Mad og drikkevarerOpskrifter

Mælk grød. Opskrifter for Kids

Mejeri fødevarer - er ikke utænkeligt, at et barn kost, fordi den er baseret på et produkt, der indeholder sådanne materialer og komponenter, uden hvilken der ikke er nogen menneskelige legeme: kulhydrater, fedtstoffer, proteiner, hormoner, immun krop, vitaminer og uorganiske salte.

Det er kendt, at den ernæringsmæssige værdi af en liter mælk svarende til 7-8 hønseæg, 500 g oksekød, og ikke mindre end 3 kg af grøntsager. Videnskabelige undersøgelser har vist, at børn, indtil de når 12 år bør indtage en dag 800-1200 ml mælk, og ældre børn og voksne omkring 500 eller 700 ml. Og hele, frisk mælk og har antibakterielle egenskaber, dvs. stand til at ødelægge mikrober, eller forsinke deres udvikling. Den renere og den blev underkastet den hurtigere køling, jo længere den er lagret i disse kvaliteter. Dette fremgår af holdbarheden af mælk: unrefrigerated efter malkning sur efter kun to til fire timer, og afkøles korrekt til 8-10 grader ikke forringes til 2,5 dage. På mejerier det er behandlet, filtreret og pasteuriseret, hvilket er med til at forlænge holdbarheden og bevare næringsstoffer.

Takket være den fremragende fordøjelighed af kroppen, er dette produkt, der anvendes til madlavning i børnenes køkken. Opskrifter mejeriprodukter er meget forskellige. De er velsmagende, nærende og rigelig. Først og fremmest, det er mælk grød.

Opskrifter til børn, første år er lidt anderledes. Semulje grød kan fremstilles fem- og ti-procent. Podsolit lidt vand, kog og koger i forvejen tynd strøm pour 5 g eller 10 g sigtet byg. Kog i 15-20 minutter, under konstant omrøring. Derefter tilsættes 50 ml eller 100 ml varm mælk og skefuld sukker sirup, koges igen og fjern fra varmen. I en plade for at tilføje et stykke smør.

There mejeri grød opskrifter er suppleret med forskellige tilsætningsstoffer. For eksempel, semulje grød med bær. Det kan koges og vinter, der erstatter frisk frugt tør. Separat brug mask fra æbler eller en fjerdedel cup bær (det svarer til 30 g tør): ragout dem under dække med en lille tilsætning af vand gennem en serviet og koges ned til en tyk tilstand. Lidt køligt og klar til at forbinde med en ti semulje, rør og kog igen.

Tørret inden formaling er nødvendigt at vaske og blød i nogen tid i koldt vand før kvældning. Selvfølgelig er der ikke kun semulje grød mælk. Opskrifter rådes til at koge det, og havregryn, og ris, og andre. Med frugtpuré kan tilberedes boghvede grød. Forudsætninger: 500 ml mælk, boghvede mel 50 g, 25 ml sukkeropløsninger og 5 ml dvadtsatipyatiprotsentnogo saltopløsning, 150 ml frugtpuré, 15 g smør. Boghvedemel hæld i kogende mælk og kok, kraftig omrøring i fem minutter. Så røre i sirup, salt, frugtpuré og kog igen. I en skål grød til at sætte et stykke smør.

For børn efter et år med den samme mælk grød opskrifter er enklere, er lavet af fuldkorn i stedet for jorden, kan du tilføje salt og sukker længere. For eksempel boghvede. Vi kan nu tage på 2 liter mælk og 2,5 kopper umalet skeen salt. Det er meget simpelt. Boghvede er kogt i den klassiske måde, afkølet, dekomponeret på plader og fyldt med varm mælk.

ikke det sidste sted er besat af mejeriprodukter opskrifter i sund mad: grød og gelé i særdeleshed. Kosten af ældre mennesker skal også bestå af et ønsket antal af fuld indeholdende essentielle aminosyrer animalske proteiner ind i kroppen med brug af fisk og mejeriprodukter.

Mælkebudding fremstillet af en liter mælk, en halv kop sukker og to spiseskefulde stivelse fra majs eller kartofler. Kog tre kopper mælk med tilsat sukker. Separat, et glas kølig mælk grundigt smadre stivelse og gradvist hæld i mælken, der koger, uden at ophøre med at røre, gelé fortsætte med at simre i yderligere fem minutter på lav varme. Det kan flavored med vaniljesukker, frugt essenser eller citrus gejst. Hot hældes i budding kopper eller plader til afkøling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.