ComputereNetværk

SFS i Instagram. Hvad er det her? Vigtigste fordele

"SFS i" Instagram "- hvad er det?". Dette spørgsmål blev tidligere eller senere stillet af mange brugere af tjenesten. SFS er en af måderne til at fremme "Instagram" -netværket. Populariteten af denne service er stigende hver dag, hvilket ikke er overraskende. "Instagram" hjælper med at observere andres liv, gennem billeder eller videoer. Du kan også skrive interessante billeder af din historie.

Hvad er SFS?

Selve konceptet af SFS er en forkortelse af shoutout for shoutout. Til gengæld kan udtrykket oversættes som "skrig for at råbe". Der er også en anden, blødere version af oversættelsen: "voice for voice". Og alligevel: SFS i "Instagram" - hvad er det? Dette er en almindelig praksis, der hjælper aktive brugere med at annoncere deres side eller lære om mange andre interessante konti.

Generelt kan enhver omtale af en anden bruger kaldes SFS i "Instagram". Hvad betyder dette? Hvis en bruger roser en anden side, peger på et link til det, og i stedet erstatter den annoncerede konto også oplysninger om brugeren, kan den også kaldes en "stemme til stemmen".

Hvordan laver man SFS?

For at kunne udføre din SFS skal du udføre nogle enkle, men forståelige regler. Efter SFS i instagram - hvad er det? Først og fremmest interesserede brugere. Det er svært at arrangere, hvis i aktive abonnenter kun et par personer. Derfor er det nødvendigt at have mindst en lille kreds af læsere.

Du skal også være ejer af en interessant side, så andre brugere gerne vil sende oplysninger om det hjemme. Ingen vil gerne rådgive venner noget kedeligt, uinformativt.

Det næste skridt er at sende med meddelelsen om den kommende SFS. I det opfordres brugerne til at sætte oplysninger om kontoen på deres side med det angivne link. Det er også værd at skrive et par ord om, hvorfor denne side er værd at besøge.

Arrangøren af SFS lover igen at vælge imellem de mest følelsesmæssige indlæg, der præsenteres. Og også vælg de bedste sider og sæt information om dem derhjemme. Dette er en tovejs reklamekampagne. Kun arrangøren er altid i den sorte. Trods alt skrev han meget mere, end han kunne vælge.

For at se de indlæg, som abonnenterne indsender, skal du oprette en hashtag. Dette er et specielt ord, der begynder med tegnet "gitter", og bliver et aktivt link. På denne hashtag kan du vælge de indlæg af interesse.

Så udbreder arrangøren oplysningerne om de interessante sider derhjemme. Dette kan både være et par indlæg med detaljerede beskrivelser og en collage, der straks dækker en række brugere. Interessant er det faktum, at grundlaget for stillingen er andres fotos. Nemlig: Fra siden af den annoncerede konto, og derefter fra siderne af brugere, der deltog i SFS.

Hvad er fordelene ved SFS?

Først og fremmest holdes denne begivenhed for at få flere abonnenter. Derfor er plusserne:

  • Vækst af popularitet.
  • Attraktion af nye abonnenter.
  • Anerkendelse.

På trods af at SFS kan være en reel redning for mange brugere, er det ofte ikke værd at bruge. Ellers kan siden synes at være reklame. Det er bedre at begrænse dig til et par SFS per måned. Ellers er der risiko for at miste abonnenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.