HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver papir fisk: værksted

En af de spændende aktivitet er at skabe små mesterværker af de mest simple materialer, såsom papir. Især som børn, når ud af noget normalt får noget usædvanligt og interessant. Hvordan man laver papir fisk? Detaljerede instruktioner vil nemt kunne klare det.

Den nemmeste fisk

Til at begynde med, at bøje firkantet stykke papir diagonalt på begge sider og i halve vandret. Så har du brug et godt stryges krølle og udvide tilbage. Efter at forbinde punkter på kanten af den vandrette fold, så de danner en trekant.

Nu holder det nederste venstre hjørne af trekanten og fold det ind mod midten langs diagonalen krølle. Gør det samme med en anden vinkel - vi fik en fiskehale. Foretag og lim øjne og tegne en mund - og alle indbygger i det dybe hav klar.

Dette er sandsynligvis den mest enkle instruktion, der vil lære, hvordan man laver fisk af papir med hænderne, selv de mindste. Utrolig sød lille design er perfekt til fælles fritid med dine børn, og gøre et par forskellige farver og størrelsen af de fisk, kan du endda oprette gode ansøgninger, at dekorere væggene i børnehaven.

Vi gør hovedparten af papiret fisk

At arbejde behov: et stykke tykt papir én farve, ét stykke tykt papir i en anden farve, hvidt papir (for øjne), saks, lim eller tape og en markør.

trin:

1. Tag et stykke papir.

2. Fold det nederste højre hjørne op til en trekant.

3. Skær overskydende.

4. Bøj ark diagonalt så folden strækker sig fra øverst til venstre til nederste højre hjørne.

5. Fold det nederste venstre hjørne til midten.

6. Fold det øverste højre hjørne til midten.

7. Korrekt stryge folder og udvide arket.

8. Fold kvadratet på den centrale diagonale krølle.

9. Tag saksen og gøre et par stykker (20) uden at krydse de to laterale folder.

10. Expand pladsen.

11. Tag limstift og sprede dem til den ene side af trekanten til den krølle.

12. Lim de to sider, sætte to trekanter oven på hinanden.

For at få en fisk hoved, er du nødt til at skære det nederste venstre hjørne. Brug kontrastfarver til at skære finnerne og halen. Dekorere dem med strimler med en markør. Tag det hvide papir og skåret ud i øjnene. Lim dem på fiskens hoved, trække en præ elever markør.

Lim halen og finner.

Det var en master class, hvordan du får guldfisk ud af papir i løs form. Det kan bruges til spil til børn, og du kan dekorere sit værelse.

Kompleks origami fisk

Hvis du vil prøve dig selv i mere komplicerede ting stadig bedre at først lære at lave papir fisk, fly, skib i en mere enkel variationer. Succesen med den indledende fase vil anspore til yderligere uddannelse i kunsten at papir.

Ordentligt uddannet, kan du lære at lave papir fisk med mere komplekse elementer - finner og hale. Talrige manipulationer for at få nok folder kræver tid og tålmodighed.

Kun hårdt arbejde, udholdenhed og engagement i det faktum, at ikke alt vil vise sig helt rigtigt, og forsigtigt føre til strålende resultater. Først da vil den reelle mirakel: et simpelt stykke papir bliver til noget fantastisk og utroligt.

Origami - en rigtig kunst

Hvordan man laver papir fisk, kat, kanin? Intet er umuligt. Kunsten at papir folde uden brug af lim og saks, blev født i Japan for lang tid siden. Nu er det en af de mest populære typer af håndarbejde, som har modtaget verdensomspændende anerkendelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.