Hjem og familieGraviditet

Som en gynækolog bestemmer graviditet?

"Jeg afregnes, om nogen i maven?" Dette spørgsmål drejer sig om alle de kvinder, ser spæde tegn på en interessant situation. Hvad er de tegn på, at efter ni måneders barn vil være i dit liv? Som en gynækolog bestemmer graviditet?

tegn på graviditet

Mange kvinder er i stand til selv i de tidlige stadier til mistanke i maven af fremtidens mand. Selv i de fleste tilfælde de synlige symptomer forekommer noget senere. Så lad os definere, hvad der sker ændringer i kroppen af den kommende mor:

 1. Den første og mest præcise symptom på graviditet er fraværet af menstruation. Imidlertid kan forsinkelsen af de kritiske dage stadig være en masse grunde, der starter og slutter stress endokrine sygdomme.
 2. Forgiftning. I filmene, kvinderne lære om graviditet opstår på den første opkastning. Fremtidige mødre føler sig ofte utilpas om morgenen, på tom mave eller i et indelukket rum.
 3. Følsomhed over for lugte.
 4. Manglende appetit og et stærkt ønske om mad. Ekstreme i kosten viser ofte en interessant stilling. Også fremtidige mødre er et stort behov i visse produkter.
 5. Døsighed, træthed, og humørsvingninger. Luner og stadig nye ønsker - det er hvad graviditet er forbundet. Symptomer som disse kan faktisk pege på fødslen af et nyt liv i en kvindes krop.
 6. Tegning smerter i underlivet.
 7. Breast hævelse.
 8. Mørkere halo brystvorter.

Test fjerne tvivl

Den nemmeste måde at selvdiagnose af graviditet - et apotek test. Det er enten en papirstrimmel eller reagens, som er tilføjet i en plastskal. I kontakt med urin er en reel kemisk reaktion, som et resultat af hvilket vi kan se de længe ventede to strimler.

Men testen er usandsynligt at klare problemet så præcist som en gynækolog. Han definerer en graviditet med en sandsynlighed på 80%, selv om producenterne lover 99%. Falske negative, og falsk-positive resultater sker meget ofte. Bemærk også, at det er nødvendigt at gennemføre testen først efter afsløring menstruation forsinkelse, helst om morgenen og flere gange bedre.

Som en gynækolog bestemmer graviditet under inspektionen?

Hvis du krøb ind i de første tanker om hans situation, er det bedst at besøge lægen. Gynækolog oplevet under normal inspektion kan diagnosticere graviditet med stor sandsynlighed ved følgende:

 1. Først den cervikale slim ændringer farve, blive lilla eller violet.
 2. For det andet den meget størrelse af livmoderen øges.
 3. Selv med normal abdominal palpering lægen kan føle en fortykkelse af livmodervæggen.

Desuden vil lægen svare på de vigtigste spørgsmål, ville han stadig være i stand til at mistænke en række abnormiteter, bestemme tilstedeværelsen af tonen, samt at gennemføre en undersøgelse, diagnosticere genitale infektioner.

ultralyd

Det er meget populært, og i modsætning til den gængse opfattelse, den sikreste måde at afgøre graviditet. Konventionel sensor kan ses æg i en periode på 6 uger. Vaginal sensor er i stand til at genkende spirende liv helt i 3-4 uger.

Som en gynækolog bestemmer graviditet ved ultralyd? I konventionel ultralyd påføres den abdominale overflade af en speciel gel, og udgange billedsensoren lille beboer tum på skærmen. Lægen måler fosteret, lytter til den hjerteslag, som gør det muligt at identificere den patologi.

blodprøve

En metode, der ligner urin test derhjemme. Det sigter også mod at identificere hCG hormon. blod, men det er meget lettere at identificere og spore dynamikken nemt.

Denne metode til forskning ikke kun hjælper diagnosticere graviditet, men også for at drage nogle konklusioner om reaktionen. Din læge kan foreslå du gøre nogle blodprøver med intervaller på et par dage. Dette er nødvendigt for at analysere dynamikken i væksten af hCG (et hormon, som produceres i kroppen af den kommende moder i store mængder). Hvis du ved, hvad svangerskabsuge dig i øjeblikket, kan du sammenligne deres præstationer til normal. I tilfælde af afvigelser er bedre at konsultere en læge, da de lave niveauer af hCG kan indikere en ektopisk eller savnet abort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.