Af teknologiLink

"Megafon" tarif "International": betingelser, funktioner, tilslutningsmuligheder

"Megafon" Virksomheden tilbyder sine kunder en række attraktive og lukrative told-planer. Find et tilbud til dig selv ganske nemt. Og hvis nogle af de muligheder, der ikke ville klare at du har brug for, kan du vælge den bedste, og derefter ændre det ved at aktivere visse muligheder. Ekstra ydelser og pakker med gratis minutter, beskeder og internettrafik er til rådighed for forskellige TP og i stand til at hjælpe i enhver situation. Blandt de vigtigste forslag "Megafon" kan du også finde interessante og rentable muligheder. For eksempel, told-planen "International". Lad os overveje hvilke betingelser det forslag til, hvordan faktureringen foregår, hvad er betingelserne for brug og andre nuancer.

"Megafon" tarif "International"

Fra tariffen navn det allerede er ved at blive klar til, hvad dens formål kan anvendes mere rentabelt. Den er ideel til telefonopkald til internationale destinationer: Europa, Amerika, Asien - såvel som til at sende SMS-beskeder. Samtidig kommunikere med abonnenter i sin region er dyrt: minutters opkald vil koste 3,50 rubler. (Flad sats for opkald til mobilnumre på "MegaFon" og andre operatører og fastnetnumre). En klar fordel ved told-planen er manglen på abonnementsprisen: debitering af kontoen kun på den kendsgerning, at antallet af betalte aktiviteter med "Megafon". Tarif "International" har favorable priser for opkald til andre lande, når du er i området - at reducere omkostningerne til kommunikation under roaming skal bruge ekstra muligheder.

Funktioner af told-planen

Der bør afsættes Følgende punkter blandt nuancerne i brug tariffen:

  • rentable fakturering er kun gyldig i bestemte retninger (prisen for hver af dem vil blive givet nedenfor);
  • opkaldets varighed, uanset hvilket land, hvortil opkaldet er foretaget, er en halv time (i slutningen af denne tid, at forbindelsen er afbrudt på en automatiseret måde);
  • betaling for overgangen til "Megafon" tarif "International" (hvordan man kan forbinde det, vi beskriver nedenfor), er lig med nul i sagen siden sidste ændring af tariffen planen omtvistede fandt sted mere end en måned (ellers vil der blive opkrævet kontoen ved at ændre TP 150 rubler).

"Megafon" tarif "International": prisen på tjenesteydelser

Som allerede nævnt, er det månedlige gebyr for told-planen ikke underforstået. Det betyder, at de debiterede midler vil være først efter du sender meddelelsen, adgang til internettet og foretage opkald. Det giver mulighed for en reduceret pris af opkald på følgende områder:

  • Asien og Europa (under denne kategori også falde Israel og Tyrkiet) - 5 rubler for opkald til fastnetnumre, 10 rubler - til mobile lokale mobiloperatører.
  • USA, Canada - fast sats for alle numre (faste og mobile) - 5 rubler.
  • Ukraine, SNG-landene, Georgia, Abkhasien og Sydossetien - flat rate opkald - 5 rubler.
  • Opkald til andre lande kan oplades fra 15 til 50 rubler per minut (for en detaljeret liste over lande og omkostningerne kan specificeres på mobiloperatøren hjemmeside).

Sende tekstbeskeder er også lavet på favorable vilkår: 5 rubler (fast sats til at sende SMS i ethvert land).

Mens abonnent "Megafon" (takst "International") skal betales på de relevante roamingpriser gælder for alle TP og mobil operatør abonnenter. Du kan aktivere et antal pakker og muligheder, der giver rabatter for at kommunikere med andre abonnenter fra uden for landet.

Tilslut told-planen

Hvis du er interesseret i tilbuddet om virksomheden "Megafon" - tariffen "International", en forbindelse, som i øjeblikket ikke er lavet, så har at fortælle den dårlige nyhed - TA inkluderet i arkivet. nye abonnenter til det forbindelsen ikke er foretaget. De kunder, der tidligere havde købt et SIM-kort med takst eller gå til det - kan yderligere fordelagtige opkald til andre lande. Hvordan i øjeblikket, kan du reducere omkostningerne ved internationale opkald? Afhængig af retning af virksomheden "Megafon" giver følgende muligheder: "Opkald til alle lande", "Tadsjikistan +", "Opkald til Ukraine" og andre.

konklusion

"Megafon" kan alle abonnenter på virksomheden for at vælge det bedste tilbud, og er gavnligt at bruge kommunikationstjenester. Tarif "International" var virkelig interessant mobiloperatør tilbud. Men nu kan du finde billigere muligheder, for eksempel indstillingen "Opkald til alle lande", som har en nominel månedligt gebyr (2 rubler per dag), gør det muligt at betale per minut kun 1 rubel (den fulde liste over told-planer, hvor det er muligt dets aktivering, specificere det sted, "Megafon", og en liste over lande og fakturering).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.