SundhedPræparater

Allergodil: analoger og anmeldelser om dem

De fleste mennesker ser frem til starten af foråret, da de har denne tid på året forbundet med skønhed, varme. Men hos dem, der lider af sæsonbestemte allergier, forårsager tilgangen af forårsdage helt modsatte følelser. Når alt kommer til alt kan planternes farve gøre livet til et rigtigt hårdt arbejde. Tåre og konstant nasal overbelastning svækker patientens livskvalitet væsentligt. Derfor er det så vigtigt at vide, hvilke stoffer der hjælper med at fjerne symptomerne på allergisk rhinitis og conjunctivitis. Ofte i sådanne situationer ordinerer stoffet "Allergoodil". Analoger af medicin kan også hjælpe med forskellige manifestationer af allergi, men her er nogle af dem der er bedre, lad os prøve at finde ud af det.

Hvordan virker medicinen "Allergodil"?

At være et stærkt antiallergisk middel, bruges stoffet til behandling af året rundt og sæsonbetinget riconjunctivitis og allergisk rhinitis. Ud over langvarig antihistaminvirkning har den en udpræget membranstabiliserende og antiinflammatorisk effekt. Azelastin, som er den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet, hæmmer frigivelsen og syntesen af mediatorer af den allergiske reaktion, og reducerer også hurtigt antallet af eosinofile celler og ICAM-1 (molekylære adhæsionsceller).

Derudover viser resultaterne af kliniske undersøgelser, at lægemidlet i de anbefalede beregnede doser bremser signifikant den inducerede FAT- og leukotrienes bronchospasme.

vidnesbyrd

Dens brug af "Allergoodil" findes i både oftalmologi og otolaryngologi. Lægemidlet i form af en næsespray er ordineret til allergisk rhinitis. Det er også effektivt til vasomotorisk rhinitis, hvis kliniske manifestationer er rhinoré, nasal congestion, postnatal syndrom og nysen.

Hvad angår lægemidlet i form af dråber, er anvendelsen tilrådelig til behandling og forebyggelse af allergisk conjunctivitis (både sæsonbestemt og ikke sæsonmæssigt).

Bivirkninger

Ligesom andre lægemidler kan Allergoodil-lægemidlet forårsage bivirkninger i kroppen. På grund af brugen af stoffet i form af en spray kan der således forekomme tegn på irritation af næseslimhinden: nysen, brænding, lille blødning. I enkelte tilfælde af lægemidlet registreres udslæt, kløe, elveblødninger, svimmelhed og svaghed. Det er værd at bemærke, at analogerne, ligesom "Allergodil" (næsespray) har mange bivirkninger.

Med hensyn til brug af medicin i form af dråber er det muligt at øge tåre- og øjenfølsomhed, irritation, hævelse, rødme, tørre øjenlåg, blefaritis. I nogle tilfælde noteres en ændring i farveområdet af konjunktivalmembranen.

Hertil kommer, uanset formularen af det anvendte lægemiddel, i nogle patienter fastsætter dysgeusi, tør hud og dyspnø.

Fremstillingen "Alomid"

Med sæsonbetændende konjunktivitis kan lægen ordinere medicinen "Allergoodil". Analoger i form af dråber, der er baseret på et andet aktivt stof, er karakteriseret ved en identisk virkningsmekanisme på menneskekroppen. Så for eksempel kan en specialist efter at have undersøgt patientens øjne anbefale Alomid-lægemidlet.

Præparatet er kun tilgængeligt i form af øjendråber. Som det vigtigste aktive stof bruger det lodoxamid, som stabiliserer membranerne fra mastceller. Derudover hæmmer agenset frigivelsen af histamin og derved undertrykker overfølsomhedsreaktioner.

Og hvad synes patienterne om præparatet "Alomid"?

Sammen med et stort antal positive anmeldelser om lægemidlet "Alomid" er der en liste over negative meninger om dette spørgsmål. Og næsten alle er baseret på den kendsgerning, at virkningen af behandling kun overholdes efter nogle få dage. Derfor er mange efter en eller to dage med stofbrug utilfreds, at deres tilstand ikke er forbedret. De afbryder vilkårligt behandlingen og erstatter stoffet med en anden.

Desuden skyldes negativ tilbagemelding om stoffet også, at når man bruger dråber, oplever patienten ikke kun signifikant ubehag, men også smertefulde fornemmelser. Sådanne problemer opstår ikke ved brugen af lægemidlet "Allergodil" - øjendråber har en smertefri effekt på øjets slimhinde.

Medicin Zaditen

Et andet middel, som ligner virkningsmekanismen med lægemidlet "Allergodil", er Zaditen. Hidtil præsenteres den for forbrugeren i tre hovedformer: tabletter, sirup og øjendråber. Ketotifen anvendes som den vigtigste aktive ingrediens.

Men hvad angår indikationerne for brug, er der som lægemidlet "Allergodil" øjendråber "Zaditen" ordineret til patienter, der lider af allergisk conjunctivitis. Ketotifen blokerer effektivt frigivelsesreaktionerne fra mastceller af stoffer, der deltager i den inflammatoriske proces (prostaglandiner, leukotrien, histaminer) og er også ansvarlig for stabiliseringen af membranerne i disse celler.

Det er værd at bemærke, at ikke kun stoffet "Allergodil", dråber analoger, især "Zaditen", forhindrer også udviklingen af en allergisk reaktion på den øjeblikkelige type.

Anmeldelser om stoffet

På grund af sin hurtige indsats har værktøjet "Zaditen" i dag modtaget meget positiv feedback fra både læger og taknemmelige patienter. En vigtig rolle i et sådant omdømme blev spillet af den kendsgerning, at lægemidlet, selvom det har mange bivirkninger, kun fremgår af 1-2% af tilfældene.

