ComputereComputerspil

Blade og Soul: en oversigt over de klasser

Tidligere massivt multiplayer rollespil vundet kun popularitet, ikke at indsætte sine evner i fuld skala. Det faktum, at ti år siden var der ikke sådanne tekniske muligheder, der eksisterer i dag. Der var ikke engang sådan en high-speed internet. Der var derfor ingen mulighed for at bringe online et stort projekt. De, der er lykkedes, blev de virkelige helte - så den dag i dag World of Warcraft er den mest populære MMORPG, selv om hun var allerede mere end et årti. Men det betyder ikke, at hun ikke har andre konkurrenter. Der er både helt gamle projekter, og den unge - lovende og ambitiøse rollespil, som du absolut bør være opmærksom på, hvis du kan lide genren. For eksempel kan vi ikke ignorere projektet siden Blade og Soul. Oversigt klasser dette spil, du finder i denne artikel.

Hvad er Blade og Soul?

I denne artikel vil du lære noget om spillet Blade og Soul, en oversigt over de klasser vil blive givet i detaljer. Men frem for alt, du har brug for at forstå, hvad der er det meget spil. Som det er blevet sagt før, det er en massivt multiplayer rollespil, hvor du fordybe dig i opposition til flere løb i en fantasiverden. Hvordan er dette projekt forskellig fra snesevis af andre er produceret i denne genre? For det første er det revolutionerende i nogle henseender. I de fleste multiplayer rollespil, du har brug for konstant at trykke på venstre museknap, da den er ansvarlig for angrebet af fjenden. Og i betragtning af antallet af fjender, den venstre museknap i spillet kan blive alvorligt påvirket. Blade og Soul - er et spil, der ændrer tilgang ved at indføre et nyt system med automatisk styring. Når du befinder dig ved siden af pøbelen, er synet selv fremkaldte, og karakteren angriber en fjende. Du behøver ikke at endnu engang præcisere det tegn, der skal gøres, og det er meget belejligt. Også værd at bemærke er indførelsen af tre-dimensionel lyd, hvilket i høj grad forbedrer indtryk af gameplayet, samt særlige crafting system, der vil appellere til alle. Det burde være nok til at have udviklet en interesse i dette spil, så du kan gå videre til en mere detaljeret gennemgang af Blade og Soul. Oversigt over klasser bør ikke starte direkte med klasserne selv, og med de racer, som du vil være til rådighed.

Løb i spillet

I mange racer, multiplayer spil udvælgelse er ikke særlig stor, men det gør ikke røre Blade og Soul. Gennemgangen indeholder en beskrivelse af kun fire forskellige racer, som hver især er til rådighed til at vælge fra, når du opretter et tegn. Desuden er hver af dem har unikke evner, og giver dig også mulighed for at vælge en bestemt klasse for udviklingen af hans karakter. Jin Hong, Kong og Lin - er navnene på de fire løb, husker de vil være meget lettere end hober sig op i mange MMORPG projekter. Og her er det vil spille en vigtig rolle, fordi din race vil afhænge af, hvilken klasse du kan spille Blade og Soul. Oversigt klasser - det er meget vigtigt, fordi her kan du bestemme selv den spillestil, der passer dig bedst.

gin

Gene - en ren race af mennesker i Blade og Soul. Anmeldelse af spillet vil vise dig præcis, hvad dette løb er den mest almindelige og kraftfuld. Dette fremgår af det faktum, at i modsætning til andre racer, Ginny, der er tre ledige klasser. Den mest populære og magtfulde - en Blade Master. Tegn i denne klasse har specialiseret sig i at kæmpe med sværd, kan meget vel blokere fjendens angreb og til at holde kraftfulde modangreb. Kung Fu mester, henholdsvis er en figur, som kæmper uden våben - at øge sin styrke og tilføje ekstra funktioner og egenskaber hjælpe ham særlige kampenheder handsker. Det er værd at bemærke, at denne klasse er ideel, hvis vi taler om en kombination af kontrol og brug af multi-port kombinationer. Men Assassin - er hemmelighedsfuld kriger, der har specialiseret sig i skjult angreb med en kort blad. Samtidig er han en professionel i giftstoffer og kan forgifte fjenden. du kan søge efter denne særlige klasse af Blade og Soul revision, hvis det ønskes. Bykov - en populær og erfaren gamer vil fortælle dig alle detaljerne.

Ghosn

Dette løb ser meget attraktivt, som på baggrund af banale menneskelige race af drager ville være imponerende i alle tilfælde. Her er to klasser til rådighed - en destroyer og en mester i kung fu. Destroyer bevæbnet med en enorm stridsøkse og har specialiseret sig i nærkamp med anvendelsen af maksimal skade. Som for førerne af kung fu, de ikke adskiller sig meget fra de menneskelige modstykker.

Kuhn

Race Kong - det er noget utroligt, fordi det er et fællesskab udelukkende for kvinder, som er lavet smukke skabninger, som er meget let at blive forvekslet med de virkelige gudinder. Men de er utroligt farligt. Som det er tilfældet med Hong, Kong har, er der to ledige klasser, som du kan vælge imellem. Den første - er Master magt, den mest magtfulde troldmand i spillet. Du får mulighed for at styre den lokale ækvivalent af Qi energi med en særlige armbånd, som giver dig adgang til kraftfulde offensive besværgelser og debuffs farlige. Med hensyn til den anden klasse, er det Summoner. Disse tegn er specialiserede i defensive besværgelser, samt på evnen til at understøtte. De kan angribe med hjælp bekæmpe katten, som opfordrer på slagmarken.

Ling

Race Lin i dette spil - en slags analog af de klassiske alfer. Berømtheder har utrolig skønhed og er i harmoni med naturen. Det er den yngste løb i forhold til spillets udgivelsesdato, så der er kun én klasse - Master magt. Det er alle de klasser i spillet Blade og Soul. Oversigt Bykov kan helt sikkert kaste lys over nogle aspekter, men du vil være nok, og i denne artikel for at finde ud af i dette spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.