RelationerVenskab

Hvad du skal sige pæne ord fyre

Mænd kan ikke lide kvinder mindre behagelige ord og ros. Det er bare i vores samfund besluttet at skænke sådanne komplimenter eller anden måde udelukkende kvinder. Det er tid til at ændre situationen og begynder at tale smukke ord fyre.

ømhed

Ønsker at behage en ung mand, kan han komme op med en pæn kaldenavn. Lad det være sæler, Pusic eller solen. Men dette var ikke værd at stop. "Min kærlighed, min lykke, min glæde" - alt dette kan anvendes dagligt til den elskede. Smukke ord for kærlighed fyr sikkert vil blive begejstret, og denne holdning pigerne vil elske.

Om udseende

Smukke ord fyre kan tale om en bestemt del af kroppen eller personlighedstræk. Så kan du med jævne allokere det generelle udseende af din elskede. Opkald fyr "smuk", kan du altid bare hæve sin selvværd og endda tvinge mig selv til at falde i kærlighed igen.

Om figur

Meget glad for unge, når hun taler af dem er medtaget på en positiv måde. I dag er det moderne at blive pumpet og stærk, kan du prøve at finde det i deres kæreste. "Du er min Herkules (jock, muskel-mænd)" - disse sætninger vil behage en fyr og helt sikkert vil give ham selvtillid.

Personlige egenskaber

Smukke ord fyre kan fokusere på de udestående elementer i hans karakter. Så bør vi nævne en, der er den mest elskede, og hele tiden taler om det. Relevant er sådanne ord som "uforudsigelig, unikke, beskeden, real, skøre" og så videre. D. Find det rigtige ord ville være let at elske en pige.

mentale kapacitet

Det bør også fremhæve de mentale evner sin elskede. Så ville den unge mand være glad for at høre sådanne skældsord som "klog, intelligent, geni, begavet, dygtig, dygtig," osv ...

Work-Study

Det er også muligt at fokusere opmærksomheden på en ung mand på hans succes i arbejde eller studere. Fremhævning sine præstationer, kan du altid bare hæve selvværd favorit. Det er ikke nødvendigt at fratage disse fyre, der ikke har en prestigefyldt job. I dette tilfælde skal du se efter, hvad de kan gøre ud over deres primære job, og fokusere på det.

Intim side af problemet

Smukke ord fyre bør også tale under eller efter seksuelle relationer. Mænd er ikke bare lide det, det er meget nødvendigt. Du kan prøve at karakterisere processen nærhed selv ( "det var uforglemmeligt, super" og så videre. D.), og dele af kroppen, som i denne situation ville være passende.

alt andet

Hvis du ønsker at behage sin kæreste, er det ikke nødvendigt at gemme ros og komplimenter. Det er ofte sådan handling her bare giver folk selvtillid og selvtillid. Smukke ord (kort) fyr Jeg har brug for at tale uden tørn. Det skal bemærkes, at det også er muligt at fremhæve de negative aspekter af personlighed sin kæreste i kærlige vendinger, hvilket tyder på en favorit, ville det være rart og ændre. Således "skadelige, stædig," osv - .. Ord der syntes ikke at såre, men at sige, at de kan være anderledes. At sige: "Du er min vredina" - du kan henlede den unge mand på denne side af hans figurs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.