På trods af at stoffet effektivt og hurtigt håndterer en allergisk reaktion, anbefales det ikke at anvende det uden at ordinere en læge. Når alt kommer til alt, kan kun en specialist, der har bekendtgjort patientens medicinske historie, korrekt vælge et lægemiddel i hvert enkelt tilfælde.

Betyder "Opatanol"

Ligesom medicinen "Allergodil", er analoger, såsom øjendråber "Opatanol", ordineret til allergisk konjunktivitis. Denne medicin kan anbefales til behandling af voksne og børn fra tre år. Og dosering uanset alder forbliver uændret. Det aktive stof i denne medicin er olopatadin, som hæmmer frigivelsen af inflammatoriske mediatorer fra mastceller .

Tilvejebringelse af en udtalt antihistamin effekt påvirker lægemidlet ikke seratoninreceptorer, m 1- og m 2 -cholinoreceptorer, a-adrenoreceptorer såvel som dopaminreceptorer.

Udtalelse fra patienter om lægemidlet "Opatanol"

Denne medicin har etableret sig som et effektivt middel, der bruges til allergisk conjunctivitis. Der er dog også negative anmeldelser om ham, som skyldes bivirkninger. Så i næsten 5% af tilfældene klager patienterne om smerte og brændende følelse i øjnene, øjenlågs hævelse, keratitis, conjunctivalhyperæmi, sløret syn og lacrimation.

Betyder "Reaktin"

For i dag i apoteker er det muligt at få lignende handlinger på en mekanisme med en medicin "Allergodil" -analoger. Og en af dem er Reaktin, som er tilgængelig i form af både en næsespray og øjendråber. Dette lægemiddel er beregnet til behandling af allergisk rhinitis og conjunctivitis hos voksne og småbørn fra 6 år.

Den aktive bestanddel af lægemidlet er stoffet af levocabastin, som er en selektiv blokering af H 1 -gistaminreceptorer.

Patientanmeldelser

På grund af det faktum, at den lokale effekt kommer i 5-7 minutter og varer 11-12 timer, er anmeldelser om stoffet mest smigrende. Det er imidlertid umuligt at sige, at patienter, der er utilfredse med brugen af medicinen, ikke er tilladt. Som lægemidlet "Allergodil" har dråber analoger, især lægemidlet "Reaktin", en temmelig omfattende liste over bivirkninger. Fra fordøjelsessystemet kan det være kvalme. Søvnighed, svimmelhed eller hovedpine kan reagere på at tage CNS medicin. Fra åndedrætssystemet kan der forekomme hoste, næseblod og smerter i strubehovedet og strubehovedet.

Lægemidlet "Iphiril"

Når allergisk konjunktivit er ordineret, anbefales det ikke kun lægemidlet "Allergodil", analoger (øjendråber), for eksempel "Iphyril", ofte til patienter. Dette lægemiddel har en udtalt membranstabiliserende virkning, forhindrer frigivelsen af mastceller-leukotriener, histamin og andre biologisk aktive stoffer.

Dette antiallergiske middel kan bruges til voksne og børn over 4 år, men i amning og graviditet er dets brug strengt forbudt.

Udtalelse fra patienter om præparatet

Allergisk conjunctivitis er en sygdom, som signifikant forringer kvaliteten af en persons liv. Derfor søger hver patient at fjerne de kliniske manifestationer af sygdommen så hurtigt som muligt. Anvendelse af øjendråber "Iphyril", desværre hurtigt opnå en terapeutisk effekt vil ikke fungere. Derfor tales mange patienter negativt om stoffet.

Der er dog dem, der har gennemført det fulde behandlingsforløb med en medicin, og fik en mærkbar klinisk effekt.

Lægemidlet "Tizin"

Ved akut allergisk rhinitis anbefales patienter at bruge lægemidler, der fjerner hævelsen af slimhinderne. En sådan medicin er ikke kun lægemidlet "Allergodil" (spray). Analoger, som f.eks. "Tizin", kan også klare opgaven.

Xylometazolin, som virker som en aktiv komponent i dette lægemiddel, er alfa-adrenomimetisk. Det har en udtalt vasokonstriktiv effekt, reducerer rødme og ødem i næsepassagerne i slimhinden, og forbedrer også udledningen af sekretioner. For i dag i et apotek er det muligt at få 0,05% og 0,1% næsespray. Den første er designet til at behandle børn fra 2 til 6 år, den anden - til ældre krummer.

På grund af det faktum, at den kliniske effekt kommer på kun 5-10 minutter, og barnets tilstand forbedres betydeligt, svarer mødrene positivt på dette lægemiddel.

"Histimet" værktøj

En anden analog af lægemidlet "Allergodil" er medicinen "Histimet". Den aktive komponent er substansen af Levocabastin, som blokerer histamin H1 receptorer. Lægemidlet fremstilles i form af en næsespray og øjendråber. Effektiv til behandling af allergisk rhinitis og conjunctivitis hos børn fra 6 og voksne.

Ligesom stoffet "Allergodil", analoger til næsen, herunder "Histimet". Har mange kontraindikationer. Og en af dem er graviditeten og amningen. Derudover har medikamentet en omfattende liste over bivirkninger. Så i 5% af tilfælde klager patienterne over hovedpine, i 1-3% er der hoste, åndenød, sløret syn, lakrimation, kvalme, myalgi osv. Det er på grund af det store antal bivirkninger, som anmeldelser af stoffet ikke er de bedste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.