Mad og drikkevarerOpskrifter

Bolle

Du skal forberede noget til te? Prøv at lave mad boller. Smør kager - det er en glimrende løsning på problemet. Du kan lave kanel ruller, valmue frø, marmelade og endda pølse og ost. Det hele afhænger af dig.

Muffins muffins med marmelade

Sigt gennem en sigte med et pund mel. Gnid i varm mælk 30 g gær, tilsæt sukker og smør. I melet og lave en fordybning til at hælde gær blanding. Tilsæt 2 æg, salt og ælt dejen. For at sætte en time i varmen. Rul dejen ud i en halv centimeter tyk på bordet, drys med mel. Skær i 4 stykker og sat i midten af hvert stykke frugtgelé. Zaschipnut kant af hver side og børste med olie. Lå på en bage boller, dække med en klud og sættes i varmen i en halv time. Placere i ovnen. Færdige ruller drys med flormelis.

Boller med birkes

Opløs 10 g gær i 50 g varmt vand. Derpå tilsættes 5 g sukker og 30 g mel. Rør rundt indtil ensartet, sat i varme i 25 minutter.

Bland glas varm mælk, sukker glas, en knivspids salt, 2,5 æg (venstre halvdel til smøring), 700 g mel, vanillin. Ælt en glat dej. Tilsæt 150 g blødt smør. Dejen rulles til en kugle og sted i en skål. Våd håndklæde til at dække det og sætte i varmen i en halv time til at klatre.

80 g dampet valmue halv kop kogende vand i 20 minutter. Hæld 150 g mælk og kog ved svag varme i cirka en time, indtil mælken ikke er fuldt absorberet. Tilføj 60 g honning, køligt, sætte lidt kanel. Mash i en morter, og den resulterende masse. Lav dejen årepresse og skær den i stykker for at rulles til kugler og rul ud med en kagerulle til en kage tykkelse på 1 cm. Den kager center sætte valmue udstopning, fold dem på midten, foretage nedskæringer i form af frynser og lidt flytte enderne mod hinanden til frynser let adskilte. Nedbrydes ved bagning boller i en afstand af 3 cm fra hinanden og smurt løsne æg. Sæt i ovnen. Efter 20 minutter at komme og lad afkøle, dække dem med et håndklæde.

Muffins med kanel

Fortynd 10 g tørgær i 80 g varmt vand med 5 g sukker. Sæt til varme i 10 minutter. Smelte i panden 120 g margarine. Hæld en kop sukker. Køle lidt og hæld gæren. Varm op lidt mælk og hæld det i gryden. Kør 4 æg. Gradvist, vymeshivaya træspatel og hænder, fylde 4 kopper mel. Læg dejen i en varm og dække toppen med et håndklæde. Når dejen vil stige i mængden af tre gange, gennembore det at lukke luften flere steder træspatel. Vent, indtil dejen stige igen indtil samme volumen. Bland sukker og kanel. Smelt smørret. Stykker af dejen rulle ind tortillas, sprede deres smør, drys med sukker og kanel, rulle til rulle, da tucking kanterne ned, drej den ind i en spiral. Placer rullerne på en bageplade, vente for dem at stige lidt. Sæt bollerne bagning i ovnen.

Full-flavored boller med sesam og pølse ost

Brev af gær blandet med 5 gram sukker, tilsættes lidt varmt vand, rør rundt og sat i varmen. Hæld i ca. 350 ml vand, sættes 40 g sukker, 4 g salt, 150 g smør, pisk mixer. Rist 200 g pølse ost. Bland 400 g hvedemel og 250 g majsmel. Tilsæt 150 g ost og gær vægt og halvdelen melet ind i beholderen. Piskning mixer, ælte dejen. Gradvist hæld den resterende halvdel af mel, ælte dejen, rulle til en kugle. Poltentsem topdæksel, sætte en time i varmen. Lay bagepapir. Fra test til at adskille de skiver, ruller boldene og placere dem jævnt på en bageplade, der forlader imellem dem en afstand på nogle få centimeter.

Derefter, 50 g ost pølse blandes med sesam æggeblomme og 20 g vand. Denne blanding smøre valserne. Drys med sesamfrø og en halv time til at sætte det i ovnen. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.