TravelingRejsetips

Hvordan kommer man til Kursk banegården til Sheremetyevo: alle muligheder

Meget ofte sker det, at ikke-kapital beboere i deres rejser erhverve kombinerede billetter, for eksempel "Plane + Train." Og da jernbanen eller lufttransport er forsinket i transit, besvær begynder. Det er meget vigtigt til stationen i gang inden udgangen af registrering af flyvningen i lufthavnen. Mange mennesker tror, at en taxa er selv de dyreste, men den mest pålidelige måde til hurtigt at komme til en udvalgt destination. Men glem ikke, at du er i Moskva! Sommetider trafik på motorveje er, at det ser ud til at være hurtigere til fods. I denne korte essay, vil vi vise dig, hvordan du kommer til Kursk banegården til Sheremetyevo. Overvej alle de muligheder i orden.

Hvor er det Sheremetyevo lufthavn og Kursk station

I Moskva er der tre vigtigste luft havn. Sheremetyevo lufthavn er et godt stykke, omkring tredive kilometer mod nord-vest for centrum af hovedstaden. Og Kursk station er placeret inden for bygrænsen. Hvis man ser på et kort over Moskva, er jernbaneknudepunkt beliggende inden for ringvejen, tæt på den østlige kant. Lad os nu se, hvordan man kommer til Kursk banegården til Sheremetyevo i sin egen bil. Ligesom det eller ej, men den måde vejene føje til ruten af den linje, som du har beregnet det på kortet, fem, eller endda tretten kilometer. Offentlig transport er i Sheremetyevo lufthavn, og ikke engang en enkelt art. Men ak, ikke direkte fra Kursk banegården. Og sent om natten for at komme til Sheremetyevo Air Harbor er helt problematisk. Nå, lad os se, hvordan man kan gøre vores rejse mere behagelig og muligvis billigere.

Med bil

Lad os sige, du bor i et område af Kursk station og ønsker at komme til Sheremetyevo udelukkende til "hjulet" på din egen bil. Så bør du tage hensyn til, at der i dagtimerne kan du virkelig holde stik. Hvordan kommer man til Kursk banegården til Sheremetyevo aften? Der er to måder. Den første - på vejen M11. Gå på det femogtredive km. Om natten tager det (hvis uden unødigt hastværk) omkring en halv time. Der er en anden mulighed - med et stop på ringvejen. Øger kilometertal op til 43 km, men om eftermiddagen (i Moskva trafikpropper starter ved seks om morgenen), vil det blive frigivet snart. Du kan komme til lufthavnen inden femogfyrre minutter. Det eneste problem på denne måde - lad ringvejen nær Khimki. Bilister bør være opmærksomme på et andet problem, venter på ham i lufthavnen. Hvis du vil personen i stand til at bringe din bil tilbage til garagen, der opstår vanskeligheder. Men hvis du ønsker at gøre under din tur til at forlade "jernhest" på parkeringspladsen, bør du vide følgende.

parkering

Vi har allerede regnet ud, hvordan man kommer til Kursk banegården til lufthavnen i bil. Nu er vi nødt til at finde ud af at komme op med bagage fra parkeringspladsen til højre terminal. Omkostningerne ved en parkeringsplads i Sheremetyevo starter ved et hundrede og tyve rubler om dagen. Og nogle af parkeringspladser er placeret langt væk fra terminalerne. Men der er parkering, som kaldes Park & Fly ( "Park og flyve"). Udgifter til ydelser begynder med to hundrede og femogtyve rubler om dagen. Men på bekostning af en parkeringsplads omfatter gratis transport til den valgte af dig terminal, og kræver ikke penge bagage pakning og bruge kunde vayfay badeværelse med toilet og bruser. For et ekstra beløb i dit fravær skuffe bilens hjul og genoplade batteriet. For faste kunder rabatter lavet.

Kursk Station - Sheremetyevo lufthavn: hvordan man får en taxa

Denne type transport er mest praktisk for dem, der har en masse bagage, børn, eller de er tvunget til at rejse til det sted, boarding nattens mulm og mørke. I sidstnævnte tilfælde er det også den eneste mulighed som metro, tog og bus med busser ikke kører på dette tidspunkt. Taxier er bedst booket på forhånd, ignorerer kapere. Plus denne mulighed - fast pris. I Moskva, taxi Prisen afhænger af maskintype. Ekonomvariant koste dig femten tusind rubler. Komfort vil koste 1700-1900 s. Hvis du rejser i en stor virksomhed, er det bedre at bestille en minibus til ti personer til to og en halv tusind rubler. Men hvordan man kommer fra Sheremetyevo til Kursk station? Du kan bestille individuelle overførsel. Chaufføren vil møde dig med et skilt, hvor dit navn, ved afgangen fra området modtagelser skal skrives, vil bidrage til at bære bagage i bilen.

night Express

bus № H1 C blev indført for nylig. Han løber fra morgen til 05:30 om morgenen og er et acceptabelt alternativ til en taxa. Er det muligt at overvinde den måde Kursk Station - Sheremetyevo? Tilgængelig med metro til "Leninsky Prospect" station, hvor H1 bussen forlader natten er ikke mulig. Men du kan tage en taxa! Så du vil ikke nødt til at betale halvanden tusinde rubler. Tid på vejen om natten bussen er omkring 45 minutter. Det er bemærkelsesværdigt, at denne hurtige gengæld gør stop ved alle terminaler i Sheremetyevo Lufthavn. En billetpris i det - kun halvtreds-fem rubler. Dette er den bedste og den mest fantastiske måde, hvordan natten langs ruten Sheremetyevo - Kursk banegården for at nå.

Aeroexpress

Men i løbet af dagen, for at beskytte sig selv fra at stå i trafikpropper, er det bedre at vælge "Metro + tog". Så vi får ud af toget på platformen af Kursk banegården. Vi er ikke interesserede i seværdigheder i Moskva, som vi skynde på et fly. Hvordan kommer fra Kursk banegård til Sheremetyevo? Gå langs platformen i den store sal. Der går vi ned til den nederste etage af stationen. Følg skiltene til "Kursk" metro station. Efter at have passeret tælleapparatet, drej til højre. Den rulletrappe vil tage os til stationen "Kursk Ring." Til denne gren kommer til at stoppe "Belorusskaya". Vi afslutter metroen og gå til bygningen af den eponyme stationen. Gå ind gennem låst № 3 eller 4. № købe en billet på Aeroexpress i automater. De accepterer bankkort og give byttepenge fra store regninger. Togene kører efter en tidsplan, hver halve time. Tredive minutter Aeroexpress tog vil tage os til den første terminal Sheremetyevo. Fra toget platform til F, D og E er til fods galleri. For fjernterminaler C og B gå gratis transport. Men vi skal huske på, at vente på bussen billetpris og det vil kræve tyve minutter.

busser

Desværre er der ingen direkte vej til by som Moskva, Kursk Banegård - Sheremetyevo. Hvordan at komme ud af den jernbaneknudepunkt i lufthavnen på bussen? Vi bruger metroen. Med "Kursk" komme til "Planernaya" station. Derfra en bus nummer 817 (billetten - halvtreds rubler) (. 75 rub) og bus nummer 948. Begge typer af transport overvinde afstanden til lufthavnen for halvtreds minutter. Der er en anden mulighed. Du kan tage metroen til stationen "River Station". Med ham går til Sheremetyevo Airport shuttle bus nummer 949. Hvordan kommer man dertil er også værd femoghalvfjerds rubler. Rejsetid - halvtreds minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.