SundhedMedicin

Ringorm hos mennesker

Ringorm - en hudsygdom, der krænker pigmentering, der forårsager afskalning og kløe. Provokere sine vira og svampe. Sygdommen er smitsom, oftest børn udsættes for det. Ringorm hos mennesker kan ske gennem kontakt med en allerede inficeret person eller når der beskæftiger sig med et sygt dyr.

På huden på ringorm ligner en rødlig eller lyserød udslæt. Omfanget af deres symptomer afhænger af den mikroorganisme, der er årsagen til sygdommen dukkede op. Dybest set denne sygdom modtagelige mennesker med nedsat immunitet, det organ, der lettest udsat for svampe- eller virusinfektion. Oftest lider børn, i mindre grad - voksne, der er blevet svækket af alvorlig sygdom eller undergået en masse stress.

Ringorm i mennesker kan repræsenteres ved flere arter: zoster, pityriasis, ringorm, pink, rød flad.

Helvedesild refererer til den mest farlige slags. Det er en virusinfektion, at kroppen kan aktiveres til enhver tid. Han har alle de tegn på herpes, og det er vist med en betydelig svækkelse af den menneskelige krop under påvirkning af eventuelle eksterne faktorer. Samtidig er der pletter på kroppen, og de blæret udslæt. Sygdommen er ledsaget af hovedpine, kulderystelser, i sjældne tilfælde temperaturen. Da patienter ikke kan røre, fordi væsken frigives fra vesiklerne, er den direkte smittekilde.

Chromophytosis hos mennesker opstår som et resultat af svampe hudlæsioner. Andet navn det - multi-farvede lichen. Denne lille rødbrune pletter, der vises i den ekstreme varme for overdreven sveden. Denne art anses for at være ikke-smitsom, som årsagen til sygdommen er drozhzhevidny svamp, der er til stede på huden af alle mennesker. Kun under visse individuelle tendenser kan udløses og medføre problemer.

Ringorm er mest smitsom. Det sker ved direkte kontakt med dyr, og de fleste af hans børn ansigt. Dens symptomer kan være forsinket i en til to uger i form af skællet lyserøde lapper påvirker hovedbunden. Forårsaget af denne type mosser svampe, der lever i huden lag. Det kan overføres gennem dagligdags tilbehør eller ved tæt menneskelig kontakt. Foci af hans kan være runde eller uregelmæssige i form, præget af skørt hår, de blive brækket af og udseendet af skaldede pletter.

Pink Ringorm er forårsaget af en infektion eller en allergi. Denne ringorm hos mennesker forekommer normalt i efteråret og foråret som følge af forkølelse. I udseende er det ligner et modermærke med gullig midten, som er kendetegnet ved skalering og kløe. Denne art anses for at være ikke-smitsom og passerer gennem fire til seks uger, der er omfattet af reglerne for personlig hygiejne.

Lichen planus er repræsenteret ved røde knuder, i centrum af hvilken der er en lille bule. Generelt forekommer hos voksne som følge af eventuelle infektioner samt allergi over for visse former for medicin. Oftest dette påvirker slimhinden zoster indvendige overflade af munden eller kønsdelene.

Inden vi går videre til behandling af lav, er det nødvendigt at bestemme arten og kilden til udseende. Det beskæftiger sig kun med en specialist, han udpeger også den medicin fra fratage.

Mange er bekymret over spørgsmålet: hvad at behandle ringorm hos mennesker, og nogle folkemusik retsmidler kan anvendes i dette tilfælde. Det hele afhænger af dens type. For eksempel, lyserød zoster oftest går væk. For at fremskynde denne proces, er det nødvendigt at smøre hans lommer æblecidereddike i løbet af dagen. Du kan også bruge perikon olie, hyben, havtorn.

Ringorm behandles ved at gnide mel ømt punkt sigtet rug. Desuden kan det berørte område gør nikotin fra et rør. Den gode effekt til behandling af hovedet giver ricinusolie med tilsætning af hvidløg saft.

Når rød flad og lyserød zoster anvendes en blanding af en spiseskefuld af tjære med et protein af hønseæg.

Til behandling af svamp i huden er det tilrådeligt at bruge saften af Viburnum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.