TravelingRetninger

Hvor er Bruxelles? I Kongeriget Belgien

Den første omtale af en bosættelse på stedet, hvor Bruxelles, dukkede op i 979 år. Det blev bygget af hertugerne af Nedre Lothringen, vælge en af øerne i floden Senna. Seks år senere blev det omringet af mure.

historiske oplysninger

Meget tidligt i den lille by fik jeg ret til at styre deres egen - i 1229. Og i hundrede år har det været handel privilegier. Hede omgiver byen, blev drænet. Selve navnet på Bruxelles kan oversættes som "afvikling i sumpen." Det var der, på en tidligere sump blev brudt Piazza Grande. I centrum var rådhuset, som var omgivet af en ring derhjemme. Senere fæstningen mur blev bygget. I det 14. århundrede blev det afsluttet opførelsen af en ny, mere kraftfuld bymur, hvor der var et par porte. I middelalderen Bruxelles mange gange gik fra hånd til hånd de forskellige herskere i Frankrig, Bourgogne, Spanien, Østrig og Holland. Siden 1830, efter en temmelig fredelige revolution i landet uafhængigt fra Holland til Bruxelles efterhånden bliver en målt rolig by æstetikere, romantikere og gourmeter. Belgien har ikke passere hverken den første eller anden verdenskrige. Det var besat.

Byen på verdenskortet

Hvor er Bruxelles på verdenskortet? I Europa. Dens koordinater - 50,85 ° C. w. og 4,35 ° til. d. Byen Paris mod nord og syd for Amsterdam. Det er beliggende i centrum af landet, som i middelalderen var meget koldt. I de malerier af Brueghel, kan du se, hvordan dens indbyggere er glade for at skate. Nu er klimaet regnfuld og vinter og sommer. Ingen ekstrem varme eller kulde.

Belgien - føderalt land

Staten er opdelt i tre regioner: Flandern, Wallonien og Bruxelles lille mellem dem. Og spørgsmålet om, hvor er Bruxelles, har svaret: i hovedstadsområdet distriktet i Bruxelles. Forholdet mellem disse to områder er meget anspændt. I lang tid blev landet delt af det franske sprog. Men det er modersmål for Wallonerne, hvilket på ingen måde ikke tilslutte sig det franske. Der er omkring fire millioner. På det område af regionen Flandern officielle sprog - hollandsk. Det er omkring seks millioner indbyggere. På området for Liège taler tysk. I dette lille land har tre føderale sprogfællesskab. I striden mellem de to sprog (tysk tæller ikke) er hun vist den nationale bevidsthed. Hvor er Bruxelles, hovedstaden i Belgien? I staten med en føderal division.

mentalitet

To grupper af folk der ikke er dannet i en enkelt nation delt fjendtlighed. Flandern og Vallonien forbinder hovedstaden og offentlig forvaltning. Tja, måske, selv den kongelige familie og fodboldhold. Og selv de har forskellige emblemer: Hanen - regionen Vallonien og løven - i flamsk. Befolkningen meste taler fransk, hvor er Bruxelles. Hovedstadsregionen Bruxelles består af 19 kommuner. I hovedstaden, er hjemsted for omkring to millioner indbyggere. Høj indkomst, uafhængighed, gode relationer til naboerne - der aspirerer til at tilnærme belgisk statsborger. Atmosfæren i velvilje gennemsyrer landet. I Kongeriget Belgien, hvor byen Bruxelles, Det er hovedstaden i både EU og den føderale stat. Samfundet som helhed kan henføres til middelklassen. Selvfølgelig bliver der og aristokrater. Beboere stille og roligt, uden misundelse, ser på dem og stolt over alle dets middelklasse værdier.

Hvor er Bruxelles? I hvilket land?

Det korrekte navn for staten - Kongeriget Belgien. Hvad er herliggjort? Særlig behandling at rengøre. Før det hele i ærefrygt. Husene, der nu er bygget som en middelalderborg, med blyindfattede ruder, er det værd renlighed. Om lørdagen, efter den ugentlige almindelig rengøring vaske fortovet foran huset.

Fødevarer - det er generelt særskilt spørgsmål. Belgierne simpelthen bøje sig for maden. Deres produkter er betragtes som den bedste i Europa. De elsker at spise og stramt. Køkken dem fransk, men uden de nymodens dikkedarer, når jeg ønsker at vide er ikke navnet på kokken, og kunstnerens navn, så interessant at sætte alle på lethed. For produkter, der sælges i pølse og konditorier, og endda til små boder, de pålægger de samme høje standarder som en top-notch restauranter. Chokolade i Belgien meget god kvalitet, især praline. "Nyuhaus" selskab leverer den til det kongelige hof. Hvid chokolade, samt sort, afviger fra lande over hele verden. Stegte pommes frites - en af de mest foretrukne delikatesser. Tykke skiver af cirka fem til seks cm, bud inde og belagt med gyldne sprød på toppen, sælges overalt. Hvis de er taget til at gå, så giver de desuden en heftig dosis af mayonnaise. Og der er spiritus og øl, som er produceret af munke og aldrig solgt i udlandet.

seværdigheder

Vi fik i den menneskelige kapital i spørgsmålet om, hvor er Bruxelles, hvilket land, vil ikke stige. Som turister omgiver unikke historiske atmosfære i det centrale torv (Grand Place), med hvilken byen begyndte, og som betragtes som en af de smukkeste pladser i Europa. Det bør være en must-see pissing tre figurer - en dreng, en pige og en hund. Og også udforske rådhuset - er den mest bemærkelsesværdige bygning på pladsen. Dens kegle vejrhane kroner. Det er en ærkeengel besejre Satan. Der er en anden vidunderlig bygning, der er designet som et molekyle - Atomium. Siden sin observation dæk, kan du lave panoramabilleder i byen. Det er nødvendigt at udforske byen i byen, som kaldes det europæiske kvarter. At det er hovedkvarteret for Den Europæiske Union, Europa-Kommissionen er i session. Nysgerrig og park "Mini Europe". Den indeholder modeller af de mest bemærkelsesværdige bygninger af kontinentet. Hertil kommer, i Bruxelles-regionen er omkring firs museer.

Generelt Bruxelles er lille, men temmelig dyrt by. I det der er en masse interessante nysgerrige blikke. Nu er der ikke tale om Bruxelles, hvor han var.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.