FormationUngdomsuddannelse og skoler

Interessante fakta fra livet i Pushkin for børn bistå med at undersøge biografi af digteren i skolen

For hver russisk skoledreng Aleksandr Sergeevich Pushkin er en af de vigtigste steder i den sovjetiske litteratur. Vi er begyndt at studere det arbejde, som digteren næsten fra første klasse, fortsætte under passagen af hele skoleforløbet, og nogle læste Pusjkin og hele hans liv. Dette er fordi det er både historiefortæller og digter, prosa forfatter, og en stor reformator af det russiske sprog (sammenlign det litterære sprog af værkerne blev skrevet før indførelsen af digteren, og den ene, som at skabe sine største værker).

Men ofte biografi af digteren undervises i skoleforløbet for akademisk og tørt, der gør børn tænker over frække og levende digter som en fast karakter, ophøjede, næsten i hans levetid er blevet sig selv et monument. Og de interessante fakta fra livet i Pushkin for børn ignoreret, omgået af lærere i forskellige klasseværelser. Men det bør ikke være så! Og billedet af digteren virkelig bliver kød og blod som interessante fakta om livet i Pushkin til børn, der anvendes i studiet af biografisk materiale i klasseværelset. Det hjælper til at være interesseret i drenge er personligheden af den digter, der var aldrig helt så ligetil og "dåse", eller noget, på samme måde som hans geni.

Interessante fakta fra livet i Pushkin til børn

Børn i alle aldre er interesseret i, og forskellige arrangementer. De mindste - interessante historier fra livet i Pushkin om sin barndom. De, der er mere modne - hans frie tænkning og involveret i bevægelsen af de Decembrists. Kandidater - den mest personlige liv af digteren og hans mange hobbyer. Og vi forsøger at fremhæve interessante aspekter af Pushkin liv, at genoplive nogle undervisningen.

afrikansk

Det er kendt, at forfædrene til Alexander - disse afrikanere. En digters hår krøllet på en naturlig måde i form af krøller. Mulig forfædres hjemland Alexander - Etiopien. Derfor, selv i Rusland det, om i spøg, om alvorligt undertiden kaldes russisk-abyssinier nationale digter. Og det er ikke uden fundament. For eksempel i den afrikanske by Addis Ababa i Etiopien i 2002, blev det rejst et monument til Pusjkin, der bærer indskriften "Vores digter." Og generelt, at være historisk korrekte, der engang boede ikke mindre berømte (til filmen "The Arap Petra den Store", for eksempel), bedstefar til Pushkin - Ibrahim Hannibal, efternavn Petrovich - til ære for den eponyme konge. Der er i denne by og gaden Pushkin, hvor der er et monument over digteren.

abe

Som barn blev digteren lider hvad kiggede for meget i Afrika. Han følte altid, at læber, hår og øjne ødelægge sit udseende. Og selv drillet "abe" i skolen den unge Sasha. Men efter mange år, han selv brugt til dette kaldenavn og stolt af det (på vidneudsagn fra hans venner). En digter udseende var så originalt, at mange kvinder havde for ham hengivenhed.

jordskælv

Ganske interessant faktum af Pushkin liv: Alexander var ude af sig selv med ung alder. En dag, sagde han, han tog en tur bemærket, at jorden under deres fødder svajede og kolonne vibrere. Det var et jordskælv, der fandt sted i 1803. Så lidt Sasha var 4 år gammel.

Det første møde med kongen

Omkring samme år, i fremtiden digter mødtes med Zar Alexander First. Møde næsten endte med døden for lille Sasha, da han næsten faldt under hove hestens af kejseren, gik en tur. Kongen til at holde tilbage hesten, Pushkin slap med mindre chok, men mest af alt bange barnepige, kendt Arina.

Lyceum

Set i Tsarskoye Selo Lyceum var små, kun 30 elever. Men digteren gav til hans onkel, også en digter, Vasily Pushkin, som var en magtfuld mand, og førte kendskab til Speransky. Alexander lært ikke perfekt, i deres præstationer var en af de sidste. Men på Lyceum manifesterede han sit kraftfulde poetisk talent. Her komponerer han sine første digte, der allerede er karakteriseret ved modenhed og romantik (trods alt, i det væsentlige, Lyceum studerende var børn ved nutidens standarder). Arrangementet, meget interessant fra Pushkin liv: her i gymnasiet, han forelsker for første gang. Og hvor mange amourøse erobringer at komme!

Outside view af digteren

Interessant historie Pushkin liv, og hvordan det er beskrevet af forskellige mennesker, er slående i deres subjektivitet. Så hans bror, for eksempel, argumenterede, at Pushkin var en lille vækst, selv gå langt forkert. Men Vera Naschokina, en af de begejstrede fans af digteren, skrev, at digteren havde smukke krøllede hår var brun med blå øjne og usædvanligt tiltrukket øjnene. Når Pushkin fascineret samtale, han forsøgte den mest interesse for den anden part, der viser den naturlige charme. Men ofte blev han keder sig, og han straks mistet al interesse for den anden part.

digter duel

Pushkin var barn ekstremt kæphøj, intelligent og fri-tænkning. Denne kombination handlede om nogle af hans bekendte som en rød klud på en tyr. Den første duel skete i gymnasiet, i en tidlig alder. Ialt Alexander indkaldt til en duel (og han reagerede positivt, på ære) mere end 90 gange, og han er derfor foreslået at skyde andre 150 gange! Årsagen kunne være helt tom og værdiløs: den sædvanlige argument, som går til den person, skødesløse MOT kastet af en person. Og Pushkin blev dræbt af skud affyret under en duel Dantes.

Interessante fakta fra livet i Pushkin for børn, der er anført i studiet af den store digter biografi, er designet til at maksimere genoplive, "genaktivere" billede, tiltrække sig opmærksomhed fra børn til personlighed Alexander. Disse kendsgerninger i høj grad forenkle studiet af Pushkin arbejde og litteraturhistorien i almindelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.