Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon «Kazan Guds Moder": historien om opdagelsen og betydningen af

Ikon «Kazan Guds Moder" er en af de mest beundrede helligdomme i den ortodokse kirke. Det menes, at billedet har en mirakuløs magt, og det heler skrantende, det bringer succes i erhvervslivet og lykke i familielivet. Fejringen af Kazan ikon af Guds Moder falder på de to dage om året den 21. juli og november 4. Sommeren fejres på fænomenet ikonet, i efteråret samme - befrielsen af Moskva og hele Rusland fra invasionen af polakkerne i 1612.

historie

Tilbage i 1552 Ivan Groznyj er knyttet til Rusland Kazan Khanate, og derved frigøre et stort antal russiske folk fra slaveri og fangenskab. Efter massen konvertering af muslimer, såvel som hedninge til kristendommen. Konverterer var skeptiske over den nye religion, mange af dem i bruseren forblev engageret i gamle overbevisninger. Indtil der var en interessant sag. I 1579 byen Kazan slog en frygtelig brand, efterhånden ødelægger alt på sin vej. Ulykken har ikke sparet og huset af købmand Onuchina. Umiddelbart efter branden, en lille ni-årige datter af en købmand havde en drøm: hun var Jomfru Maria til en pige og opdagede hende under murbrokkerne af deres hjem er en vidunderlig billede af de skjulte underjordiske hemmelige tilhængere af kristendommen. Billedet blev fundet. Ti år efter erhvervelsen af ikonet på det sted, hvor hun blev fundet, blev det bygget et kloster for kvinder i ære for Kazan ikon af Guds Moder.

værdi

Ikon «Kazan Guds Moder" og dens mirakuløse udseende hjulpet folk styrke deres tro. Nye kristne til at lære om fænomenet vidunderlige måde, var i stand til at tro af hele mit hjerte til Gud. Også bede før ikonet for Vor Frue af forsvaret af deres jord fra angriberne. Ikon «Kazan Guds Moder" blev et symbol på protektion hele Rusland. Dens erhvervelse af vort land er ikke tilfældig: det er et tegn på, at Vor Frue tager under hans omsorg hele den russiske jord, herunder Kazan, og velsigner de nye kristne. Billede og hjælper med at løse alle livets problemer.

Ikon «Kazan Guds Moder" vil beskytte barnets drøm, vil redde ham fra de onde syner. Denne kvalitet af billedet relateret til historien om sin opdagelse, fordi han blev fundet ved hjælp af en lille pige. Talrige tilfælde af helbredelse fra billedet har længe været herliggjort over hele verden. Så tilbage i 1579, efter at have fået dette ikon, den blev helbredt af Joseph - den mand, der havde været blind i tre år. Det siges, at ikonet helbreder blindhed, ikke kun fysisk, men også mentalt, at langt vigtigere. På trods af denne erklæring, der er tilfælde af healing måde og fra andre sygdomme.

appel

At bede før dette billede, du har brug for det meget ikon "Kazan Gudsmoder." Billeder - ikke den bedste løsning, er det klogere at købe et lille billede i kirken bænken. Bøn kan være en hvilken som helst, så længe det var fra hjertet og taler til den sande tro. Men der er også en særlig og Troparion og Kontakion, beregnet til at blive læst før dette ikon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.