Intellektuelle udviklingReligion

Hellige Ærkeenglen Michael: historie, bønner, katedralen og ikoner

Herren har lagt Arhistratiga Mihaila hovedsagelig af ni engleagtige rækker. Hans navn er fra det hebraiske sprog betyder "Hvem er som Gud." St. Michael (ærkeengel) er værdsat af den ortodokse kirke fra de tidligste tider af menneskeheden, som det har en ekstraordinær magt uden sidestykke åndelige. Hvem er han - ærkeenglen Michael? Hvad bedrifter udført?

Saint Michael (ærkeengel): Den første feat

Ærkeenglen Michael udførte sin første præstation i himlen, når den engang lys Heavenly Angel besluttede at gøre oprør mod Gud og ydmyge sin herlighed. Evil skabte den første frafald, fascineret af bag ham mange andre engle.

Så Guds tjener, Saint Michael (ærkeengel), indsamlet alle de engle rækker , og Himmelens Hær, ikke at bukke under for den skadelige eksempel, og opfordrede dem til at bekæmpe onde engle at vælte dem fra himlen, en højtidelig solo sang til Herren.

åbenbaring

I "Åbenbaring" beskriver også disse begivenheder. I himlen var der en krig. St. Michael og hans engle trådte i kamp med dragen og hans håndlangere. Men kunne ikke modstå fortiden, og har ikke fundet deres plads i himlen. Den store drage kaldet Satan, slangen, og djævelen, som forfører den hele Verden, blev kastet til jorden med onde engle.

I "Åbenbaring" giver komfort til de troende, så at de så den evige kamp mellem det gode og det onde kører en komplet sejr Lammets. Menneskeheden i kampen med slangen har en højere himmelske beskyttere og forsvarere, som ledes af Saint Michael.

jødiske folk

Når det jødiske folk er blevet en favorit og udvalgt af Herren, den hellige Kirke, og her betyder det, at ærkeenglen Michael var vogter af Guds folk. I "Gamle Testamente" fra profeten Daniel St. Michael synes også protektor for det jødiske folk.

Bønner og ikoner

Kirken i sine bønner og salmer Arhangela Mihaila kalder Voivod bodiless himmelske magter, englen først, lederen af de regimenter af engle, gamle mentor himmelske rækker.

På ikonerne for St. Michael er portrætteret som en kriger med et sværd og skjold i hånden, undertiden med et spyd og med en palme gren. Han tramper fode slangen. Hvid banner (flag) på toppen lance midler og renhed ubetingede troskab engle deres konge Heaven. Et kryds, der ender spyddet, betyder, at enhver krig med mørkets rige og ondt, og sejr over dem vil gøre i navnet på Kristi kors gennem selvfornægtelse, ydmyghed og tålmodighed.

Biblieyskie historier

De hellige skrifter fortæller, hvordan Saint Michael (ærkeengel) argumenterer med Djævelen om liget af Moses. Archangel skjult grav af den store profet for jøderne, gjorde en biflod til time i afgudsdyrkelse ikke tilbede ham som Gud.

Bibelen beskriver også, hvordan Ærkeenglen Michael syntes at Josva, da han tog Jeriko. Jesus så en mand med et sværd i hånden og spurgte ham om hende, han eller en anden, svarede han, at han var leder af Herrens hær, og beordrede ham til at tage skoene af, for det sted, hvor han stod var hellig. Jesus gjorde det, det inspirerede fænomenet St. guvernør. Og så Herren selv begyndte at tale med Joshua, der lærte ham, hvordan man tager den første vej til en magtfuld by i Kana'an, hvilket skete i sidste ende.

tempel

Ægtheden af dette fænomen var dybt fra oldtiden folk tror derfor på dette sted opføre et kloster til ære for St. Arhangela Mihaila. Han, den guddommelige herlighed og minister guvernør vsehvalny, som beskrevet i Skriften, hjalp han israelitterne i kamp og ledsaget Moses hele vejen til det forjættede land.

6 (19), alle ortodokse folk fejrer "Memory mirakel Arhistratiga Mihaila, begået i Honeh".

Historien begyndte med det faktum, at i nærheden af byen Hierapolis, der i Frygien, i området kaldet Herotopa var Church of St. Michael, og da det ramte den hellige kilde. Templet bygget en lokal beboer - far til pigen blev helbredt for dumhed. Sig selv ærkeenglen syntes at manden i en drøm og fortalte ham, at hendes datter blive helbredt, hvis du drikker vand fra kilden. I forbindelse med denne vidunderlige begivenhed for hele familien blev døbt på én gang.

En utilfredse hedninger besluttet at ødelægge dette hellige sted. Og så de forsøgte at forbinde to mountain streams i en kanal, og for dem sendt direkte til St. Michaels Kirke. Hvem boede i dette tempel i den hellige Arkhip bad, og det var udseendet af Arhistratiga Mihaila. Han slog med sin stab og åbnede en revne i jorden, som har absorberet alt vandet, så er dette sted kom til at hedde hones (crack, hul).

Veneration i Kievan Rus

I Rusland læse Kiveskoy St. Michaels er allerede blevet de første årtier af sin dåb. Hans afbildet i freskomalerier kirkens vægge (f.eks Sofia domkirken). I 1008 på det område af Vydubychi Kloster den første St. Michaels kirke blev bygget.

I 1108-1113 gg. Prins Svyatopolk Izyaslavovich (barnebarn af Yaroslava Mudrogo), den dåbs forlovede Michael, bygget i Kiev til ære for sin skytshelgen St. Michaels Cathedral. Siden da blev ærkeenglen Michael betragtes som skytshelgen for Kiev.

forsvarer Rusland

I Rusland, også, det var udseendet af Arhistratiga Mihaila. I 1608, den hellige Treenighed Sergius Lavra fældet af polakkerne. Ved Archimandrite Joseph - abbed kloster - skinnede hellige Voevoda Mihail scepter og advarede om, at lidt er overladt til dem til at lide, fordi Herren snart vil belønne dem hævn. Og snart fjenden trak sig tilbage.

Hellige Guds Moder blev protektor for russiske byer sammen med sin Himmelens Hær, ledet af ærkeenglen Michael. Tro ortodokse mennesker i hans pleje er meget høj, som den er - vinderen af fjende, den befrier fra problemer og sorger, den beskytter mod onde ånder, fjender, synlige og usynlige.

Arhangelu Mihailu bede ved indgangen til et nyt hjem, bede til at handle hos på en trone i forvaltningen og redningen af den russiske stat.

Cathedral of St. Arhistratiga Mihaila

Bemærk domkirken Archistrategos ferie Gud Michael og andre kræfter bodiless Celestial 8 (21) i november. Denne dato er blevet fastsat for et par år i begyndelsen af IV århundrede før Første Økumeniske Råd i kommunalbestyrelsen i Laodikea. 35th regel blev dømt kættersk tilbedelse af engle som skaberen af verden, at vedtage kun den ortodokse veneration af dem.

Ferien fejres i den niende måned i marts (i oldtiden var det fra denne måned startede året) - i november, i forhold til antallet ni rækker af engle. Den ottende dag i den måned, siger, at det fremtidige råd af de himmelske kræfter vil være Dommedag, når han kommer tilbage til jorden Menneskesønnen, og alle englene med ham.

Hellige Kirke erobrede en majestætisk historisk panorama bogosvetlyh bedrifter og gerninger af ærkeenglen af alle de himmelske bodiless beføjelser St. Michael. Han er den første i rang af alle engleskarerne, altid handler i Guds ære og menneskehedens frelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.