Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger bagt kartoffel i folie

Kartofler - dette er en af de vigtigste produkter, der indgår i den daglige kost af næsten hver person. Dette er forklaret i en stor del, den høje alsidighed af denne grøntsag. Efter alt, kan det og steg, og kog, og svæve både individuelt og med andre ingredienser. Et stort antal næringsstoffer holder bagt kartoffel i folie.

Denne ret kan tilberedes på forskellige måder. For eksempel er en af de enkleste opskrifter, vil resultatet blive en kartoffel, smag ligesom bagt på kul. At komme i gang er at vælge knoldene, det er bedre at tage deres gennemsnitlige størrelse, som alt for stor, kan propechsya dårlig, og for lille til at brænde ud. Kartofler rengøres, vaskes, tørres med en papirserviet. Hver knold gnides med salt og peber, indpakket i et stykke folie på en måde, blev indpakket fuldstændigt. Ovnen opvarmes til en maksimal temperatur, den er placeret i gryden, på hvilken kartoflerne. Jeg må sige, at bagetiden kan variere afhængigt af størrelsen af de grøntsager, især ovnen, og andre årsager. Derfor, efter 15-20 minutter er det nødvendigt at tage de største kartofler, let bøjet folie og se på dens udseende. Det færdige fad har en lys gylden farve, behagelig for øjet. Du kan også tjekke beredskab, punkteringer rod med en skarp kniv.

Hvis du tager den følgende opskrift, bagt kartoffel i folie, vil det vende duftende og delikat, egnet som en side parabol til næsten enhver ret. Det er bedre at tage de unge kartofler, hud, der ikke er ryddet, men kun lidt skrabet. Hvis knoldene er store, er det bedst at skære dem i halve. Hakket hvidløg, dild, rosmarin, godt blandet, tilsat til kartoflerne sammen med salt. Hvert stykke omviklet folie lægges på en bakke og sættes i ovnen i 15 minutter. Efter dette tidspunkt kan folien fjernes og lad fadet i yderligere 10 minutter til at bage til gylden skorpe optrådte på toppen.

Følgende opskrift ved der udarbejder bagt kartoffel i folie, kan serveres på den festlige bordet, som det kan blive selv-startere. For eksempel, for den næste opskrift skal du bruge en hård ost, bacon skiver, smør. Kartoflerne vaskes, skrælles (mod unge grøntsager næppe kan skrabe huden stiv børste), om nødvendigt. I midten af hver knold er skåret fortykkelse på omkring en centimeter. Saltede kartofler, peberfrugter. Snittet i midten sætte en skive bacon, lidt smør, skåret i tynde skiver ost. Top skål indpakket i aluminiumsfolie, er lagt på bakken og sendes til en ovn bages ved 180 grader i ca. 40 minutter. Når fadet er klar, er det frigives fra folien, drys med finthakket greens.

Som kartofler, bages i folie, kan serveres med en cremet sauce. Til dette godt vaskede kartoffelknolde slå folie (hvis det er tyndt, kan det være et dobbeltlag), og sættes i en ovn opvarmet til en gennemsnitlig temperatur i en time. På dette tidspunkt, er det forbereder saucen. For tyk creme det er taget, bringes i kog, de er placeret krydderier, salt, hakkede greens. Alt er kogt over svag varme, indtil fortykket. Efter justering indtil kogt sauce køler. Bagte kartofler skåret i to halvdele, i midten sætte en teskefuld creme blanding. Denne sauce er egnet og når de forbereder bagt kartoffel i mikrobølgeovn. I dette tilfælde er det en grøntsag er kogt meget hurtigere, mens hvis det let drys med vegetabilsk olie, så toppen dannede en smuk gylden farve.

Uanset hvor kartoflerne blev kogt, bagt i folie, vil det være velduftende og lækker side parabol og på festivalen, og til daglig bord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.