HobbyHåndarbejde

Som strikkede pandebånd?

Pandebånd kan sikkert tilskrives den kategori af tilbehør, så enhver kvinde til at udtrykke deres individualitet. Nu på salg, kan du finde et stort antal af disse produkter, til hvis fremstilling der producenter er generelt forskellige elastiske materialer anvendes. De kan fremstilles i meget tynde strimler, og kan være ganske bred, heldækkende panden. Og dem og andre er altid i efterspørgsel på kvinder, fordi de samtidig kan udføre flere forskellige funktioner. På den ene side de tillader at ordne håret under træning, på den anden side - det er designer smykker, der foretager den endelige touch til billedet af kvinder. De kan beskytte mod kulde om vinteren og spare på varme om sommeren.

Men uanset hvad den oprindelige form eller farve ikke havde produktet sælges på markedet, i en butik eller butik, i hvert fald risikerer du at finde en anden kvinde nøjagtig den samme dressing som dig. Derfor, hvis du ønsker at være eneejer af dette tilbehør, skal du gøre det selv. Pandebånd kan sy, samle op til dette formål tilstrækkeligt elastisk materiale, vævning hjælp knyttearbejde, og du kan linke. Sidstnævnte metode er en stor chance for din fantasi. Først binde en forbinding på hovedet vil være i stand til stort set enhver kvinde, som det grundlæggende i strikning alle undervises i skolen. For det andet kan strik bæres hele året rundt, at det vigtigste afhente en del af tråden af sæsonen. Hvis du linker det ud af uld, så produktet af en mode tilbehør bliver til en hat, der vil være i stand til at varme sin besidderen, selv ved meget lave temperaturer. Hvis du vælger en hud, hvis sammensætning egenskaber identiske eller helt i overensstemmelse med bomulds-stretch, så på en sådan bandage ikke vil være varmt mest varm sommer, og det vil være en fantastisk tilføjelse til Strikket badetøj eller topu af samme tråd. For det tredje kan det strik være meget let at dekorere ikke kun på grund af mønsteret, men også på grund af de forskellige dekorative elementer.

Hvis vi taler om, hvordan man binder en forbinding på hovedet, er det muligt på to måder:

  • krog;
  • eger.

På det første stadium, i begge tilfælde er det nødvendigt at knytte fundamentet i form af et rektangel, hvis længde er 3-4 cm mindre end omkredsen af hovedet, og dens bredde er lig med den ønskede bredde af det færdige produkt. Vær med enderne af rektanglet, får du en tom fremtidige bandager, som du derefter kan dekorere i deres egen smag, for eksempel, er relateret til en blomst eller perler.

Ved fremstillingen af smykker krog, vil det tilstrækkelig tæt (med passende valg af kredsløb tæthed og strikning). Hvis du vælger kolonnerne uden fm, vil det færdige produkt bevarer sin form godt, men vil være svært på det forkerte valg af garn som den vigtigste mønster. For at undgå dette, skal sammensætningen af tråden være sådan, at det færdige produkt nemt kunne nå tilbage til sin oprindelige størrelse. Tætheden af strikning kan du hente for kontonummer af krogen og trådens tykkelse. Meget ofte pandebånd strikket i form af blomster guirlander. Til dette vyvyazyvayut individuelle elementer, som derefter er forbundet med hinanden eller syet sammen med tråd krog. Sådanne produkter er bedst egnet til sommer, eller i tilfælde af en tur til tropiske lande.

Forbindinger forbundet eger hoved, fortynder, let at miste formen, men fordi det er bedre at bære i varmt vejr. Hvis du ønsker at gøre dette tilbehør til lavsæsonen eller vinter, er du nødt til enten hente garnet med et maksimum på uld (nåle i dette tilfælde er det nødvendigt at tage en mere subtil) eller oprindelig give dig produktet er blevet fremstillet af to-lags. Bredden af baserne i sidstnævnte tilfælde vil være dobbelt så meget.

Sådan se, kan du gøre dig selv som en mode tilbehør med et minimum af tid, kræfter og materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.