Intellektuelle udviklingKristendommen

Ioann Bogoslov. Fortolkning af "Apocalypse" Ioanna Bogoslova

Den sidste bog i Bibelen, eller rettere det nye testamente, kaldes "Åbenbaring". Men oftere det kaldes "Apocalypse". Mere mystisk bog er umuligt at forestille sig. Hendes anden navn inspirerer frygt. Den omstændighed, at "Åbenbaring" krypteret begivenheder den kommende verdens ende, er det klart allerede fra titlen. Men hvordan kan du vide præcis, hvad Ioann Bogoslov skrev, på grund af deres visioner Apostlen talte tvetydigt?

Lidt om forfatteren af "Apocalypse"

Blandt de tolv apostle, for at følge rundt om Guds Søn, var den ene, som Jesus, da han allerede var på korset, overdraget til sig af sin mor - den hellige Jomfru Maria. Det var Ioann Bogoslov.

Evangelisten var søn af Zebedæus fiskeren og døtre af St. Joseph (de forlovede Jomfru Maria) Salome. Min far var en velhavende mand, han havde lejet arbejdere, han havde en vigtig plads i det jødiske samfund. Mor tjente Herren deres ejendom. Først den kommende apostel var en af disciplene Ioanna Krestitelya. Senere, sammen med sin yngre bror Iakovom Ioann forlod sin fars båd på søen Genezareths, svarede på opfordringen fra Jesus Kristus. Apostlen var en af de tre mest elskede disciple Frelseren. Johannes Evangelist blev endda kaldt fortrolige - så taler om en person, specielt knyttet til én.

Hvornår og hvordan "Apocalypse" blev skrevet?

Efter opstigning af Jesus, i eksil, blev det skrevet af apostlen "Apocalypse" eller "Åbenbaring om skæbnen for verden." Efter hjemkomsten fra øen Patmos, hvor han blev forvist og hellig skrev sit evangelium ud over de allerede eksisterende bøger, forfattet af Mark, Matthæus og Lukas. Ud over dette, apostlen Johannes foretaget tre meddelelser, den vigtigste idé om, hvilket er, at dem, der fulgte Kristus skal lære at elske.

Død af den hellige apostel indhyllet i mystik. Hans - det eneste frelser af de studerende - ikke udført og ikke dræbt. Omkring 105 år var den helgen, da han insisterede Ioann Bogoslov på eget begravelse i live. Hans grav udgravet den næste dag, men ingen var der. I denne forbindelse mindes Kristi ord, apostlen ikke dør før den anden Frelserens komme. Mange troende tror på rigtigheden af denne erklæring.

"Apocalypse" Ioanna Bogoslova

Selve titlen på bogen af apostlen på græsk betyder "åbenbaring". Skrivning den sidste del af Det Nye Testamente fandt sted omkring 75-90 år efter Kristi fødsel.

Nogle bibelforskere tvivler apostlen om ophavsmanden til den mest mystiske af bogen, som den skrivemåde "John" og "Apocalypse" er anderledes. Men der er argumenter for den helgen.

 1. Forfatteren kalder sig John, og sagde, at han havde en åbenbaring fra Jesus Kristus på øen Patmos (det er her, den helgen var i eksil).
 2. Ligheden mellem "Apocalypse" med apostlen og evangeliet på hans vegne i den ånd, stil og visse udtryk.
 3. Ancient beviser, erkender, at Ioann Bogoslov er forfatter til den sidste bog i Skriften. Denne historier og elev af St. kommunikation. Papias Hierapolis og kommunikation. Justin Martyr, der levede i lang tid i samme by med den hellige ældste, og mange andre.

Essensen af "Åbenbaring"

Fra Det Nye Testamente seneste bog er forskellige i stil og indhold. Åbenbaring fra Gud, som var Johannes Evangelist i form af visioner, der fortæller os om udseendet af Antikrist på jorden, herunder hans (666), re-Frelserens komme, i slutningen af verden, den sidste dom. Det instills i hjerterne på håb om, at det sidste profeti af bogen beskriver Herrens sejr over Djævelen efter en hård kamp og fremkomsten af nye himmel og jord. Her er den evige Guds rige og mennesket.

Det er interessant, at antallet af dyret - 666 - stadig forstås bogstaveligt, i fortolkningen af bogen er en nøgle til at frigøre den bogstavelige indhold af navnet på Antikrist. Tiden er inde - og hele verden vil kende navnet på den fjende af Kristus. Du vil se en mand, der beregner hvert bogstav i navnet på Satan.

Fortolkningen af Åbenbaringen

Du skal vide og huske på, at "Apocalypse", samt en af de bøger af Hellige Skrift, kræver en særlig tilgang. Det er nødvendigt at bruge andre dele af Bibelen, skrifter af St. Fædre, Læger af Kirken, med henblik på korrekt forstå skriften.

