Intellektuelle udviklingReligion

Antichrist - er en fjende af Jesus Kristus. Henvisninger i Bibelen

For nylig, Antikrist begyndte at være opmærksom på ikke blot at mennesker med tilknytning til religion, men også almindelige borgere. Hans personlighed er blevet populær takket være litteratur, biograf, trykte medier og andre medier. Nogle præsentere det som noget forfærdeligt, noget, tværtimod, forsøger at idealisere billedet af den bibelske fjende af Kristus. Under alle omstændigheder kan de oplysninger om ham en masse, men meget få mennesker sige med absolut sikkerhed, hvem han er. Lad os se på alle de samme, som er Antikrist, og hvad er dens rolle i livet af menneskeheden.

oversigt

Antichrist kaldes et væsen, der er modsat Messias. Under hans navn taget at indebære modstandernes lære og den kristne kirke som helhed. Den tidligste omtale af det kan findes i katedralen brev af St. John, hvor der i virkeligheden tog det og som et resultat at gøre den kanoniske definition. Under henvisning til de oplysninger, som John kan Antikrist beskrives som en løgner, der benægter Jesu person og eksistensen af Gud og benægter muligheden af Guds søn på jorden i kødet.

Det vil sige, Kristus og Antihrist- er to modsatrettede kræfter, der repræsenterer Himmel og Helvede. Analyse ord Johannes, kan vi roligt sige, at han henviste til en bestemt person, selvom mange forudsagde udseendet af Antikrist. Alligevel er baseret på hans ord, kan vi forvente en af de farligste for kirkens mand, som vil have en masse tilhængere. Med hensyn til det tidspunkt, hvor den kommende af Antikrist sker, apostlen påpeger, at det vil blive vist i "sidste gang", med andre ord, groft, før den eksisterende verden vises før dommersædet af Gud. Men ifølge ortodoks teolog Belyaeva, Antikrist - en mand, der bærer synd og død til folk, som vil blive vist, og han vil regere før Kristi genkomst. Dette sagde han i et af sine eskatologiske værker.

På dette grundlag kan det bemærkes, at alle de antikrister, der vises tidligere i lyset af de frafaldne, Skismatikerne og kættere, bare de virkelige Antichrist forgængere. Da den sande fjende af Kristus skal besidde styrke, står mål med den magt Jesus, for at slutte sig sammen med ham i lige konkurrence på det andet komme. Og dette fremgår af selv sit navn, hvilket kan tolkes som "modsætning til Kristus" og Kirken som helhed.

Antikrist og antallet af dyr som en religiøs term

Antikrist kan ikke betragtes som en person, og som et udtryk i religionen, som viser forholdet mellem menighed den kristne kirke til kætter og frafaldne, en mand, der gik imod troen. Ligesom Jesus, vil Antikrist have sit eget navn. Kirken mener, at navnet på den sande Antikrist er sådan en ting som antallet af dyret apokalyptiske 666.

Mange åndelige ledere og andre ministre i Kirken forsøgte at dechifrere nummeret, men desværre alle af dem måtte indrømme det nytteløse i denne handling. Tilsyneladende vil den personlige fjende af Kristi navn blive afsløret først efter hans udseende.

E. B.

Antichrist - er leder af alle de fjender af Kristus, som det fremgår af "Encyclopedia Britannica", som fremhæver sin føring over modstandere af Kirken. Det menes, at det vil være den sidste hersker af riget på jorden.

Den tager hensyn til, at Jesus var symbolsk konge, men ikke kronet. Hans fjende vil styre hele universet. Og den kommende af Antikrist måske kun i tilfældet, hvis det er Kristus, der er, her er det vigtigt at balancere kræfter himmel og helvede.

Udtalelse ældste Optina

De ældste mente, at Antikrist - den person, der vil være det stik modsatte af Kristus. Dets vigtigste forskel fra andre modstandere af Kirken er en eskatologisk karakter, det vil sige, det skræmmende forgængere, og efter det er ikke længere komme gejstlige modstandere. Og i betragtning af, at verden er blevet så ond, at snart vil dø, vil Antikrist repræsentere hele verdens ondskab i én person. Ifølge Belyaev, vil Antikrist inkarnere i alle de forkerte mennesker på toppen af udviklingen, og det er derfor, det vil forsvinde. Efter at have nået toppen af udvikling, onde samfund er nulstillet, det onde i det bare gå sin gang.

Christian eskatologi

I betragtning af den åndelige læren om verdens ende, er det værd at bemærke, at hovedformålet med den kommende af Antikrist - forførelse af Kirken. Det vil sige, vil denne person være at manipulere tro kristne, indpakning alt til deres egen fordel - nemlig at træde i stedet for Kristus i sjælen af de troende. Han vil vildlede troende, som fortæller dem, at han er Guds sendebud. Efter dette, vil han pervertere troen, hvilket gør folk tro på sig selv. Der er behov for fuld tillid, tilbedelse og lydighed, og alle, der adlyder ham, vil bære præg af Antikrist.

