TravelingRejsetips

Shopping i udlandet, eller hvad man skal købe i Grækenland

Ingen tur til det andet land ikke går uden shopping. Turister omfatter et obligatorisk program med besøg på supermarkeder og markeder i jagten på gaver til familie og venner, og eksklusive varer til sig selv. Grækenland - et land med små virksomheder. Shopping her er bedre ikke at gøre i store indkøbscentre, og små butikker og loppemarkeder. Der og området vil blive rigere, og priserne er lavere, og overenskomstforhandlinger er fremmes.

Her er en liste over hvad de skal købe i Grækenland:

  • Dette land er berømt for sine oliven. Lækker, frisk, duftende, af forskellige sorter - det er hvad virkelig berømte Grækenland, Kreta. Hvad køber - et par dåser af dåse oliven eller i løs vægt på markedet - du bestemmer. Men at forlade landet uden en sådan spiselig "souvenir" er en stor mangel.
  • Hvis vi fortsætter med at tale om gastronomi, så glem ikke om græsk fetaost. Kun her det er produceret efter gamle opskrifter, der er gemt i et hemmeligt, men fordi produktet har en unik og udsøgt smag. En salat lavet med ham hjemme, i det mindste i et par minutter, men det vil tage dig tilbage til den græske ferie og gøre minder lysere.
  • Alkohol - er også, hvad du skal købe i Grækenland alle rejsende. Cognac "Metaxa" er en legende, og helt sikkert vil være glade venner, hvis du vil bringe dem en flaske som en souvenir. Vin i Grækenland billig, men meget velsmagende, og du er sikker på at opdage nye smag og aroma.
  • Grækenland - fødestedet for kristendom og ortodoksi, men fordi mange pilgrimme sikkert vide hvad de skal købe i Grækenland for sig selv - de ikoner og andre elementer på dette emne. I dette land, en masse hellige steder og de ortodokse kirker, hvor du kan bringe et stykke af helligdommen og gøre det til deres maskot til livet.
  • Vi kan ikke ignorere de populære souvenirs lavet af keramik. Underkop med den bedste udsigt over de ældste byer, malede vaser, kander uskreven skønhed og endda hele testel vil tilfredsstille enhver turist. Klassiske nuancer i Grækenland for sådanne produkter anses guld på en sort baggrund og hvid og blå som farverne i det nationale flag.
  • Hvad skal man købe i Grækenland for den kvinde, han elskede? Selvfølgelig, smykker. Så mange og sådan en bred vifte af repræsentationer af ringe, armbånd, kæder og øreringe af guld, du er usandsynligt at finde andre steder. Massive, raffineret, graveret med og uden udsmykkede - mange produkter er reelle kunstværker, og priserne er ganske fornuftig.
  • Og, selvfølgelig, pelsen - med køb af Grækenland forlader mere end 90% af de turister og rejsende. It frakker til tusindvis af kvinder og piger kommer til dette land. Lang og kort, dyrt og ikke særlig god, blå ræv, mink og endda pelse af sjældne dyr - fra den overflod af forslag øjne køre, og begynder vildt bankende hjerte. Enhver kvinde vil finde i butikken for sig selv, "deres" pels og ingen tvivl om, ville gå hjem den lykkeligste i verden.

Det er lidt af det, du kan købe i Grækenland. Du er velkommen til at gå til landet efter nye oplevelser og, selvfølgelig, for en behagelig shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.