Der er forskellige fortolkninger på "Apocalypse" Ioanna Bogoslova. Mange af dem er selvmodsigende. Og i det lys, om opgørelsen af en af de tolke, domkirkepræsten Fasta Gennadiya årsagen til modsigelse i, at hver person på dit sind forsøger at forstå betydningen af visionerne i den hellige apostel, skænket af Guds Ånd. den sande decifrere mystiske bog er derfor kun mulig på grund af Ham også. En redegørelse for St. Irenæus siger, at Guds Ånd, hvor Kirken. Kun dens fortolkning "Apocalypse" kan være korrekt.

Det vigtigste fortolkning af "Åbenbaring" betragtes arbejdet Helligåndens ærkebiskop af Caesarea - Andrew, dateret VI århundrede. Men der er bøger af andre præster og teologer til at forklare den værdi, skrevet i "Apocalypse".

Indholdet af begyndelsen "af Apocalypse"

En af de fortolkninger af moderne forfattere af den sidste bog af den hellige Skrift - Far Oleg Molenko. Kirke Ioanna Bogoslova - den såkaldte kirke, rektor, som han er. Hans forklaring af "Apocalypse" afspejler de historiske skrifter kirkefædrene, men på samme tid, de passerede gennem prisme af denne begivenhed, og i dag liv.

I begyndelsen af "Åbenbaring" fortæller historien om, hvad der er blevet skrevet, "Apocalypse", hvor og hvordan det var apostlen Ioann Bogoslov. Det understreger betydningen af forudsigelser om fremtiden, doneret af folk til at have tid til at forberede sig til dommedag.

De følgende afsnit indeholder budskabet om de syv menigheder. Fortolkning af Ioanna Bogoslova viser, at mange af de advarsler om apostlen, gennem åbenbaring til dem, så gå i opfyldelse. Så der var et sammenbrud af Efesus Kirke.

Tallet 7 gives ikke ved et uheld. Det er helligt og udvalgt af Gud. Her - en advarsel om afskaffelse af Antikrist af kristne helligdage og søndag. Lørdag vil blive afsat i stedet for at slappe af. På særlig plads nummer 7 indikerer meget i Bibelen og Kirken:

 • Skygger 7;
 • 7 økumeniske råd i Kirken;
 • 7 Deathly Spirit (basisk);
 • 7. Dens manifestationer;
 • 7 dyd (basisk);
 • 7 begær (synder, der skal løses);
 • 7 ord i Jesu bøn;
 • 7 andragender af bøn, "Vor Fader".

Derudover kan det nummer 7 ses i dit liv?

 • 7 farver;
 • 7 noter;
 • 7 dage om ugen.

På særlige forhold i "Apocalypse"

Kirke Ioanna Bogoslova, som er rektor og forfatter til den populære fortolkninger far Oleg Molenko, samler en masse sognebørn ivrige efter at forstå den "Apocalypse". Husk på, at denne bog er profetisk. Det er alt, det siger vil ske, måske i den nærmeste fremtid.

Det var svært at læse og acceptere profetien i fortiden, men i disse dage ser det ud til, at alle ordene i Åbenbaringen, er det skrevet for os. Og ordet "snart" skal tages bogstaveligt. Hvornår vil det komme? De er beskrevet i prognoserne begivenheder, vil fortsat være en profeti indtil indtil vil komme til at passere, og vil fortsætte med at vokse hurtigt, så tiden ikke forbliver. Det hele sker på fortolkningen af Oleg far, der er leder af Church of Ioanna Bogoslova, fra begyndelsen af tredje verdenskrig, da, i løbet vil blive brugt alle slags våben, der findes i verden. Om det fortæller lederen af 9 "Apocalypse". Krigen begynder som en lokal konflikt mellem Iran, Irak, Tyrkiet og Syrien, som vil blive trukket ind i hele verden. Og de sidste 10 måneder, ødelæggende jorden til en tredjedel af de mennesker, der bor på den.

Kan vi rigtigt forstå uden tolkning forudsigelser?

Hvorfor er det "Åbenbaring" så svært at rette opfattelsen af selv en helgen? Det skal forstås, at apostlen alle oplevede beskrevet i åbenbaringerne over 2.000 år siden og talte om det for den tid til rådighed ord. Som for himlens (eller åndelig), er det umuligt at formidle i et enkelt sprog, og derfor symbolikken i profetien. Riddles og krypterede forudsigelser - for folk, der er langt fra Gud. Den sande værdi af, hvad der er blevet sagt i "Apocalypse" kan kun åbne de åndelige mennesker.

Endnu en lang og hård, kan man tale om profetier den hellige apostel, men en for denne artikel vil være nok. Fortolkning ikke altid passer selv i hele bogen. Kirke Ioanna Bogoslova (dvs. apostlen, Jesus, og dirigerer det beskytter) måde betragtes som en moderne ortodoksi, kan give op til otte forskellige fortolkninger af Skriften (antallet af grader af spirituel udvikling). Med hensyn til de hellige højere niveau beskæftiger sig evangelist. Men kan lide ham, en.

Tro det eller ej forudsigelser - alles forretning. Profetierne af den hellige apostel nødt til at reflektere over deres liv, omvender sig fra deres synder og til at håndtere dem. Du skal være venlig og forsøge at modstå det onde, hvis det er Antikrist selv. Fred til dig i bruser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.