TravelingRejsetips

Lake Ubinskoe (Novosibirsk region): beskrivelse, egenskaber, fiskeri

Ubinskoe Lake er en ferskvand og dræning, der ligger i Novosibirsk region. Det ligger i nærheden af den eponyme landsby. Hydronym nedstammer fra tatarisk ord, der betyder "sump" er oversat til russisk. Fra dette kan vi forstå, at søen i nogle steder er sumpede og sumpede farvande næret det. Mange kan undre sig over hvorfor med Tatar sprog? Der er en forklaring - der er en lokal legende, der siger, at tandsten Khan Kuchum i slutningen af det 16. århundrede, strejfede i denne region med sin familie og andre adelige. Og én gang, på flugt fra forfølgelse af russiske guvernør blev tvunget til at drukne i dammen al deres rigdom. I bekræftelse af denne tradition på emblem og flag feltet kan du se det tilsvarende logo.

kort beskrivelse af

Ubinskoe Sø ligger i den beboelige område. På landets kyst blev bygget flere bosættelser, hvoraf de største er Black Cape, Zarechnoubinskaya, Epiphany. Men i et reservoir placeret og øer (den største - Medyakovsky). I bassinet af søen, der er et par andre, hvoraf de største er, for eksempel, polo og Vaska. Langs denne store vandmasse vokser en masse siv og halvgræsser. En bund hersker silt og ler.

Sø Ubinskoe er det andet område i Novosibirsk, besætter areal 436 km2. Det er meget lavvandet - nogle steder omkring en meter.

verden af fugle

Langs bredden voksede buske og siv, beboet af en række fugle. Selv i disse områder ses vandfugle reder. Oftest stødt grå gæs, kraner, ørne, hættemåge. Ud over den permanente levested, nogle fugle ankommer her til nomadiske og overvintrer.

Indbyggerne i den undersøiske verden

Lake Ubinskoe tidligere levested for mange fisk - aborre, brasen, skalle, og det var et godt sted for fiskeri. Det blev konstateret, at nogle akvatiske hvirveldyr i Sibirien for første gang til at tilpasse sig i denne dam. Derfor blev de vigtigste aktiviteter i indbyggerne i bosættelser placeret langs Uba sø fiskeri og efterfølgende behandling. Der er endda handlet fiskefabrik, hvor det behandlede flod produkter, og spredes ikke kun i Sibirien, men også langt ud over det. I det vigtigste arbejder omkring 140 medarbejdere, blev nogle af dem tildelt titlen hædret medarbejdere i fiskeriet og honorære fiskere. I den sorte Kap og Epiphany har en særlig base, som havde været deres flåder med både og katerke. Fange fisk blev udført både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid, gælder is skruer og spil.

Men i dag søen Ubinskoe (Novosibirsk region) vil ikke være i stand til at behage sådan en række fisk. Hendes i dammen er blevet meget mindre, så kun karper. Det antages, at udryddelsen Fiskefaunaens forbundet med dårlig miljøsituation, hvilket førte til ilt sult. Så er der denne version, hvorefter en reduktion af undersøiske repræsentanter for befolkningerne på grund af et fald af vand i søen. Gentagne gange forsøgt at genoptage livet i vandet område ved at køre fisken, men forsøgene, desværre, har ikke haft succes. Men i de senere år oplevet en stigning i vandstanden, og der var håb om, at Ubinskoe sø billeder, som du kan se i artiklen, igen vil behage fiskere genoplivet fauna. Fiskeri på reservoiret har efterladt en stor præg på historien om denne del af Novosibirsk region. De arbejdstagere, der har ydet et væsentligt bidrag til udviklingen af økonomien, er stolt over at huske herlighed All-Union af søen, om hans utrolige rigdom, og beklager dybt den nuværende kritiske situation.

Som konklusion

For nylig, som et sted for fiskeri søen har mistet sin popularitet Ubinskoe. Hvil i dette område stadig ikke blevet mindre populært og attraktivt for fiskere og folk, der foretrækker at tilbringe deres ferie i skødet af karakter. Derfor er landets kyster ligger basen og huse til fiskeri, som kommer til at ikke kun lokalt, men også besøgende, turister.

Familie hvile med børn og ikke beklager denne beslutning. Søen er varmt vand, nær den smukke udsigt, dejlig strand. Mængden af affald er reduceret til et minimum, kan det ikke undgå at behage turister. Den konstante sang af fuglene, ren luft, smuk natur - hvad der ellers er brug for en god nattesøvn?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.