HjemlighedHavearbejde

Kartofler "Meteor": beskrivelse af sorten og anmeldelser

Kartofler - en rodfrugt, elsket af alle i vores land. Der er en utrolig mængde af kartoffel retter. Og alle, fordi det er ikke kun en lækker grøntsag, men også ganske billigt. Derfor i mange familier er det grundlaget for kosten.

Hvis du beslutter at plante i deres område denne rodfrugt, men stadig ikke har besluttet, om den sort, så tilbyder vi dig en kartoffel "Meteor". I denne artikel vil vi ikke kun forklare fordelene ved klassen, men også dele funktioner i plantning rodfrugter i deres område.

Kartoffel Beskrivelse "Meteor"

Ved roden af denne sort er ganske høj, er halvt busk, der skriver - i mellem. Busk med gode, saftige, grønne toppe. Under blomstringen dannet glorier af hvide blomster. Skræl kartoflen "Meteor" er meget tynd, lys brun i farven. Øjne forholdsvis lille og placeret ikke meget dyb. En busk giver omkring ti eller tolv knolde vejer op til hver et hundrede og halvtreds gram. Pulpen har en delikat smag og tilstrækkelig høj stivelsesindhold - af tolv til femten procent.

pros sorter

Hvad er fordelene ved kartoffel "Meteor"? Selvfølgelig er den største fordel ved denne sort er dens tidlige modning. Den første afgrøde kan høstes efter kun halvanden måned efter de første skud. Fuld modenhed kommer gennem 2-2,5 måneder efter spiring. Kartofler af sorten er kendt for sit høje udbytte og nåede fyrre tons per hektar og mere. Fremragende lozhkost høstede knolde - op til 95% kartoffel reddet trods alt en lang holdbarhed.

En anden fordel er manglen på kvaliteter ved rengøring knold bruning af huden, kan den anvendes ikke kun til spisning formål, men også for en langvarig opbevaring ved vakuumpakning. For gartnere vigtig fordel er resistens over for kartoffelsorter cancer, Phytophthora og nematode. Denne sort er lidt modtagelig for infektion med Alternaria og skurv.

Anmeldelser af kartoffelsorter "Meteor"

Næsten alle gartnere, der dyrker kartofler på det, kun at have en god udtalelse fra ham. De fleste af de anmeldelser siger, at kartoflen "Meteor" på grund af sin modstand mod sygdom tillader ham at vokse miljøvenligt produkt. Efter alt, var det ikke kræver konstant kemisk rensningsanlæg, som har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Absolut alle gartnere, når testet i plantning denne sort, var behageligt overrasket hurtigt opnåede høst.

Funktioner af plantning og voksende

Før plantning kartoffelknolde skal være sikker på at spire. Landingen skal foretages på det tidspunkt, hvor jorden er konsekvent opvarmes til 8-10 grader i løbet af få dage. I vores land, normalt i perioden fra slutningen af april. Kartofler som en lys-elskende vegetabilske afgrøder, er det bedst at plante i den sydlige del af plottet. Jo mere omhyggeligt du nødt til at grave i jorden før plantning af afgrøden vil få den bedste og mængden, og kvalitet. Når grave jord vil være en fordel at tilføje tørv og gødning. Du kan gøde jord fremstillet et gødningsmiddel indeholdende nitrogen, kalium, magnesium, svovl, phosphor og jern, hvis det ønskes.

Ordningen af plantning kartofler "Meteor" er ganske enkel: dybden af knolden - ikke mere end ti centimeter, afstanden mellem buske af fremtiden - ikke mindre end fyrre centimeter. Vanding er nødvendigt at foretage mindst tre gange om måneden, så jorden blev fugtet med en dybde på mindst en halv meter. Allerede en uge efter plantning og lugning er nødvendigt at foretage en lavvandet radrensning. Hvis der er mulighed for sen frost, udføre høj Hilling buske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.