Af teknologiLink

Internet Settings "Beeline" på en lang række enheder: Walkthrough

Når den primære initialisering telefon eller smartphone indstillinger "Beeline" Internet Du skal være modtaget automatisk. Men det er ikke altid tilfældet: om telefonen ikke er certificeret, eller en ny smartphone. Årsagerne kan være helt anderledes. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at ringe til operatøren. Den anden mulighed for at løse dette problem - en håndbog mobil enhed. Under alle omstændigheder intet kompliceret at konfigurere smartphone eller telefonen der, og med en sådan opgave kan håndtere hver abonnent.

nuancer

Før du konfigurerer enhver enhed til at oprette forbindelse til internettet, skal du gøre på et tidspunkt. For det første, hvis din telefon understøtter dataoverførsel. Selvom ret sjældne, men nu er der sådanne anordninger. Endvidere skal saldoen på din konto være positiv. Ellers service- datatransmission slukkes automatisk. Stadig, så glem ikke at aktivere internetforbindelsen på telefonen 0611.

autotune

Den nemmeste måde at konfigurere "Beeline" Internet modtager automatisk. Når du først tænder for gadget mobilnetoperatøren modtager oplysninger om modellen. Endvidere på grundlag af data i databasen er søgt efter enheder. Hvis der findes de nødvendige indstillinger, bliver de sendt til enheden. Nok af dem til at tage og opbevare. I nogle tilfælde skal beskyttelsesanordningen koden indtastes for at ændre kunne træde i kraft. Det kan findes i manualen til enheden. Men der er et problem. Hvis din smartphone ikke er godkendt til brug i Den Russiske Føderation, kan dens indstilling ikke vises i databasen operatør data. En lignende situation med en helt ny enhed opstår, fordi den nødvendige konfiguration vises med en forsinkelse. I dette tilfælde er der to løsninger: Ring operatør eller indtaste de nødvendige indstillinger manuelt.

Vi bestiller fra operatøren

En uerfaren bruger den nemmeste måde at bestille indstillinger "Beeline" Internettet på servicecentret operatør. Man behøver kun at ringe til et kort nummer 0611, og tryk derefter på knappen opkaldet. Så, efter instruktion auto informant, skal du oprette forbindelse til operatøren. Du bestiller en universel indstillinger, der arbejder på alle enheder, uden undtagelse.

gøres i hånden

En anden måde at få adgang til det globale web, hvis der ikke er automatiske indstillinger - en manuel konfiguration af Internet. "Beeline", ligesom enhver anden mobiloperatør, giver mulighed for hver af sine abonnenter. til så vi går til følgende adresse på smartphones: Programmer \ Settings \ Network \ Mobile netværk \ APN. Derefter oprette en ny forbindelse BeeLine. Det fastsatte følgende værdier:

  • APN - internet.beeline.ru.
  • Brugernavn og adgangskode skal lige linie.

De resterende værdier uændrede reserve og vedligeholde. Til mobiltelefoner bruges en tilsvarende procedure. Men du skal indtaste følgende sti: Menu \ Indstillinger \ Network \ Connections. Her opretter vi en ny profil, på samme måde som på din smartphone, og på samme måde fylde sine marker, som er blevet nævnt tidligere. De andre parametre forlade uændret.

Test

Efter indstilling af internettet "Beeline" på telefonen udføres, er det nødvendigt at kontrollere rigtigheden af alle manipulationer. Det anbefales, at du foretager ændringer i en mobil enhedsindstillinger til at genstarte. Det er tvunget til at slukke for den og derefter på. Dernæst aktiverer transmission af data nummer 0611, som tidligere nævnt. Tænd derefter internetforbindelsen på din smartphone. Ejere af telefoner, er dette trin springes over. Derefter køre browseren i sin adresselinje indtaste: google.com. Efter at trykke på knappen "Go", bliver nødt til at åbne hjemmesiden søgemaskine. Hvis den ikke gør, så gentag hele igen og finde fejlen. I et ekstremt tilfælde ringer vi på 0611 og bede om hjælp fra operatøren af servicecenteret, men i de fleste tilfælde ikke vil være nødvendigt, da indstillingerne automatisk vil komme. Da de nåede positive resultater begynder at surfe på internettet.

resumé

I denne artikel beskriver trin for trin, hvordan du indstiller indstillingerne for internettet "Beeline" på dine mobile enheder. Den mest fordelagtige løsning - det er en automatisk installation af de nødvendige indsatser. I dette tilfælde nok af dem til at acceptere og installere. En lidt mere kompliceret, hvis din smartphone helt nye eller ikke er certificeret. I dette tilfælde kan du ikke har de nødvendige indstillinger. Så ring operatøren til nummeret 0611, og bestille dem. En alternativ løsning i dette tilfælde - at indstille de ønskede værdier manuelt. Genstart enheden helt. Så sørg for at teste effektiviteten af den nyoprettede vedhæftede fil. Intet kompliceret om det, sådan opgave kan håndtere hver abonnent uanset deres viden om digital teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.