FinanserValuta

Obligationer - en måde at generere yderligere indtægter

Obligationer - værdipapirer, der bekræfter det faktum, at få et lån af udstederen fra en investor, der er berettiget til regelmæssig udbytte fast indkomst, og efter deres modenhed - i mængden af den nominelle værdi. Den økonomiske essens af disse regninger er magen til udlån. Det kan siges, at obligationerne - det er en IOU, modtaget af investoren fra låntager i bytte for sine penge.

Virksomheder der producerer værdipapirer, tiltrække strømmen af finansielle midler til dets udvikling. Hver af dem har en anden værdi og favorable vilkår. På dette grundlag kan det konkluderes, at køberen på forhånd bekendt med den fremtidige indtægter, som en juridisk enhed med sine omkostninger. Processen med at overføre den rigtige långiver er maksimalt forenklet, og det løfte registrering ikke er nødvendig. Dybest set, køb af værdipapirer har en gennemsnitlig eller længere varighed - fra et år til tredive år. Udstedere er begyndt at udstede obligationer i omløb, når de har råd til at tage penge på kredit. Samtidig skal de have en forudsigelig fremtidige indtægter, skyldes som gæld vil blive returneret til tiden, og at være stærk økonomisk.

Obligationsudstedelsen udført af låntageren nødvendigt at indhente yderligere materiale betyder til at udføre forskellige sociale programmer, modernisering af produktionsprocessen eller indførelse af innovative teknologier. Der er en betydelig detalje, hvorefter de fornemme aktier og obligationer. Det er en stabil indkomst investor fra regningen for en vis periode, og tabet af sin værdi ved udløb. En anden vigtig detalje er, at ejeren af obligationen kun finansierer aktiviteter i udstederen, vandt et samlet vederlag, men har ikke ret til at deltage i ledelsen. Værdipapirerne har en fast indkomst, som er angivet på form af et særligt certifikat. kontanter renteberegning kaldes kuponrente. Hun flyder eller fast, afhængigt af typen af obligationer. Det kan være særlige kuponer, som betaler renter årligt eller kvartalsvis, afhængigt af betingelserne for release notes. Den således opnåede indkomst kaldes kupon-obligationer.

Hans eksempel kan kaldes en velkendt bankindskud. Handel med obligationer, og de har en række forskellige typer og klassifikationer. Derfor er hver enkelt sag bedst betragtes med fokus på listen over børsret fast et bestemt stat. Nyankomne spekulerer, "Hvor kan man købe obligationer?" Dette kan gøres på flere måder: købe på OTC-handler gennem en bank, investeringsforening eller mæglerfirma. For direkte køb af værdipapirer bør gælde for en fondsbørs. Hold adgang til køb, du kan, med en særlig konto og handelsplatform. For en bredere opfattelse af dette emne vil jeg anbefale at blive fortrolig med det faktum, at en sådan vurdering obligationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.