SundhedMedicin

Tablets Mastodinon.

I dagens verden kvinders sundhed er givet en masse opmærksomhed, lavet flere og flere nye lægemidler til behandling af gynækologiske sygdomme. Hvis man ser på nominel sygelighed, kan sættes kvinderne i første omgang bryst patologi. Desuden har en sådan udvidelse af disse sygdomme er modtaget for nylig. Sagen er, at brysterne er meget følsomme over for virkningerne af patologiske midler, såsom hormonale svigt, hypotermi, inflammatoriske reaktioner i kroppen.

En af de præparater, hvis virkning er rettet direkte på mælkekirtlerne er Mastodinon tabletter. Dette stof kan anvendes til kvinder i alle aldre, der starter i en alder af 12. Misforståelse er, at denne gruppe af lægemidler må kun anvendes hos piger efter puberteten. Hvis kliniske symptomer indikerer tilstedeværelsen af sygdommen, skal de fjernes.

Mastodinon Tabletter består af flere aktive bestanddele, hvilket gør fremstillingen alsidig med hensyn til brystsygdomme, og ikke kun.

Fremstillingen omfatter følgende stoffer

- Vitex Agnus Castus

- Caulophyllum thalictroides

- Cyclamen

- Ignatia

- Iris

- Lilium lancifolium

Udover lægemiddeldata, i mastodinon sammensætning indbefatter stivelse, lactose og magnesium. Af disse hjælpestoffer må ikke glemmes, fordi nogle gange kvinder har intolerance over for en af komponenterne.

Mastodinon tabletter refererer til en gruppe af homøopatiske midler, de vigtigste indikationer for brug er:

- enhver form for brystkræft

- udtrykte kliniske symptomer på præmenstruelt syndrom

- overtrædelse af det cykliske menarche

- en omfattende behandling af kvindelig infertilitet, der flyder med primær svigt af corpus luteum

- status for abort i de senere faser, med henblik på at forebygge mastitis

- Ud over behandlingen af klimakterium syndrom.

Dette stof som monoterapi bruges meget sjældent, det er oftest ordineres i kombination med andre hormonelle medikamenter.

Mastodinon piller har en række kontraindikationer for udnævnelsen, som må betragtes som en læge og til patienten. Den hyppigste destination kontraindikation for alle forberedelser er individuel intolerance eller overfølsomhed over for en af komponenterne. Ikke altid kan det være den vigtigste aktive ingrediens, kan være en allergisk reaktion på adjuvanserne. Graviditet og amning er også en kontraindikation at modtage mastodinon.

Man skal huske, at produktet ikke er beregnet til behandling af maligne sygdomme, men dens anvendelse i denne situation er upraktisk.

Kontraindikation alder - børn op til 12 år. Andre aldersgrupper kan tildeles på lægemidlet, i mangel af kontraindikationer og tilgængeligheden af beviser.

Mastodinon Tabletter bruges to gange om dagen, en ad gangen i mindst tre måneder. Forsvinden af symptomerne på sygdommen efter regelmæssig indtagelse sker inden for 5-6 uger, men hvis symptomerne vendt tilbage efter det, du har brug for at rådføre sig med eksperter.

Ved kronisk betændelse i mælkekirtlerne lægemidlet anvendes i kurser i tre måneder, så en pause - 5-6 måneder. Det er nødvendigt at udføre bryst eksamener og mammografi.

Mastodinon og alkohol (eller cigaretter) - uheldig kombination. Efter alt, er det bevist, at nikotin og alkohol inhiberer virkningen af homøopatiske midler, derfor deres co-administration er ikke tilladt.

Kombineret modtagelse mastodinon og andre medikamenter bør drøftes sammen med den behandlende læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.