Det er netop den fristelse, som vil være den sidste test af Kirken, en test af styrke. Og på grund af det faktum, at Kirken vil modsætte sig, vil Antikrist dirigere al deres vrede og raseri mod hende for at blive den mest grusomme og den sidste forfølger af de troende. Det menes, at i løbet af denne forfølgelse vil begynde en hidtil uset katastrofer, herunder tørke og hungersnød vilje. På grund af dette, vil mange mennesker dør, og dem, der vil blive gemt, vil ikke være glad for dette, da undersøgelsen siger - de vil misunde de døde. Spørgsmålet om Antikrist skabte disse katastrofer eller han er så deres offer er fortsat ukendt, som i læren om ingen data om dette emne. Det er værd at bemærke, at på grund af det faktum, at herskerne har en negativ holdning til kaos i deres ejendele, Daniel Andreev skubbet fremad de naturkatastrofer, når Antikrist allerede ophøre med at regere.

Udseende af Antikrist

I kristen litteratur er der en fysisk beskrivelse af den fremtidige rival Kristi. Den mest grundlæggende funktion er allokeret og hæslighed af denne person. I betragtning af middelalderlige kunstnere, vises han i skikkelse af den apokalyptiske bæst, der opstår fra afgrunden. Han har fire ben, enorme udstående tænder og en masse horn. Det er Antikrist - en dyrisk monster med flammer fra hans næsebor og ører, samt med stanken ifølge Avvakum. Daniel beskriver også denne person er ikke den mest behagelige måde.

Ifølge Apocrypha, Antikrist ser nogenlunde som følger: en stigning på ti Alen, længden af hår til tå, han har tre hoveder, store fødder, hans øjne glødende ligesom morgenen stjerne. Desuden har kinder stål og jern tænder, består venstre af kobber, og til højre - af jern, den hånd værdi er tre albue. Selvfølgelig, med tiden det ophørte med at tegne sådan en uhyrlig og gjort mere menneskelig. Men stadig var en af sin vigtige egenskab - han er altid portrætteret frastødende.

kirke undervisning

Hvis vi betragter detaljerne i Kirkens lære, Antikrist - er en falsk messias, falsk Frelser, med andre ord, det er en Usurpator, forklædt som den virkelige Kristus. Ifølge duhovnosluzhiteley, ville han foregive at være Frelseren, ved hjælp af oplysninger om den anden kommer, vil føre troende ind i Guds rige, bedrager dem og lede i den modsatte retning. Folk vil løfte alle de samme, men begreberne lykke og velvære, vil blive kunstfærdigt forvrænget. Eskatologi tyder på, at hvor der vil være rige Antikrist, der en overflod af materielle goder. Selve essensen af hans bedrag er ikke, at det ikke kan opfylde det løfte, og at det ikke vil vare evigt.

Det er alt den rigdom og glæde vokse ind ruin og fattigdom. Så snart han kommer til magten, virkelig tror på alt det, de er i Guds rige. Den eneste måde at flygte fra at falde sammen med det - er at erkende fjenden i ham. Religion selv er opstået på baggrund af troen på mirakler, i Kristus, og så Antikrist vil også gøre underværker, for at bevise, at han - Guds søn. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at alle mirakler er imaginære og falsk, fordi de er lukket inde i en djævelsk karakter. Ifølge Ioanna Bogoslova, ville udyret føre til en masse mennesker, friste hele nationen. Efrem Sirin forudsiger også, at i valget af Antikrist mange tror.

Antikrist og Rusland

Ifølge Serafima Sarovskogo, og Lavrentiya Chernigovskogo, alle lande undtagen Rusland, bøje sig Antikrist. Det menes, at standen vil være i stand til kun de slaviske folkeslag, og at de vil modstå de mest magtfulde dyr. At han vil annoncere til fjenden den ortodokse verden, fordi kun vil der stadig være sande troende, som i andre lande, religion kommer i forfald. Men i de vestlige religioner, er billedet helt anderledes, for dem er det de slaviske folkeslag er de første tilbedere af Antikrist.

kirke

Også interessant, at der i Matthæusevangeliet hedder: når det kommer til de Jordens Dyr, i Kirken selv er lovløshed og frafald og åndelige ministre underkaster sig slaveri rigdom. I betragtning af, hvad der sker i den seneste tid, og mange medlemmer af Kirken tilbage fra sin tro, er der grund til at tro, at det nu tærsklen til ankomsten af Antikrist. Men at sige dette ikke er muligt, da der var mange varsler om hans optræden i historien, men alle de profetier om Antikrist har ikke gået i opfyldelse helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.