SundhedMedicin

Folkemusik retsmidler drosler behandling hjælper til at opnå succes hurtigere

Udtrykket "gær" betegner en svampesygdom påvirker primært genital mucosa af mennesket. Det videnskabelige navn zabolevaniya- candidiasis og dens populære navn af svampen var skyldes, at den aktive proces i slimhinderne, især kønsorganer, dannet osteagtig angreb som CRUD. Candidiasis er meget almindeligt, lider omkring 70% af befolkningen fra det på den ene eller anden måde. Den mest almindelige af dem - den latente (skjulte) og kronisk, periodisk give forværring. Disse former er ikke konstant og ofte ind i hinanden. Rute for overførsel af sygdommen hos voksne er normalt gennem seksuel kontakt, men der har fungus Kandida albikans (Candida albicans) er det kausative middel for sygdommen, er der en meget vigtig funktion - det er en "obligat" parasit. Det betyder, at det er til stede i et sundt legeme (sædvanligvis i sammensætningen af mikrofloraen i tarmen), men ikke aktiv, da dette forhindrer kroppen immunitet .Og kun under indflydelse af negative faktorer, der reducerer immunitet udvikler sygdommen. Det er den person, for sig selv kan være en smittekilde. Ikke at vide dette faktum i øvrigt førte til konflikten er ikke et ægtepar, hvor den ene partner er syg med en trøske, og den anden halvdel begyndte at mistænke ham for forræderi, ofte uden nogen begrundelse.

Trøske sædvanligvis manifesteret ildelugtende udflåd, dannelsen af et hvidt flor på slimhinderne og svær kløe. Alle disse symptomer er meget ubehageligt, men heldigvis er det let at behandle. I medicin, er der mange specielle svampemidler, men ikke alle af dem er uskadelige og har omfattende kontraindikationer. Derfor ved det første tegn på sygdom kan behandles for at prøve folkemusik retsmidler trøske. Især begrundede folkemusik retsmidler for gær til gravide kvinder, fordi de netop på grund af en midlertidig reduktion i kroppens forsvar starter patologisk proces, og at blive behandlet af de fleste anti-svampe i dette tilfælde er kontraindiceret.

Folks behandling af trøske anbefaler brug af både offentlige hjem retsmidler og urtete. For eksempel behandling af folk retsmidler gær kan udføres ved en konventionel yoghurt. Levende kulturer indeholdt deri, inhiberer aktivt væksten af svamp, normalisere mikroflora i vagina. Netop taget et stykke rent gaze, foldet til en "sammenklumpning", syet til brugervenlighed til det et gevind, befugtet fedtfattig yoghurt og indføres natten over i skeden. Morgen anvendt tampon fjernes, og derefter proceduren ender syringing kamilleekstrakt. Til dets fremstilling er taget 30-40 c kamille blomster og fyldt med 250 ml kogende vand. Afkøles til kropstemperatur og opløsningen er klar til brug. Endvidere kan behandling af folk retsmidler og gær udføres ved anvendelse af andre effektive plantesamlinger: tage røllike, fælles salvie blad, blade af rosmarin i lige dele til 20 g tørvægt, tilsættes 40 g egebark. Blandingen blev hældt med 3 liter filtreret vand og kogt enamelware 25-30 minutter ved lav varme. Derefter afkølet og filtreret. Den resulterende bouillon anvendes til udskylning 2 til 3 gange dagligt, indtil symptomerne forsvinder. Følgende opskrift giver mulighed for behandling af folkemusik retsmidler trøske ikke kun lokalt, men også desinficere læsioner i tarmen, idet der tages midler. Så kommer fra følgende ingredienser: urter Yarrow sædvanlige, calendula blomster, kamille blomster, Salvia officinalis blomster, fælles enebær bær, eukalyptus præriegræs, sort poppel og birk knopper - alt i lige store dele. Måle to spiseskefulde indsamle og tørre 1 liter kogende vand. Insistere fortrinsvis i en termokande. Indtages af 1/3 kop i 20-30 minutter før måltider 3 gange om dagen for omkring en måned. Derudover kan du søge om lokale bade før sengetid.

I særligt genstridige tilfælde af candidiasis behandling af folkemusik retsmidler bør drosler kombineres med aktuelle svampemidler med lav sugeevne, hvilket skulle hente kun en kvalificeret læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.