et enkelt eksemplar. Tomboy kan prale af sådan en usædvanlig ting foran venner. Sådanne gaver på nytår barnet vil blive husket for livet!

arbejder hoved

En person skal udvikle gennem hele livet. God opladning for hjernen er puslespil, designere, sæt til kreativitet. Drenge som metal eller plast konstruktør, jo flere detaljer jo bedre. For det første kan de arbejde på opbygningen og indsamle de givne figurer, robotter, maskiner. Og hvornår vil smagen, vil kunne komme med en model for design. Puslespil og brætspil - det er en universel gave. Hvis familien flere børn, vil de fordrive aften for et spændende spil. Nyttig gave til det nye år 12 år - børn er altid under opsyn, og selv til gavn for udvikling!

Små feer kan inspirere et sæt af broderi, strikning, vævning. De vil skabe et design ting med dine egne hænder. Disse kreative impulser kan være en kilde til fremtidige erhverv. De butiksvinduer er fyldt med alle former for håndarbejde muligheder. Smykker og kunsthåndværk lavet af perler, diamant broderi og traditionel - et kryds, skaber udskrifter eller eksklusive smykker. Du er sikker på at vælge noget, der passer netop din prinsesse. Udvikling af kreativt potentiale - en god gave til nytår. 12 år - en alder af intellektuelle og fysiske udvikling!

Sundhed & Sport

Sport er altid på mode. Nu er denne aktivitet er særligt vigtigt. Porobuyte vælge gaver til det nye år af barnets 12 år på dette område! I hver by er der alle mulige klubber, lounges. Brydning, atletik, gymnastik, fitness, svømning - alt dette har gavnlige virkninger på barnets udvikling. Hvis barnet ikke har valgt sin vej, hjælpe ham afgøre. Fremragende mulighed en gave - et abonnement til et motionscenter. Der er den knægt selv kan vælge på deres smag.

Mange af de involverede i sport fra en ung alder børn. I dette tilfælde kan du lære en ny form for uddannelse eller et sportskompleks for værelset. Det omfatter en rebstige, bold, hoop, håndvægte, sjippetov. Det er sådan en fornøjelse dyrt, og ville tjene end et årti. Sådanne ønskede gaver til det nye år af barnets 12 år og deres forældre vil være glade for!

give nydelse

Barndommen flyver som et øjeblik! Derfor giver børnene glade, glæde, positive følelser og nye erfaringer, der er nødvendige uden afbrydelse. Børn lærer hurtigt, de ønsker at prøve alt på en gang, deres magt har ingen grænser! Så lad ikke dette, men snarere at skubbe. Lad dem være konstant travlt med noget, men at køre rundt i huset med dine venner - det er også en forudsætning!

Radiostyrede biler og fly - en stor gave til det nye år en dreng 12 år. Du kan have det sjovt med vennerne i den friske luft. Giv dine børn så meget som muligt den tid og i fremtiden vil de fortælle dig det samme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.