Hjem og familieHelligdage

Dag Bilist: fundament år og hilsen ord

I dag kan folk ikke længere forestille sig livet uden den "jern hest", som er vores hjælper. Derfor er det ikke forgæves efter alle komme med bilistens dag - en professionel ferie medarbejdere inden for vejtransport, der arbejder til gavn for fædrelandet. Denne national helligdag fejres hvert år i Rusland, i oktober måned - sidste søndag. Fejre denne dag begyndte i 1980, da dekretet blev udstedt "Om erindringsmønter og helligdage" i Sovjetunionen.

Ud over Den Russiske Føderation, er bilisten Dag fejres i Ukraine og Hviderusland. Kun i disse lande er det fejres med Dag Vejmand. For de fleste bilister - er en vigtig dag i året, som nødvendigvis markeret. Den sidste søndag i oktober vi først og fremmest hylde de arbejdstagere, der er beskæftiget med transport af store cargo truckere.

Meget ofte er de sætter livet på spil, så den dag i dag, er de venter på deres kære varme ord. Takket være de chauffører, samt personer, der er ved at opbygge, kan reparationsmaskiner forene alle lande - denne ferie er af verdens betydning.

Først og fremmest tillykke på dagen for bilisten bør tage de mennesker, der i de år, den store patriotiske krig og bombningen af kuglerne rejste gennem de endeløse veje, redde beboere fra nazisterne, hvilket bringer de sårede krigere. Uvidende mennesker tror måske, at førerens arbejde under krigen ikke var så mærkbar, men i virkeligheden er det ofte afhængige af dem skæbne millioner af mennesker - de risikerede deres liv for at redde en anden.

Også Day bilist dedikeret til brandmænd, politi og ambulance - de sparer tusindvis af liv hver dag. Deres arbejde er ædel og farlig på samme tid, skal de have en jern tilbageholdenhed og tålmodighed i de mest vanskelige situationer.

Sikker på, bilerne - denne geniale opfindelse for menneskeheden. Maskiner gør det muligt hurtigt at nå frem til din destination og lette vores liv med dig. På denne dag, skal du sørge for at lykønske deres slægtninge og venner, hvis arbejde er forbundet med vejen - drivere, maskinarbejdere, brandmænd, politi, færdselspolitiet, etc. Pre-opfinde og organisere originale hilsener: poesi, prosa eller musikalsk præstation dig personligt eller en professionel sanger.

Det er også muligt at arrangere en ceremoni, en fest til lejligheden. Dine kære vil sætte pris på denne ædle gestus, og i mange år for at holde søde minder om behagelige øjeblikke, doneret af familie og kærlige mennesker. Ja, i de russiske erhvervschauffører ikke mindre end seks millioner, og alle de nødt til at få oprigtige og varme lykønskninger. Day of the bilist - det er offentlig anerkendelse af fortjeneste i dannelsen af førere af økonomien.

Oprigtige lykønskninger på dagen for bilist

***

En af de vigtigste opfindelser af civilisation betragtes maskiner. Og, selvfølgelig, lige så vigtigt er det daglige arbejde af erhvervschauffører. At professionelle bilister til at "flytte" hele menneskeheden ned de store og frosne spor, gennem sumpe og den brændende hede af sandet.

Tak vores kære bilister, medarbejdere i en lang række industrier! Pas på dig selv! Og selv hvis din vej er der kun loyale, tålmodig og adlyde færdselsregler bilister!

***

I dag er en ferie - dagen af bilen

For dem, der er bag rattet hver dag!

Lad os oprigtigt ønsker dem

Held og lykke, lykke, solrige dage!

Jeg ønsker dig en Mercedes i garagen,

Og hvis han er, har du allerede,

Så jeg ønsker at køre forsigtigt

Og at vide, at den arrogante fodgænger

På ethvert tidspunkt, vil vejen gå.

Stadig Jeg ville ønske, jeg ønsker - for at undgå problemer med bilen,

Lad alle hændelser ikke vil,

Og venter på dig på vejen dejlige mennesker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.