Kunst og underholdningKunst

Den dyreste maleri i verden

Mennesket begavede af natur uovertruffen talent af kunstneren, kan ikke sidde stille på ét sted. Mange rukotvortsy forsøge at videregive deres egne indre følelser med hjælp af improviserede materiale. Som et resultat, omhyggelig arbejdskraft synes vidunderlige lærreder, strittende med en palet af farver, eller unikke billeder oprettet med en håndfuld sand eller salt.

Selvfølgelig kan disse kreative kompositioner skabt af hænderne på ikke-professionelle kunstnere, og derfor ikke være kendt for den nysgerrige offentlighed som de dyreste malerier i verden.

Men hvis vi taler om en reel mesterværk af smukke håndværk, blandt dem ti malerier kan identificeres, som er kendt som de dyreste malerier i verden, takket være den dygtighed af auktionen Bud.

Den dyreste maleri i verden. Top 10

  1. Førstepladsen stadig holder den dyreste maleri i verden - "The Card Players" virtuos maler Paul Cezanne. Dette maleri koste den nye ejer på en auktion på 250 mio. $.
  2. Billedet af den amerikanske ekspressionistiske Jackson Pollock kaldes «№5 1948" , skabt under indflydelse af følelsesmæssige tilstand ved hjælp af malerisk stil - Dripping, blev afstået til at sikre finansiel magnat David Martinez på«Sotheby»for millioner $ 140 ..
  3. Masterpiece "Kvinde III» ved kunstner Willem de Kooning forlod den lukkede auktion for 137,5 million. $. Denne storslåede billede er en del af en serie af malerier, der er i amerikanske museer.
  4. Maleri "Portræt af Adele Bloch-Bauer I», som er skrevet af Gustav Klimt, solgt for 135 mio. $. Maleriet forestiller datter af en bankmand Bauer, ansigt, skuldre og arme, der ser realistisk, og resten går i en harmonisk abstraktion.
  5. Mystisk maleri "Skriget" af Edvarda Munka maleren af serien, herunder fire af som maleri, er det mest usædvanlige og farverige. Rettelig indtager en plads i toppen af "dyreste maleri i verden." Hun købte en ukendt beundrer bruge telefonen ansøgning og 119,9 million. $. Måske er denne person har ukuelig vilje og ikke tror på styrken af overnaturlige kræfter, som populært rygte siger, at alle, der kommer i kontakt med dette billede, en eller anden måde kommer i problemer, der kan ende i tårer.
  6. "Dreng med en Pipe", skabt af Pablo Picasso, skildrer rørende melankolsk ung mand med en krans af roser på hendes hoved. Maleri blev solgt til en rigtig kender af kunst 104,1 million. $.
  7. Maleri "Otte Elvises" ekstraordinær ENDI Uorhola købt af en ukendt heldig for 100 millioner. $.
  8. En anden berømt Picasso maleri - den berømte "Dora Maar au chat" med udseendet af den elskede kunstner - solgt for et stort beløb uanstændigt 95 millioner 200 tusind $ ...
  9. "Portræt af Adele Bloch-Bauer II» af Gustav Klimt forlod auktionen for en formue - 87 millioner 900 tusind dollars ...
  10. Postimressionist Van Goghs berømte maleri "Portræt af Doctor Gachet", som i lang tid bar titlen "dyreste maleri i verden." Det blev anslået på auktion i så mange som 82 og en halv million dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.