TravelingRejsetips

"Vi satte os ned, spiste" (Adler): spisning Netværk

Spisesteder i Adler? Dette spørgsmål konfronterer mange rejsende på ankomsten til havet og lever i det administrative distrikt Sochi. Kun få søger at forberede sig ved at komme til havet. Efter alt, du ønsker at slappe af, tage en pause fra husholdningen. Men maden i cafeen eller restauranten kan ramme hårdt på budgettet, især under en familieferie.

Det vil bidrage til at løse problemet med netværk spisesteder "Bordede-spist" (Adler). Anmeldelser af disse institutioner overvejende positive. På turistattraktioner i den kategori af restauranter Adler de optager det tredje ud af 82 testede.

Hvad er det?

"Vi satte os ned, spiste" (Adler) - det er stadig langt fra en restaurant, eller endda en cafe. Det er et dejligt værelse med en meget demokratisk priser, som forbliver så selv i sæsonen. Rummelige værelser med ingen dikkedarer. Simpelt men lækker. Disse institutioner har erhvervet en virkelig national popularitet.

Hvor finder?

Spiseskefulde af dette netværk kan findes i Adler i fem steder.

Ikke langt fra den olympiske Park, på gaden Staroohotnichya, 17 - det bedste, ifølge anmeldelser, "Seli-spist" (Adler). Måske fordi mange, der kommer for at beundre mesterværker af den olympiske, køre op en snack på vej.

Næste i popularitet er spisestue, "Seli-spist" (Adler) til oplysningstiden gade, hus 27A. Og ros institutionen ikke kun besøgende, men også lokale, der besøger den institution i frokostpausen , eller at købe en velsmagende for børn.

Tre andre adresser tilbagemeldinger berøvet, men der er håb om, at institutionerne også understøtte virksomhedens brand. De er placeret på følgende adresser:

  • Str. Gastello, hus 43;
  • Str. Harvest, hus 39/1;
  • Str. Kostroma, 67.

Andetsteds i Sochi har også et sådant netværk bord. Så ser skiltet, dristigt gå. Det er den samme institution.

menu

Vælg at besøge "Seli-spist" (Adler) adresser efter eget skøn, at jo tættere eller på den måde, men fortiden ikke passerer.

Der er vidunderlige steder for en sådan status rækkevidde. Fire eller fem salater, to eller tre første kurser, en række side retter, kød og fiskeretter. Roste rejsende gryderetter, der er kogt, bagværk og kager. Og de siger, at det kompot er lækker.

Det vigtige her er ikke stedet at gårsdagens retter på grund af den store strøm af besøgende. Ved aftenen valg af hvad du kan spise, er stærkt reduceret. Dette gælder især bagning. Mange mennesker tager med dem til at nyde senere hjemme med nogle te. Af den måde, her er et bredt udvalg af varme og kolde drikke (kaffe, juice, frugtdrikke, frugtdrikke).

Priserne er overkommelige, især i forhold til de prislister for lokale caféer og restauranter. Ofte kan man høre, at i Sochi god mad ikke kan være mindre end tusind rubler. Efter at have været i "Seli-spise", vil du forstå, at det ikke er. Du kan spise (forudsat en moderat appetit, naturligvis) på 150-350 rubler. Portionerne er store.

Plus et bredt sortiment og lave priser vil være præsentation af måltider. Dobbelt så rart at spise noget, der er behageligt at tænke på.

åbningstider

De fleste institutioner "Bordede-spist" (Adler) åbner klokken syv om morgenen og arbejde indtil ni natten. Det er meget bekvemt for både turister og lokale, kører her efter arbejde. Men, som det er blevet sagt ovenfor, skal det bemærkes, at efter seks om aftenen området er stærkt reduceret på grund af den overflod af besøgende.

Under alle omstændigheder ingen middag, vil du ikke blive. Mange mennesker tager med dem noget i containere, til at spise i en afslappet hjem miljø. Måske sådan en aften måltid mange synes ikke meget nyttigt, men til dato, især i feriesæsonen. Efter hele dagen i varmen er ikke særlig sulten.

interessant

"Vi satte os ned, spiste" - bordet er ikke helt normalt. I løbet af de Olympiske Vinterlege i 2014 er forsynet med mad personale sportsfaciliteter, ikke blot i byen, men også i naturen, går på vejen, i bjergene. Som fortalt Arthur Melkoyan (initiativtager og ejer af virksomheden), skete det, at skulle levere produkter på en slæde, som ingen andre transportmidler ikke blev nået.

På den travleste tid havde jeg til at forberede ekstra rammer. Indsamlede unge fra Sway land, trænet dem til at arbejde på kasseapparatet, i engelsktalende. Når netværket selv særlige kurser blev åbnet.

De fodres IOC-medlemmer og æresgæster af OL, blandt dem var de kongelige. Behage alle.

Siden da, et netværk af kantiner "De satte sig til at spise," forsøger at holde brandet, der tager sig af den myndighed. Og i vor tid er det ikke let. Konkurrence!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.